Evinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatı
Bu adamin guccukene insaata topu neyim kacmis olmasin :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatı
İnşaat izlemek çok zevklidir efenimm lütfen öyle demeyelimAllahım inşaat izlemek sizinle olmaktan daha eğlenceli geliyor Adama,bence sizi daha çok hak edecek birileri vardır.
Aklıma çekirdek yiyerek saatlerce inşaat izleyen dayılar geldi yoksa çekirdekleri inşaat izlerken yemek için mi piknikte yemediİnşaat izlemek çok zevklidir efenimm lütfen öyle demeyelim
Milli aktivitelerimizden inşaat izlemek
Tamam işte.Evinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatı
Cips sevmiyordur belki de popcornla bir kere daha deneyin.
Ben olsam çekirdeği cipsi de alirdim sendenEvinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatı
Peki konu sahibinin nick![]()
Of off kaç aydır ne öpme ne bişey önceleri biraz kendimi çekmiştim geri günah çok abartmayalım diyordum ,onun için mi kesti sırnaşmayı acaba ama hiç olmaması da çok kötü ,ben bir de çekiniyorum öpmeye ondan bekliyorum ama onda da tık yokO kadar yol gidip iki fingirdeşmeden döneceksem napayım ben öyle sevgiliyi
İnsanın sevmediğine bile yanaşası gelir öyle yerlerde, siz nasıl eminsiniz sizi sevdiğine?
Aha bu ben işteO ıssız yerlerde el olsa neler yaparben olsam çok bozulurdum ya, biraz da boğazıma düşkünüm bana mangal yakmadan gidelim dese küserdim net olarak
![]()
Onun kuş ölmüş bence boşver uğraşmaOf off kaç aydır ne öpme ne bişey önceleri biraz kendimi çekmiştim geri günah çok abartmayalım diyordum ,onun için mi kesti sırnaşmayı acaba ama hiç olmaması da çok kötü ,ben bir de çekiniyorum öpmeye ondan bekliyorum ama onda da tık yok
Bende fazla ilgiden terk ettim.Her dakika mesajlaşmak sürekli buluşmak istemesi biraz yanlız kalmak istediğimi söyleyince trip atması işkence gibi geliyordu![]()
Başka adam tabiki vardır ama ben onu çok beğeniyorum hareketleri dış görünüş ve ilgisinden dolayı,aşığım yani ama sanırım karşılıksızOnun kuş ölmüş bence boşver uğraşma
Sarılmaz, öpmez, birlikte vakit geçirirken hemen sıkılır. Salla gitsin başka adam mı yok
Acaba dış görünüşüme değişiklik yapsam bana aşık edebilir miyim eskisi gibi düzelir mi,biraz kilo aldım son birkaç aydır giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime zayıflasam falan off ne hallere düştümBaşka adam tabiki vardır ama ben onu çok beğeniyorum hareketleri dış görünüş ve ilgisinden dolayı,aşığım yani ama sanırım karşılıksızayrılmak fikrini düşündükçe ağlayasıM geliyor sanırım ayrılamam
Kronik vefasızım benBen de balık burcuyum nankörler siz sevgiden ne anlarsınız bir de dalga geçmişsiniz![]()
Nickini detokssever olarak değiştir istersenAcaba dış görünüşüme değişiklik yapsam bana aşık edebilir miyim eskisi gibi düzelir mi,biraz kilo aldım son birkaç aydır giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime zayıflasam falan off ne hallere düştüm![]()
Ya kenar kuytuya gitmişsiniz adam ellemedi bir nebze anlamam da hadi anlayayım. Ulan insan mangalı yakardı bari malzemeleri ger götürmek nedir? Kesinlikle sen kendini sorgulama emekli içi geçmiş o emmi sorgulasın kendini hepsini onun yüzüne vurAcaba dış görünüşüme değişiklik yapsam bana aşık edebilir miyim eskisi gibi düzelir mi,biraz kilo aldım son birkaç aydır giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime zayıflasam falan off ne hallere düştüm![]()
Ay tansiyonum düştü ben şuraya bayılayım bu nece bir şeydirNickini detokssever olarak değiştir istersen