• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kıskanç olmaya başladı

dddd8999

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
207
112
103
35
kızlar üç yıllık bir ilişkim war sevgilim o kadar kısknac olmaya başladıkı artık tahamul edemiyorum topuklu giymem facebook kullanmam hepsi sorun oluyor ne yapıcam ben ?

önceden de böyle kıskançlıkları var mıydı
yani kademe kademe mi ilerledi
birden bi çıktı

ah ah benımkıde oyleydı cok cektım anlamsız kıskanclıklarından cok agladım en sonunda dayanamıyorm artık benı kaybedıceksın bak dedım duzeldı:16:bence sende konus bebegım gercekten deger verıyosa senı uzmek ıstemez

önceden de böyle kıskançlıkları var mıydı
yani kademe kademe mi ilerledi
birden bi çıktı

Genelde 3 yıla kalmadan birkaç ayda çıkıyor da bu yasaklar .
Bence çok normal şeyler sonuçta erkekler sevgilisinin topuklu giymesini ,
sanal alemde hesabının olmamasını , giyiminin de daha az dikkat çekici olmasını ister .
Eğer düşüncelerini değiştirebilceksen değiştirmeye çalış .
Ama eğer ki sabit fikirliyse ve sen de çok aşıksan bunlara alışmalısın .

ne güzel işte be benimkide öyle olaydı keşke, benimkilerde hiç kıskanmazdı:1: canım gider yap, bu kadar üstüme gelirsen olmaz gitmez bu ilişki de konuş

Genelde 3 yıla kalmadan birkaç ayda çıkıyor da bu yasaklar .
Bence çok normal şeyler sonuçta erkekler sevgilisinin topuklu giymesini ,
sanal alemde hesabının olmamasını , giyiminin de daha az dikkat çekici olmasını ister .
Eğer düşüncelerini değiştirebilceksen değiştirmeye çalış .
Ama eğer ki sabit fikirliyse ve sen de çok aşıksan bunlara alışmalısın .

üzgünüm ama bi kelimesine bile katılmıyorum

hadi face bi şekilde anladım diyelim

topuklu ayakkabıya karışması da neyin nesi :53:

topuklu ayakkabı giyince ne oluyormuş merak ettim

çocuk muyum ben nerede ne giyeceğimi bilmiyor muyum

bana babam karışmamış erkek arkadaşım mı karışacak

kocam bi kere bile üstündekini çıkar demedi demesine gerek yok ben biliyorum çünkü nasıl giyineceğimi

Allah a şükür ayırtetme gücüm var

şu erkeklerin her dediğini yapan kişilere bi türlü aklım ermiyor

ahh bu erkekler
söyleyınce de , seviyorum ki kıskanıyorum derler
senın ki sevmek değil öldürmek.

benımki de öyle ...
baktım yapacak bişi yok
çekim yasasını denıyorum
bakalım düzelcek mi:49::49:

Bizim ilk zamanlarda öyleydi hastalık derecesinde kıskançtı ama zihnen büyüdükçe normalleşmeye başladı
2 buçuk yıldır birlikteyiz ve şuan yaptıklarından çok pişman
Ben nasıl öyle bi adam olabilmişim sen de nasıl dayanabildin bana nasıl çekip gitmedin anlamıyorum diyor şuan.
3 yıldan sonra böyle olması ilginç doğrusu
Ama kıskançlık,yani hastalık derecesinde olan gerçekten insanı hayattan bezdiriyor,bence bir an önce tavrınızı koyun ki böyle alışmasın

bende kıskanç sevgili istiyorummm :16::16:

tavsiye etmem
resmen boğuluyor hissi yaşıyorsun
her şeyine muhalefet
annene babana vermediğin hesapların bile
en ince ayrıntısına kadar kıskanç sevgılıye verıyorsun
ki
arkadaslarına işine varana kadar..

eger daha once her ıstedıgını yaptıysanız ,sımdı sıze yasakları sıralaması zaten kacınılmaz

kendınızden en basından tavız vermeyecektınız ,sımdı vermesenız bıle ıse yaramayacaktır

cunku onun her ıstedıgını yapmaya alıstırmıssınız .

eger daha onceden boyle kıskanclıkları yoksa bırden basladı ıse ,guzelce

konusun ve orta yolu bulun .direk o ıstedı dıye de kendını degıstırme .

facebook kullanmanı ıstemeyısını anlarım da topuklu ayakkabıya ne yasagı getırılır yahu .

bu kadar da tavız vermeyın tabi .eger vazgecmıyor cok sabıt kararları var ıse ,

ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin

kocam bi kere bile üstündekini çıkar demedi demesine gerek yok ben biliyorum çünkü nasıl giyineceğimi

:46: kelimesi kelimesine katılıyorum
eğer babam bana laf etmiyorsa onun ağzını açmaya hakkı yoktur
allaha şükür bizlere de akıl vermiş değil mi
bizi erkekler yönetsin diye yaratmadı allah
ama burda biraz biz kadınlarda da hata var
biraz kıskanınca hoşumuza gidiyo aaa ne güzel seviyo ki kıskanıyo diyoruz
halbuki gerçekten seven biri hayatımızı kısıtlamamalı bizi olduğumuz gibi kabul etmeli
kıskançlık benim için sevgi fazlalığı değil güven eksikliğidir

:1::1:Herşey dozunda olcak aslında, benim sevgililerim beni hiç kıskanmazdı benden bundan rahatsız olurdum, erkekler bunun dozunu ayarlayamıyo galiba:1:

bende zaman zaman çok boğuluyorum bende bazı şeyleri mantıksız buluyordum ama düşününce erkekler erkek nefsini bizden daha iyi bildiği için okadar haklılar ki kızlar o zihniyeti bildikçe duydukça inanamazsınız ya.kıskançlık değil bazen mesele ,mesele erkek ve onun pis nefsi ...!

Son düzenleme:
bende zaman zaman çok boğuluyorum bende bazı şeyleri mantıksız buluyordum ama düşününce erkekler erkek nefsini bizden daha iyi bildiği için okadar haklılar ki kızlar o zihniyeti bildikçe duydukça inanamazsınız ya.kıskançlık değil bazen mesele ,mesele erkek ve onun pis nefsi ...!

Evet bir de o var
Sen erkeklerin ne kadar iğrenç şeyler düşündüklerini bilemezsin,ne kadar kötü niyetli olduklarını tahmin edemezsin,ben bütün gün erkeklerin arasındayım görüyorum herşeyi...diyerek buna dayandırıyolar kıskançlığı.Elbette haklı olabilir ama ben kendimi koruduğum,gittiğim yerlere,bulunduğum ortamlara dikkat ettiğim sürece pek sorun olmaz diye düşünüyorum

erkekleri çok iyi tanıyorum çünkü erkeklerin içinde çalışıyorum tek bayan benim

(haa sizin sevgililerinize göre orada da çalışamam değil mi oo tek bayan hayatta olmaz)

ama açıklaması sadece erkeklerin pis nefsi değil

nerede ne giyileceğini emin olsun sevgilinizden daha iyi bilirsiniz

o zaman neden bu kısıtlama

ha ben nerede ne giyeceğimi bilemem birisi illa beni uyarması lazım diyorlarsa haklılar

ama topuklu giyemezsin demek kıskançlık değil resmen hastalıktır

cidden merak ettim topuklu ayakkabı giyince ne oluyor biri bana açıklar mı

hem sevgilelerimiz kocalarımız erkek değil mi onlarında o zaman pis nefsi yok mu belki de o yüzden bu kadar kısıtlıyorlardır olamaz mı

hele seviyor ki kısıtlıyor lafını hiç anlamam sevgi bununla mı ölçülür

Son düzenleme:
Evet bir de o var
Sen erkeklerin ne kadar iğrenç şeyler düşündüklerini bilemezsin,ne kadar kötü niyetli olduklarını tahmin edemezsin,ben bütün gün erkeklerin arasındayım görüyorum herşeyi...diyerek buna dayandırıyolar kıskançlığı.Elbette haklı olabilir ama ben kendimi koruduğum,gittiğim yerlere,bulunduğum ortamlara dikkat ettiğim sürece pek sorun olmaz diye düşünüyorum

erkekleri çok iyi tanıyorum çünkü erkeklerin içinde çalışıyorum tek bayan benim

ama açıklaması sadece erkeklerin pis nefsi değil

nerede ne giyileceğini emin olsun sevgilinizden daha iyi bilirsiniz

o zaman neden bu kısıtlama

ha ben nerede ne giyeceğimi bilemem birisi illa beni uyarması lazım diyorlarsa haklılar

ama topuklu giyemezsin demek kıskançlık değil resmen hastalıktır

cidden merak ettim topuklu ayakkabı giyince ne oluyor biri bana açıklar mı

hem sevgilelerimiz kocalarımız erkek değil mi onlarında o zaman pis nefsi yok mu belki de o yüzden bu kadar kısıtlıyorlardır olamaz mı

hele seviyor ki kısıtlıyor lafını hiç anlamam sevgi bununla mı ölçülür
erkeklerin olduğu ortamda olmanız onların her düşündüğünü bilmenize sebep olamazki kızlar .söyleki kıskançlık adında bir hastalık hali var çok haklısınız ama nefis o pis nefis çoğu kez anlamsız görünen kısıtlamalar getiriyor .benim erkek arkadaşımdan duymadım ama başka bir erkekten duyduğum topuk sesinin erkeği tahrik ettiğiydi afedersiniz ama topuksuz gezen o.... gördünüz mü hiç ? eee tahrik olyorlar diye kırmızı ruj ,oje ,topuklu ayakkabı giyemicekmiyiz bee !!! bundada haklısınız ama yinede cevabım pis nefis !

Öncelikle düşüncelerime katılmayabilirsiniz tabi herkesin kendi düşüncesi var .
Topuklu ayakkabı giyince popo daha dik göründüğü ve bacaklarda daha güzel durduğundan istemiyorlar işte .
Tabi ki kimse çocuk değil ve kişiye kimse bu konularda karışamaz .
Amaa dediğim gibi çok aşıksa ve sevdiğininde düşüncesini her şeye rağmen değiştiremiyor ise ne yapsın bir topuklu ayakkabı yüzünden aşkından mı olsun ?
Bence hiçbir nesne benim aşkımdan daha önemli olamaz .
Her şey de karşılıklı tabi , sadece karşı tarafın dedikleri olacak diye bir şey de yok .
Ben onu dinliyorsam o da beni dinleyecek .
Hayat müşterektir . :))

Back
X