Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önceden de böyle kıskançlıkları var mıydı
yani kademe kademe mi ilerledi
birden bi çıktı
Genelde 3 yıla kalmadan birkaç ayda çıkıyor da bu yasaklar .
Bence çok normal şeyler sonuçta erkekler sevgilisinin topuklu giymesini ,
sanal alemde hesabının olmamasını , giyiminin de daha az dikkat çekici olmasını ister .
Eğer düşüncelerini değiştirebilceksen değiştirmeye çalış .
Ama eğer ki sabit fikirliyse ve sen de çok aşıksan bunlara alışmalısın .
sen bence başına bela istiyorsun tatlım![]()
bende kıskanç sevgili istiyorummm![]()
üzgünüm ama bi kelimesine bile katılmıyorum
hadi face bi şekilde anladım diyelim
topuklu ayakkabıya karışması da neyin nesi
topuklu ayakkabı giyince ne oluyormuş merak ettim
çocuk muyum ben nerede ne giyeceğimi bilmiyor muyum
bana babam karışmamış erkek arkadaşım mı karışacak
kocam bi kere bile üstündekini çıkar demedi demesine gerek yok ben biliyorum çünkü nasıl giyineceğimi
Allah a şükür ayırtetme gücüm var
şu erkeklerin her dediğini yapan kişilere bi türlü aklım ermiyor
Herşey dozunda olcak aslında, benim sevgililerim beni hiç kıskanmazdı benden bundan rahatsız olurdum, erkekler bunun dozunu ayarlayamıyo galiba
![]()
bende zaman zaman çok boğuluyorum bende bazı şeyleri mantıksız buluyordum ama düşününce erkekler erkek nefsini bizden daha iyi bildiği için okadar haklılar ki kızlar o zihniyeti bildikçe duydukça inanamazsınız ya.kıskançlık değil bazen mesele ,mesele erkek ve onun pis nefsi ...!
bende zaman zaman çok boğuluyorum bende bazı şeyleri mantıksız buluyordum ama düşününce erkekler erkek nefsini bizden daha iyi bildiği için okadar haklılar ki kızlar o zihniyeti bildikçe duydukça inanamazsınız ya.kıskançlık değil bazen mesele ,mesele erkek ve onun pis nefsi ...!
Evet bir de o var
Sen erkeklerin ne kadar iğrenç şeyler düşündüklerini bilemezsin,ne kadar kötü niyetli olduklarını tahmin edemezsin,ben bütün gün erkeklerin arasındayım görüyorum herşeyi...diyerek buna dayandırıyolar kıskançlığı.Elbette haklı olabilir ama ben kendimi koruduğum,gittiğim yerlere,bulunduğum ortamlara dikkat ettiğim sürece pek sorun olmaz diye düşünüyorum
erkeklerin olduğu ortamda olmanız onların her düşündüğünü bilmenize sebep olamazki kızlar .söyleki kıskançlık adında bir hastalık hali var çok haklısınız ama nefis o pis nefis çoğu kez anlamsız görünen kısıtlamalar getiriyor .benim erkek arkadaşımdan duymadım ama başka bir erkekten duyduğum topuk sesinin erkeği tahrik ettiğiydi afedersiniz ama topuksuz gezen o.... gördünüz mü hiç ? eee tahrik olyorlar diye kırmızı ruj ,oje ,topuklu ayakkabı giyemicekmiyiz bee !!! bundada haklısınız ama yinede cevabım pis nefis !erkekleri çok iyi tanıyorum çünkü erkeklerin içinde çalışıyorum tek bayan benim
ama açıklaması sadece erkeklerin pis nefsi değil
nerede ne giyileceğini emin olsun sevgilinizden daha iyi bilirsiniz
o zaman neden bu kısıtlama
ha ben nerede ne giyeceğimi bilemem birisi illa beni uyarması lazım diyorlarsa haklılar
ama topuklu giyemezsin demek kıskançlık değil resmen hastalıktır
cidden merak ettim topuklu ayakkabı giyince ne oluyor biri bana açıklar mı
hem sevgilelerimiz kocalarımız erkek değil mi onlarında o zaman pis nefsi yok mu belki de o yüzden bu kadar kısıtlıyorlardır olamaz mı
hele seviyor ki kısıtlıyor lafını hiç anlamam sevgi bununla mı ölçülür
üzgünüm ama bi kelimesine bile katılmıyorum
hadi face bi şekilde anladım diyelim
topuklu ayakkabıya karışması da neyin nesi
topuklu ayakkabı giyince ne oluyormuş merak ettim
çocuk muyum ben nerede ne giyeceğimi bilmiyor muyum
bana babam karışmamış erkek arkadaşım mı karışacak
kocam bi kere bile üstündekini çıkar demedi demesine gerek yok ben biliyorum çünkü nasıl giyineceğimi
Allah a şükür ayırtetme gücüm var
şu erkeklerin her dediğini yapan kişilere bi türlü aklım ermiyor