• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilim kız arkadaşlarıyla baş başa görüşüyor

idilbaris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2014
10
1
38
Eskişehir
Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?

Ne için baş başa buluşuyorlar ki? Arkadaş ortamı olur, oturursun konuşursun sonuçta kaçacak hâli yok. Ama özellikle yalnız bulusmak neden? Ben kıskanırım vallahi sevgilimi. Şimdi güven falan diyecekler hiç alakası da yok, bu çok gereksiz bişey :KK51:

bizde de tam tersi. sevgilimden önce tanıdığım çok yakın erkek arkadaşlarımla ile başbaşa çıkmama izin vermiyor. sende gel diyorum ona da yok diyor. tıpkı senin burda söylediğin gibi bir gün bana artık onlara karşı mesafeli olman gerekmez mi dedi. bende çok haklı bulmasam da kabul ettim . sende tatlı dille anlatırsan çözülebilir belki :KK68:

Mesafe lazım tabi ki ama sonuçta sizi de çağırıyor.

Baş başa idda kuponu mu yapacaklar kızla ne yapacaklar git asker gibi otur madem seviyon gurur yapma hatta kahkaha falan at sevgilini çok sevgi gösterisi yap kız bozulursa anlarsın

Ben sizin gibi dusunmuyorum, arkadas bu cinsiyeti olmaz, konusulan konular iki cins arasinda farkli olur ama arkadaslik arkadasliktir. Siz beraber olmadan once arkadas degil miydiniz? Siz neden gorusuyordunuz o halde? Valla tonla karsi cins arkadasim var, ne zaman bulussam herhangi biriyle erkek arkadasimin dedigi tek sey selam soyle keyfinize bakin demek olur..

Gereksiz bulmayın, tanışın, sosyalleşin işte bunda kötü bir şey yok ki.

Merhaba kızlar, 2 yıldır birlikte olduğum bir sevgilim var. Son zamanlarda üniversiteden kız arkadaşlarıyla baş başa görüşmek istiyor. daha doğrusu bana sen de gel diyor ama ben gereksiz buluyorum çünkü yakın arkadaş olmadıklarını biliyorum. ve sırf baş başa buluşmasınlar diye orada bulunmayı kendime yediremiyorum. Geçen hafta çok fazla tartıştık ben gitmemesini söyledim ama beni dinlemeden gitti onu boğduğumu söyledi. Kız arkadaşıyla baş başa buluşması çok normalmiş herkesi potansiyel tehlike olarak görmekten vazgeçmeliymişim. Sizce de sevgilisi olan kişilerin karşı cinse karşı biraz daha mesafeli olması gerekmez mi?
Erkeklerin en kızdığı şey,sosyal ortamdan soyutlanmak.Siz de gidin,tanışırsınız.

Benim 6 yıldır yanımda olan çok samimi bi erkek arkadaşım var ve onla görüşmemi kesmem hiç bi şekilde. kotu günümde yanımda olmş bide gidip ona sevgilim istemiyo senle buluşamam ben artık demek yüzsüzlükten başka bişey değil yani kendime yakıştıramam. Benimde erkek arkadaşım yakın arkadaşımı çok kıskanırdı ilk başlarda onla buluşmamı istemezdi. en sonunda tanıştırdm onları şimdi onlarda artık hergün konuşurlar :) yani sende git bi kıza bak kötü niyetlimi. iki arkadaşın arasına girmekde doğru olmaz bence senin dostun olsa sevgilisi için seni bıraksa sen ona çok kızmazmıydn bu yönden düşün?

yerim onun kız arkadaşını :)) hangi çılgın benimle birlikteyken baska bir kizla basbasa bulusacakmis sasarim. fazla pohpohlamissiniz totosu arşa uzanmış arkadaşın.

Yakin erkek arkadasiyla surekli gorusup ardindan sevgili olan cok ornek biliyorum.

Zaten sevgililik muessesesi boyledir birlikte zaman gecirince gonuller kayar.

Ben cok tasiz buldum durumu.

Kiz yalnizsa sacma, sevgilisi olmayan kizin sevgilisi rahatsiz olan bir erkekle bas basa isi ne.

Kizin birlikteligi varsa daha da sacma, erkek arkadasina biz xle bas basa oturacagiz dediginde herkes bu kadar rahat bakmaz duruma.

Facebookta fotograf begendi, p... izledi diye olay cikaran kadinlarin da sevgilisi olan bir erkegi baska bir kizla bas basa ayni tabloda normal bulmasini garipsedim.

Ben ki iliski konularinda bogucu degilim, ona ragmen erkek arkadaslarimla arkadas grubu icindeyken gorusurum, diger turlusune ihtiyac duymadim henuz, bir diyecegim varsa arar sorarim mesela.

Sizi de cagiriyormus ama en yakin arkadasini sevgilisiyle ayni ortamdayken aldatanlari hatirlatirim.

Yani bunu yapmasi guven telkin etmedi bana, ustelik rahatsiz ola ola yanlarina gitmeyeceginizi de anlamistir zaten.

kız arkadaş derken ikili buluşmalar mı yoksa başkaları da dahil oluyor mu? ben anormal bir durum görmedim çünkü seni de çağırıyor.ipin ucu kaçmadıkça gayet normal.

Benim ki gitcem bile diyemezdi. Hayatta göndermem göndermek ne cümlesini kurdurmam :)

Bence de git ya. Bi de aynısını sen yapsan erkek arkadaşlarınla bulussan ne der acaba

Aslında baş başa değil senide çağırmış. gizli gizli buluşmaya kalkmasın gidin birlikte

bu arada eşim üniversite arkadaşlarıyla buluşacakti. ben gelirsem tamam dedim. istemedi. bende onun gitmesini istemedim. birbirimize girdik. ama o gidemedi. aynı sene benim üniversite arkadaşlarim davet etti beni. benim zeki kocam benim gitmemi istemedi. neymiş kadın erkek farklıymis.

erkek anneleri çocuğunuza devrin değiştiğini öğretin bir zahmet

Back
X