Sevgilim kk kullandığımı öğrendi.

Anlasa ne olacak ki ayıp bir şey mi buraya üye olmak anlayamadım ki sorunu. Biz ayıp bir şey mi yapıyoruz burda :)) yoksa sorun geçmiş paylaşımlarsa geçmiş olsun yapacak bir şey yok açtığınız konular silinemiyor zaten o sebepten üye olduğunuz an kk sizi uyarıyor konu açarken iki kez düşünün diye düşünecektin :)

Konu içeriğini ve başlığı değiştirsem ceza alır miyim

Sorun iki sevgilisi olması

Ta kendisi. Biri memleketten, biri üniversiteden. Yakalayan da memlekettekiymiş.

Memleketten gelsin de rezil etsin seni bi güzel. Kimsenin yüzüne bakamazsın o zaman. Aklın da başına gelir belki. O zaman konu açtığında buradaki herkes sana söyledi, er geç yakalanacaksın rezil olmadan, ortaya çıkmadan ayrıl birinden diye... Geçmiş olsun.

Kadın olsun erkek olsun, aldatana gram acımam.

Konunuzu kapatiyorum..

Acmis oldugunuz konu icerigini silmek yasak..
Silen iceriklerin her biri noktasina kadar geri getiriliyor..
Ve sildiginizde ceza aliyorsunuz..

Konu kaldirmak, konu silmek yasak..

Uyelik iptali icin bize ulasin bolumune mesaj atabilir..
Yeni bir uyelik almak isterseniz bize ulasin bolumune , bu uyeliginizi iptal ettirmek ve yeni bir uyelikle geleceginiz bilgisini verebilirsiniz..

Uyelik iptali yapmak istemiyorum diyorsaniz,
Kullanici adinizi degistirmeniz mumkun..
Kullanici adiniz degisse bile yaptiginiz paylasimlar degismez, oldugu gibi kalir..

Secim sizin, sormak istediginiz bir sey varsa sorabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…