Sevgilim kankam gibi davranıyor!

İnşaat izlemek çok zevklidir efenimm lütfen öyle demeyelim 😂😂😂
Milli aktivitelerimizden inşaat izlemek
Aklıma çekirdek yiyerek saatlerce inşaat izleyen dayılar geldi yoksa çekirdekleri inşaat izlerken yemek için mi piknikte yemedi :KK70:

Evinin yanında inşaat çalışması var onu izliyor birde bana fotoğraf atıyor inşaatı
Tamam işte.
Kankalık bile değil lise arkadaşlığı bu.
Lisede iyi anlaştığın için alışkanlık olur, yıllarca görüşürsün.
Sevgiliniz için sadece alıştığı bir arkadaşı gibisiniz bence.

İnsan iyi anlaştığı, kanka dediği insandan 2 saatte sıkılıp kendini eve atmaya çalışmaz.
Sevgilim de bir çeşit kankamdır ve diğer kankalarımdan farklı olarak sevgilimi tenhada kıstırırım, affetmem.

Üzgünüm ama siz arkadaş da değilsiniz, kanka da...
2 saat gülüp eğlenilen, ama başka hiçbir paylaşıma gerek durulmayan tanıdık gibi olmuşsunuz.

O kadar yol gidip iki fingirdeşmeden döneceksem napayım ben öyle sevgiliyi :confused:
İnsanın sevmediğine bile yanaşası gelir öyle yerlerde, siz nasıl eminsiniz sizi sevdiğine?
Of off kaç aydır ne öpme ne bişey önceleri biraz kendimi çekmiştim geri günah çok abartmayalım diyordum ,onun için mi kesti sırnaşmayı acaba ama hiç olmaması da çok kötü ,ben bir de çekiniyorum öpmeye ondan bekliyorum ama onda da tık yok

Of off kaç aydır ne öpme ne bişey önceleri biraz kendimi çekmiştim geri günah çok abartmayalım diyordum ,onun için mi kesti sırnaşmayı acaba ama hiç olmaması da çok kötü ,ben bir de çekiniyorum öpmeye ondan bekliyorum ama onda da tık yok
Onun kuş ölmüş bence boşver uğraşma 🤪
Sarılmaz, öpmez, birlikte vakit geçirirken hemen sıkılır. Salla gitsin başka adam mı yok

Bende fazla ilgiden terk ettim.Her dakika mesajlaşmak sürekli buluşmak istemesi biraz yanlız kalmak istediğimi söyleyince trip atması işkence gibi geliyordu :KK70:

Ben de balık burcuyum nankörler siz sevgiden ne anlarsınız bir de dalga geçmişsiniz🤭

Onun kuş ölmüş bence boşver uğraşma 🤪
Sarılmaz, öpmez, birlikte vakit geçirirken hemen sıkılır. Salla gitsin başka adam mı yok
Başka adam tabiki vardır ama ben onu çok beğeniyorum hareketleri dış görünüş ve ilgisinden dolayı,aşığım yani ama sanırım karşılıksız :KK43: ayrılmak fikrini düşündükçe ağlayasıM geliyor sanırım ayrılamam

Başka adam tabiki vardır ama ben onu çok beğeniyorum hareketleri dış görünüş ve ilgisinden dolayı,aşığım yani ama sanırım karşılıksız :KK43: ayrılmak fikrini düşündükçe ağlayasıM geliyor sanırım ayrılamam
Acaba dış görünüşüme değişiklik yapsam bana aşık edebilir miyim eskisi gibi düzelir mi,biraz kilo aldım son birkaç aydır giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime zayıflasam falan off ne hallere düştüm :KK43:

Acaba dış görünüşüme değişiklik yapsam bana aşık edebilir miyim eskisi gibi düzelir mi,biraz kilo aldım son birkaç aydır giydiğim kıyafetleri yakıştırmıyorum kendime zayıflasam falan off ne hallere düştüm :KK43:
Nickini detokssever olarak değiştir istersen

Ya kenar kuytuya gitmişsiniz adam ellemedi bir nebze anlamam da hadi anlayayım. Ulan insan mangalı yakardı bari malzemeleri ger götürmek nedir? Kesinlikle sen kendini sorgulama emekli içi geçmiş o emmi sorgulasın kendini hepsini onun yüzüne vur

Back
X