• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim kıskanç olmaya başladı

erkekleri çok iyi tanıyorum çünkü erkeklerin içinde çalışıyorum tek bayan benim

(haa sizin sevgililerinize göre orada da çalışamam değil mi oo tek bayan hayatta olmaz)

ama açıklaması sadece erkeklerin pis nefsi değil

nerede ne giyileceğini emin olsun sevgilinizden daha iyi bilirsiniz

o zaman neden bu kısıtlama

ha ben nerede ne giyeceğimi bilemem birisi illa beni uyarması lazım diyorlarsa haklılar

ama topuklu giyemezsin demek kıskançlık değil resmen hastalıktır

cidden merak ettim topuklu ayakkabı giyince ne oluyor biri bana açıklar mı

hem sevgilelerimiz kocalarımız erkek değil mi onlarında o zaman pis nefsi yok mu belki de o yüzden bu kadar kısıtlıyorlardır olamaz mı

hele seviyor ki kısıtlıyor lafını hiç anlamam sevgi bununla mı ölçülür

niye siizn sevgilileriniz diye genelleme yaptın kii ? sevgilimin öyle bir kişilikte olduğunu nereden biliyorsun şaşırdım doğrusu.ayrıca herkes bu hayatta dengeni çağırır evrenden dengi değilse evren zaten izin vermez bir arada olmaya.şikayet ettiğimiz aslında kabullendiğimiz gerçekler !

erkeklerin olduğu ortamda olmanız onların her düşündüğünü bilmenize sebep olamazki kızlar .söyleki kıskançlık adında bir hastalık hali var çok haklısınız ama nefis o pis nefis çoğu kez anlamsız görünen kısıtlamalar getiriyor .benim erkek arkadaşımdan duymadım ama başka bir erkekten duyduğum topuk sesinin erkeği tahrik ettiğiydi afedersiniz ama topuksuz gezen o.... gördünüz mü hiç ? eee tahrik olyorlar diye kırmızı ruj ,oje ,topuklu ayakkabı giyemicekmiyiz bee !!! bundada haklısınız ama yinede cevabım pis nefis !

Topuğun tak tak tak tak tak sesinden de tahrik mi olunur yahu !
Bu erkeklerde tahrik olmaya yer arıyor bence !!

Allahımm ortası yok mu bunların...
asırı kıskanc olmuyor bunalıyor ınsan, fazla rahat olursada olmuyor ınsan abartısız kıskanclık ıstıyor.
ama yok yanı ayarları yok:)
topuklu ayakkabı gıyınce evet daha cekıcı oluyor bır bayan ama gıydıklerını tasıyabıldıkten sonra babetlede şıklık elde edılıyor.
bakıcak olan bakıyor zaten malesef ki... esımde oyle kıyafet konusunda ne gıyecegımı elbette bilirim ama kot sort gıyıp cıkarsam bakarlar ederler dıye ıstemıyor, ama bakılmadıgıda soylenemez.
kıskanıcak bırsey ıllakı buluyorla tecrubeyle sabıt :)

Topuğun tak tak tak tak tak sesinden de tahrik mi olunur yahu !
Bu erkeklerde tahrik olmaya yer arıyor bence !!
valla canım erkek zihniyetinde olmadığımdan anlayamam ama oluyorlarmış işte.yaa çalıştığım iş yerindeki pis nalet herif kapalı insanların onu daha çok tahrik edebilecğinde bahsederdi onuda ben kazağımın yakası açık olduğu için şal almıştım ona istinaden söylemişti açsan tahrik kapasan tahrik sonuç ne pis nefis ! gel de adam böyle sadece erkeğin olduğu yerde çalıştırsın senii hadi buyur !!!!!!

Son düzenleme:
valla canım erkek zihniyetinde olmadığımdan anlayamam ama oluyorlarmış işte.yaa çalıştığım iş yerindeki pis nalet herif kapalı insanların onu daha çok tahrik edebilecğinde bahsederdi onuda ben kazağımın yakası açık olduğu için şal almıştım ona istinaden söylemişti açsan tahrik kapasan tahrik sonuç ne pis nefis ! gel de adam böyle sadece erkeğin olduğu yerde çalıştırsın senii hadi buyur !!!!!!

Açınca tahrik olunması neyse de kapalıyken de tahrik olunması yok artık !!
Şu erkeklere anlam veremiyorum gerçekten .
Nefis nefiste bir yere kadar nasıl nefis bu böyle .
İçleri fesatlanmış resmen ya !!
Erkekler böyle olunca sevgililerin , eşlerin böyle yasaklar getirmesi de normal bence . :20:

hepsinden tek tek alıntı yapmadım
evet 8 saat erkeklerin arasında çalışıyorum 2 abiyle büyüdüm
emin olun erkeklerin ama erkekler sevince kıskanır ben sana değil erkeklere güvenmiyorum dediklerinden daha çok tanıyorum onları
evet karısına sevgilisinin kıyafetine karışmaz ama yoldan geçenlerinde içlerine düşercesine bakarlar
topuklu ayakkabı sesi tahrik mi ediyormuş
ee bak işte biriside yazmış kapalı kadın hoşuma gidiyor diye bunun sınırı olamaz
bugün topuklu ayakkabıya karışır yarın saçını toplama şekline öbür gün ojenin rengine bunun sonu yok
evlenince de perde de açtırmaz mutlu mesut güneşsiz evliliğinizde yaşarsınız
ayy cidden bayanların beni kıskanıyor çok seviyor o istesin topuklu ayakkabıda giymem yeter ki o mutlu olsun demiyorlar mı anlayamıyorum
ben şikayetçi değilim kocam hiç karışmaz çünkü karışacak şekilde davranmam nerede ne şekilde davranacağımı ne giyeceğimi ne konuşacağımı biliyorum
kimsenin beni uyarmasına gerek yok
üzüldüm gerçekten neden erkekleri bu kadar tepenize çıkarıyorsunuz ki
resmen hayatınızı kısıtlıyor sizde seviyorum yaparım diyorsunuz
neyse siz mutluysanız sorun yok ama gerçekten çok şaşırdım

Açınca tahrik olunması neyse de kapalıyken de tahrik olunması yok artık !!
Şu erkeklere anlam veremiyorum gerçekten .
Nefis nefiste bir yere kadar nasıl nefis bu böyle .
İçleri fesatlanmış resmen ya !!
Erkekler böyle olunca sevgililerin , eşlerin böyle yasaklar getirmesi de normal bence . :20:

bende bu ayrımdan bahsetmiştim zaten cnm çok haklısın .ne kadar doğrudur bilemem ama kadının yüzünün yuvarlaklığından tahrik olup tecavüz eden bir adam olduğunu okumuştum hemde arkadaşının eşi .sınavdan geçiyoruz arkadaşım hepimz kimimiz hiç geçemeyek giibi kalıyoruz kimileride el değmeden geçiyor ..hayat ...

Başlığı açan kişi nerelerde acaba??? Kıskançlık azı iyi oluyor da fazlası gerçekten tahammül edilir gibi değil. Ayrıca aşırı kıskançlığın bence 2 nedeni vardır 1-kendine güvensizlik 2-Kendi bir haltlar yiyor ki karşısındakinin aynı haltları yiyiceği korkusundan kısıtlıyor!

Ama giyim konusunda eniştem şunu demişti,erkekler kendi aralarında o kadar iğrençler ki kadınların her şeyine laf söyleyip, iğrenç yorumlar yaparlar.Bir erkek bu muhabbetleri iyi bildiği için kendi karısına,kardeşine,sevgilisine yapılmasın diye kısıtlar.mışşş
:47: :47:

Başlığı açan kişi nerelerde acaba??? Kıskançlık azı iyi oluyor da fazlası gerçekten tahammül edilir gibi değil. Ayrıca aşırı kıskançlığın bence 2 nedeni vardır 1-kendine güvensizlik 2-Kendi bir haltlar yiyor ki karşısındakinin aynı haltları yiyiceği korkusundan kısıtlıyor!

Ama giyim konusunda eniştem şunu demişti,erkekler kendi aralarında o kadar iğrençler ki kadınların her şeyine laf söyleyip, iğrenç yorumlar yaparlar.Bir erkek bu muhabbetleri iyi bildiği için kendi karısına,kardeşine,sevgilisine yapılmasın diye kısıtlar.mışşş
:47: :47:

aynen katılıyorum
demek ki her topuklu giyenin kalcasından gözünü alamıyor ve sesinden de tahrik oluyor ki istemiyor

hepsinden tek tek alıntı yapmadım
evet 8 saat erkeklerin arasında çalışıyorum 2 abiyle büyüdüm
emin olun erkeklerin ama erkekler sevince kıskanır ben sana değil erkeklere güvenmiyorum dediklerinden daha çok tanıyorum onları
evet karısına sevgilisinin kıyafetine karışmaz ama yoldan geçenlerinde içlerine düşercesine bakarlar
topuklu ayakkabı sesi tahrik mi ediyormuş
ee bak işte biriside yazmış kapalı kadın hoşuma gidiyor diye bunun sınırı olamaz
bugün topuklu ayakkabıya karışır yarın saçını toplama şekline öbür gün ojenin rengine bunun sonu yok
evlenince de perde de açtırmaz mutlu mesut güneşsiz evliliğinizde yaşarsınız
ayy cidden bayanların beni kıskanıyor çok seviyor o istesin topuklu ayakkabıda giymem yeter ki o mutlu olsun demiyorlar mı anlayamıyorum
ben şikayetçi değilim kocam hiç karışmaz çünkü karışacak şekilde davranmam nerede ne şekilde davranacağımı ne giyeceğimi ne konuşacağımı biliyorum
kimsenin beni uyarmasına gerek yok
üzüldüm gerçekten neden erkekleri bu kadar tepenize çıkarıyorsunuz ki
resmen hayatınızı kısıtlıyor sizde seviyorum yaparım diyorsunuz
neyse siz mutluysanız sorun yok ama gerçekten çok şaşırdım

Neden bu kadar çok abartma gereği duyuyorsunuz anlayamadım .
Cam pencere açtırmamak güneşsiz oturmak ?????
Sizce hangi kadın bu kadarına izin verebilir ?
Her kadın belli bir noktaya kadar izin verebilir kendisine karışılmasına .
Aksi taktirde yaşantısını olumsuz yönde etkileyecek kadar kimsenin karışmasına müsade etmez !
Edenler varsa da kendileri bilir , ama ben aşırısına izin vermem .
Nasıl ben başta aşkımdan olmamak için izin verdiysem ,
o da benden , aşkından olmamak için kendini değiştirme yönünde ilerler zaten .

bende bu ayrımdan bahsetmiştim zaten cnm çok haklısın .ne kadar doğrudur bilemem ama kadının yüzünün yuvarlaklığından tahrik olup tecavüz eden bir adam olduğunu okumuştum hemde arkadaşının eşi .sınavdan geçiyoruz arkadaşım hepimz kimimiz hiç geçemeyek giibi kalıyoruz kimileride el değmeden geçiyor ..hayat ...

Canım sen de ep bunları okumuşsun :)
Doğruluk payı vardır inanırım türlü türlü erkek var çünkü .
Hayat gerçekten çok garip , dilerim güzellikler olur hep hayatımızda ...:109:

Aksi taktirde yaşantısını olumsuz yönde etkileyecek kadar kimsenin karışmasına müsade etmez !

Canım sen de ep bunları okumuşsun :)
Doğruluk payı vardır inanırım türlü türlü erkek var çünkü .
Hayat gerçekten çok garip , dilerim güzellikler olur hep hayatımızda ...:109:
tabiki hep bunları okumuyorumm cnm yeri geldiği için anlattım .valla açana herkes bakar ben bile bakıyorum .şunuda okudum ve denk geldimm kocası hiç bir şeye karışmayan çoğu adam hayatında eşinden dışında başka şeylerle okadfar mesguloluyrki karsına fırsat kalmıyor maalesef .... herkesin seçimi ,herkesin kendi hayatı .herkes yaşadığı hayatta mutluysa sorun yok olmamalı :)))

tabiki hep bunları okumuyorumm cnm yeri geldiği için anlattım .valla açana herkes bakar ben bile bakıyorum .şunuda okudum ve denk geldimm kocası hiç bir şeye karışmayan çoğu adam hayatında eşinden dışında başka şeylerle okadfar mesguloluyrki karsına fırsat kalmıyor maalesef .... herkesin seçimi ,herkesin kendi hayatı .herkes yaşadığı hayatta mutluysa sorun yok olmamalı :)))

Ne yalan söyleyeyim öyle çok açanlar var ki ben bile kız halimle bakıyorum erkekler nasıl bakmasın .
Zaten her şeye karışmaya bir erkekten hayır mı gelir allasen ??
Umursamıyormuş gibi ne öyle tabi 'bence' :))
Benim erkeğim beni aşırı olmayacak derece de kıskanmalı .
Tabi ki herkesin kendi hayatı , insanlar nasıl mutluysa öyle devam etmeli buna kimse karışamaz . :)

Son düzenleme:

bunların hep bi tık ilerisi vardır her iki tarafta da sevgimden kısıtlıyorum sevgimden ses çıkarmıyorum derse işler o yöne gider gerçek şeyler benim yazdıklarım
evet normal kıskançlıkları her ilişkide olur bizimde var ama
topuklu ayakkabıya kadar giderse bu iş bi dur demek lazım
yani benim düşüncem bu yönde
herşeye evet diyen bi sevgiliye de dur ya ben ne yapıyorum bi kendime geleyim demez hep daha fazlasını ister
ve bunu da erkekler şöye böyle dememeli neticede kendide erkek
ama doğru o sandığımız erkeklerden hiç bi zaman olmamıştır

Ne yalan söyleyeyim öyle çok açanlar var ki ben bile kız halimle bakıyorum erkekler nasıl bakmasın .
Zaten her şeye karışmaya bir erkekten hayır mı gelir allasen ??
Umursamıyormuş gibi ne öyle tabi 'bence' :))
Benim erkeğim beni aşırı olmayacak derece de kıskanmalı .
Tabi ki herkesin kendi hayatı , insanlar nasıl mutluysa öyle devam etmeli buna kimse karışamaz . :)

ya cnm zaten bzler ne istiyorsak o geliyor ben buna inanaırım.kıskanıp kıskanmamak değil meseele ,bana göremediğim ve erkek olmadıkça anlayamacağım seylerden bahsetsin yeter ben ne kndimi günaha sokayım ne de o benim yüzümden hzuursuz olsun dimi ama ? heh dediğin gibi adam ne halin varsa görde demesin yani :52:

bunların hep bi tık ilerisi vardır her iki tarafta da sevgimden kısıtlıyorum sevgimden ses çıkarmıyorum derse işler o yöne gider gerçek şeyler benim yazdıklarım
evet normal kıskançlıkları her ilişkide olur bizimde var ama
topuklu ayakkabıya kadar giderse bu iş bi dur demek lazım
yani benim düşüncem bu yönde
herşeye evet diyen bi sevgiliye de dur ya ben ne yapıyorum bi kendime geleyim demez hep daha fazlasını ister
ve bunu da erkekler şöye böyle dememeli neticede kendide erkek
ama doğru o sandığımız erkeklerden hiç bi zaman olmamıştır

Şu konu da katılıyorum sana tabi ki sevgiden her şeye ses çıkarılmaz ise erkek tepeye biner .
Bu sefer hiç karşı çıkamazsın .
Ama kadın 'kendi'ne sınırlar koymalı ve karşı taraf bu sınırı geçmeye kalktığında kat'iyen izin vermemeli .
Herkesin de bu sınırları farklı oluyor .

Back
X