• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kıskanç olmaya başladı

siz bi bayan olarak açana diye tabir ediyorsanız

daha da diyecek birşey yoktur bana göre

Kelime olarak fazla takılmayın , anlatılmak istenen anlatıldı .
ya cnm zaten bzler ne istiyorsak o geliyor ben buna inanaırım.kıskanıp kıskanmamak değil meseele ,bana göremediğim ve erkek olmadıkça anlayamacağım seylerden bahsetsin yeter ben ne kndimi günaha sokayım ne de o benim yüzümden hzuursuz olsun dimi ama ? heh dediğin gibi adam ne halin varsa görde demesin yani :52:

Evet ben de inanırım buna ne istiyorsan ya da neye inanıyorsan o gelir seni bulur .
Hımmm göremediğin ve erkek olmadıkça anlayamadığın şeylerden bahsetsin , umarım istediğin gibi birisini bulursun canım :))
Konu sahibi uçtu gitti , biz burada kendi kendimize muhabbet ediyoruz o da güzel :9:

siz bi bayan olarak açana diye tabir ediyorsanız
daha da diyecek birşey yoktur bana göre
merak ettim sen bakmıyor musun ? bakmıyorum dersen inanmam çünkü soyunurken bile kendini görüyorsun ;)

Kelime olarak fazla takılmayın , anlatılmak istenen anlatıldı .

Evet ben de inanırım buna ne istiyorsan ya da neye inanıyorsan o gelir seni bulur .
Hımmm göremediğin ve erkek olmadıkça anlayamadığın şeylerden bahsetsin , umarım istediğin gibi birisini bulursun canım :))
Konu sahibi uçtu gitti , biz burada kendi kendimize muhabbet ediyoruz o da güzel :9:

çok şükür buldum canım ALLAH bulamayanlara nasip etsinn :34::nazar: her şeyin fazlası zarar diyerektenn son noktayı kendmce koyuyorum. :35:

Son düzenleme:
Senin aşktan yana nasibin varsa;
Dokunsan da yanacaksın dokunmasan da.
İyi bil ki;
Bazıları hasrette yanar bazıları vuslatta.

hz. Mevlana

eheheh sağ ol canım aminnnnnn denir bu güzel mesaja.. görüşene kadar kendine iyi bak:35:

Ayyy mesajı hızlıcana yazacam derken demeyi unutmuşum normalde içten bir amiin derim tüh :9::9::9:
Amiiiiiinnnnn allahım olmayanlara en hayırlısını nasip etsin hayırsızını da def etsin acilenn :9:
Bakarım tabii sen de kendine iyi bak canıımm :54:

Ayyy mesajı hızlıcana yazacam derken demeyi unutmuşum normalde içten bir amiin derim tüh :9::9::9:
Amiiiiiinnnnn allahım olmayanlara en hayırlısını nasip etsin hayırsızını da def etsin acilenn :9:
Bakarım tabii sen de kendine iyi bak canıımm :54:

hayırlı olanı nasip etsin dularında bunuda ekle canım bunada aminnnnnnnnnnnnn . bu arada topic sahibi alman gereken cevapları fazlasıyla almış olmalısınn :52:

hayırlı olanı nasip etsin dularında bunuda ekle canım bunada aminnnnnnnnnnnnn . bu arada topic sahibi alman gereken cevapları fazlasıyla almış olmalısınn :52:

Yavrum en hayırlısını nasip etsin dedim ya ona da amiiinnn dedik :9:
Topik sahibi geri dönüp okuma zahmetinde bulunursa fazlasıyla alır cevaplarını tabi ki :))

Yavrum en hayırlısını nasip etsin dedim ya ona da amiiinnn dedik :9:
Topik sahibi geri dönüp okuma zahmetinde bulunursa fazlasıyla alır cevaplarını tabi ki :))

bende hızlıca okucam derken görmemişim iyimi:52: nese topiği kirlettik beaa .öpüyore hepinizi:54:

sorun bakalım nefes almanıza ne zaman karışacak?

bile isteye kıskanç koca isteyenleri anlamıyorum. kıskanılmayınca kişiliğinizin farkına varamıyor musunuz anlamadım ki...

kendini biraz geri çek. sıkıldığını belli et.
iyi de bir konuşma yap. seni kaybedebileceğinin sinyallerini ver.

arkadaşım ayrıca seven kıskanır demekki sana değer veriyor ki kıskanıyor bence kıskanılmaktan hoşnut olmalısın da abarmaması gerek

kız sevin daha ne istiyon kıskanıyor seni

Nesine sevınecek ? kendı kararlarını veremedıgıne mı özgurlugunun kısıtlandıgınamı
ve daha da tavız verınce tepesıne çıkıp tamamen ıplerı elıne alacagı ıcın mı ?
yapmayın lutfen bızım aklımız yokmu ben ne ıstersem onu gıyerım ne ıstersem onu takarım nerde nasıl davranılcagını gayet ıyı bılıyorum
bence sız seven ınsanın kıskanmasıyla ozgurlk kısıtlayıp ego tatmınını aynı sey sanıyorsunuz

Ben sizleri anlamiyorum ne güzel kiskan sevgilileriniz var bence cok tatli.:16:
Sevdigin adamin kiskanc olmasi iyi canim.:31:
Ama tabiki cok abartmadan. :D

Back
X