sevgilim kendisini kotu hissediyor :(

1.Ne giymemi söyleyen erkeklerden nefret ederim.Güzel birşey giydiğinde iltifat edilir , güzel olmuş falan denilir ama ne demek şunu giy bunu giy sonra da şikayet et .Bana ters
2.Erkek arkadaşınızda özgüven eksikliği hat safhada yarın bir gün karşınıza çıkar ve aşırı kıskandığından sizinle ayrılmak bile isteyebilir.Çok duydum böyle erkekleri.Siz onun iyi hissetmesini sağlayabilirsiniz ara da sırada yaptığınız iltifatlarla.Çünkü Sizden ilgi bekliyor da olabilir böyle davranıyorsa
3.Tam tersi özgüveni ile ilgili bir problem yoktur , ayrılmak için bahane bile arıyor olabilir.

Ya ayrilma gibi bisey soz konusu olamaz yaa Bqhane arayacak biri de degil Canini verir bana Ben de fazlasiyla ilgi gosteriyorum zaten ama Mesela bir keresinde farkli tarz bisey giymisti ve o gun ciddi bir ortamdaydik Ben normal utangacimdir cok oyle seyler konusamam ama o gun cok cok hosuma gitmisti Deli bak dikkat et oyle yakani acikta birakmistin o an orda gelip opmemek icin zor tuttum kendimi dedim O cok hosuna gitmis Benden bu kadar etkilendigini bilmiyordum dedi Sasirdim Sacmalamaa tabi ki etkileniyorum dedim mutlu olduu :) ama ara sira yine soz konusu ediyor bahsetmese bile ima ediyor kafaya takiyor Ozguven eksikligi sanirim ama elimden bisy gelmiyor

Son düzenleme:
Benim boyum 175 erkek arkadaşımında 172 :) spor ayakkabı aldığımda bile topuklu almamaya çalışıyorum yoksa kızıyo .. Zaten aynı boyda gibi görünüyoruz .. onun akrabaları ona sen daha güzelsin ondan diyolarmş benim tanıdıklarımda sen daha güzelsin diyo bana :) bana göre ve ona göre de ikimiz eşitiz .. zaten herkes yakıştırır .. Akrabalarımızdan bile bilenler var onlar bile yakışıyosunuz dedileer .. yakışmıyosunuz diyen tek bi kişi hiç duymadım :1: bence siz yakıştığınıza inanıyosanız bakmayın diğer insanlara erkek arkadaşınada söyle başka düşüncelere kapılıp kendini ezip durmasın boşu boşuna ..
İkna etmeye çalışmana gerek yok bence biraz özgüveni olması lazım özgüvenini nasıl yerine getirebiilir netten bunun araştırmasını yapabilrisin .. onu övebilir güzel şeyler sarf edebilirsin ..

Erkek arkadaşın bunu dile getirmeseymiş daha iyiymiş bence. Bende kendimi çok güzel bulmuyorum ama sevgilim bana kendimi prenses gibi hissettirir. Onunlayken kendimi dünyanın en güzel kızı falan sanarım. :27: Biraz da senin elinde olan bir şey yani. Onu ne kadar beğendiğini belli et, iltifatlar et. En çok neyini beğendiğini, onun neyini sevdiğini falan anlat sık sık. Havaya sok biraz yani. :34: Ama çok da havalandırma. :27: Birazcık yeterli. :1:

Ilginiz icin tesekkur ederim :) ben gercekten de ilgi de ozen de gosteriyorum Ben onu gercekten cok begeniyorum bunu ifade de ediyorum Ancak onu daha oncelerden beri bi ozguven eksikligi kendini begenmeme durumu var ve beni de fazlasiyla begendigi icin ^_^ acaba yakismiyor muyum hissine kapiliyor Umarim asicaz bunlari

Ilginiz icin tesekkur ederim :) ben gercekten de ilgi de ozen de gosteriyorum Ben onu gercekten cok begeniyorum bunu ifade de ediyorum Ancak onu daha oncelerden beri bi ozguven eksikligi kendini begenmeme durumu var ve beni de fazlasiyla begendigi icin ^_^ acaba yakismiyor muyum hissine kapiliyor Umarim asicaz bunlari

gönül kimi severse güzel odur :) benimde boyum 1.58 erkek arkadaşım 1.90 dışardan çok komik görünüyo olabiliriz ama birbirimizi çok seviyoruz erkek arkadaşında inşallah aşar bu durumu mutluluğunuza bakarsınız :)

Gerçekten çok doğru bir söz, gönül kimi severse güzel o'dur. Ben erkek arkadasımı ilk gördüğümde aman be ne çirkin demiştim 50 kilo bişeydi ozamanlar boyuda uzun bildiğin kara kuru fasulye çubuğu. İşte Bende fazla gösterişliyim okulun 2011 yüz güzeliyim. Kısmet ya işte ben buna aşık oldum herkesler hayret etti ama kimse onu benim gözümle göremez. Aşkoşum şimdi kilo aldı ama bunu hiç sorun etmedi. Sürekli ona iltifatlar ediyordum gülüyordu inanmıyordu sonra anladıki benim gözümde o dünyalara değişilmez❤️ Karakaşlı karagözlüm bıyıklım o benim 😃😃

gönül kimi severse güzel odur :) benimde boyum 1.58 erkek arkadaşım 1.90 dışardan çok komik görünüyo olabiliriz ama birbirimizi çok seviyoruz erkek arkadaşında inşallah aşar bu durumu mutluluğunuza bakarsınız :)

Ayy :1: aynen bende 160 boyundayım, erkek arkadaşım 190 :27:
Çok problem ediyordum ilk yılımızda falan ama şimdi böyle olmasını seviyorum bile. :51:

Back
X