Sevgilim kova burcu ve bitmeyen istekleri yardım

secretlove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
135
0
46
Kocaeli
sevgilim kova burcu 1 haftadır çıkıyoruz ve anlamakta çok zorlanıyorum beni hiç kimseyi sevmediği gibi sevdiğini söylüyor benim tek sorunum onun çok arzulu ve tutkulu olması bana sarılrken kendinden geçiyor sürekli sevdiğini söylüyor dudaktan öpmesini istemiyorum ama bunu fırsat bulduunda yapmaya çalışıyor çoğu kez uyardım onu bu uyarmalarımdan sıkıldı sen istemedikten sonra aramızda hiçbişey asla olmaz diyor ama öpmek konusundaki tavrı bana güven vermiyor msnde konuştuğumuz zaman üzerimde ne olduğunu içimde ne olduğunu sorunca deliye döndüm dün ve onun hakkında düşündüklerimi söyledim kapattım şimdi araamıyor ve msn açmıyor benim en önemli sorunum beni bu kadar arzulaması ve bundan korkuyorum kendinden geçiyor çünkü bilmiyorum

1 haftada çok sevmiş öpmek istemiş üzerinde ne var içinde ne var demiş
o arasa devam edecekmisin ilişkiye

1 haftada kimse kimseyi delice sevmez,sevemez kimseyi kandırmayalım...
sorunun cevabı belli,erkek arkadaşın sevgili değil,arzularını gerçektirebileceği birini arıyor.uzaklaşarakta senin onun birşeyler yapıp yumuşamanı bekliyor..
bence hiç görüşme bir daha,bu ne laubalilik daha yeni tanışmada,pes vallahi...

gerçekten hiç bilmiyorum anlamaya çalışıyorum sadece benim ilk sevgilim iki sevgili arası ne konuşulur bile bilmiyorum ben 19 yaşındayım o 23

1 haftada kimse kimseyi delice sevmez,sevemez kimseyi kandırmayalım...
sorunun cevabı belli,erkek arkadaşın sevgili değil,arzularını gerçektirebileceği birini arıyor.uzaklaşarakta senin onun birşeyler yapıp yumuşamanı bekliyor..
bence hiç görüşme bir daha,bu ne laubalilik daha yeni tanışmada,pes vallahi...

yani bende bunları düşünüyorum ama gerçekten böyle devam ederse ben kafayı yerim inceldiği yerden kopsun

gerçekten hiç bilmiyorum anlamaya çalışıyorum sadece benim ilk sevgilim iki sevgili arası ne konuşulur bile bilmiyorum ben 19 yaşındayım o 23

senin bu acemiliğinden faydalanmsına izin verme sakın,daha yaşında çok genç seni gerçekten seven ve değer veren birini bulacaksın...acele etme,bu kişiyi ardında bırak ve önüne bak...
ama yok ben devam edeceğim diyorsan,bu şekilde düşünüp hırpalanmaya ve ilerde bu kişinin daha çok çirkinleşmesine tanıklık edersin.düzelirmi diye bekleme sakın!!! :1no2:

senin bu acemiliğinden faydalanmsına izin verme sakın,daha yaşında çok genç seni gerçekten seven ve değer veren birini bulacaksın...acele etme,bu kişiyi ardında bırak ve önüne bak...
ama yok ben devam edeceğim diyorsan,bu şekilde düşünüp hırpalanmaya ve ilerde bu kişinin daha çok çirkinleşmesine tanıklık edersin.düzelirmi diye bekleme sakın!!! :1no2:

teşekkür ederim yardımcı olduğun için işin içinden çıkamadım hiçbir mantıklı cevap bulmadım kendime yanında olduğumda sürekli dokunmak istiyor bu normal değil dimi diğerleri hiç değilde

bide onla oturduğumuzda bu hallerini görünce sapık mısın sen dedim acayip bozuldu anlamıyorum hiç bişey ne yapmaya çalışıyor

Secretlove, tatlım benim de eşim kova erkeği evet aşkta tutkuludurlar ama aynı zamanda sevgide aşkta önce iyi bir arkadaşlıktan yanalardır sevdikleri kadını gerçekten çok severler ama böyle 1 haftada lapin gibi atlamazlar o yüzden sen bu durumu burçlara bağlama tatlım...Henüz çok gençsin ve maalesef özellikle ünv ortamlarında sahte ilişkiler çok yaygın ona ne istediğini ne istemediğini açıklamışsın buna rağmen seni zorluyorsa istediği olmayınca kaprisler yapıyor aramıyor sormuyorsa üzgünüm ama bu sevgi olamaz canım seven insan sevdiğine zarar vermek onu kırmak zor durumda bırakmak ister mi???

bide onla oturduğumuzda bu hallerini görünce sapık mısın sen dedim acayip bozuldu anlamıyorum hiç bişey ne yapmaya çalışıyor

sorman hata , resmen sapik bu, 1hafta degil 10 senelik bile olsaniz kacdefa rahatsizligini dile getirmissin, seni dinlemiyo adam
seven erkek öyle ayi gibi saldirmaz, kibar olur karsidakini incitmekten korkar
yolla sen bu ayiyi sana laik degil:mymeka:

Secretlove, tatlım benim de eşim kova erkeği evet aşkta tutkuludurlar ama aynı zamanda sevgide aşkta önce iyi bir arkadaşlıktan yanalardır sevdikleri kadını gerçekten çok severler ama böyle 1 haftada lapin gibi atlamazlar o yüzden sen bu durumu burçlara bağlama tatlım...Henüz çok gençsin ve maalesef özellikle ünv ortamlarında sahte ilişkiler çok yaygın ona ne istediğini ne istemediğini açıklamışsın buna rağmen seni zorluyorsa istediği olmayınca kaprisler yapıyor aramıyor sormuyorsa üzgünüm ama bu sevgi olamaz canım seven insan sevdiğine zarar vermek onu kırmak zor durumda bırakmak ister mi???

evet istemez bunun farkındayım şuan mesaj yazıyo hastaymış ya gerçekten allak bullak kafam aslında ondan çok hoşlanıyorum bu düşkün halleri hoşuma gitsede aşırıya kaçması endişelendiriyo bazen çok güvenim var bazen hiç yok

O sevgili değil kesinlikle uzaklaş ondan. Katmerli sapık hemde üstünde ne var vs gibi sorular soran hani abaza tabiri kullanılır ya onlardandır. Daha ilk haftada bu şekilde sana yaklaşması seni kullanılacak meta olarak gördüğünü gösteriyor. Sadece ruh sağlığın bozulur olan sana olur. Şimdi sen öpmesine izin verirsen daha ilerisi de gelecektir. Bence terk et niyet bozuk bunun o şekilde söylediğinde biraz durulur gibi olmasına da kanma bir şekilde seni cinsellikle ilgili konulara yöneltecektir bana göre niyeti bozmuş bu. Sevdiğine de inanmıyorum seven insan bu şekilde davranmaz. Kova olmasıyla da hiç bir alaka göremiyorum bildiğimiz abaza diye tabir edilen erkek ya.

kovalar çok flörtçü olurlar diye bilirim ben aklinialirimsmile
senin burcun ne peki
insanlar nekadar uzun çıkıyoda bu muhabbetlere anca giriyolar baya hızlıymış seninki

yol yakınken dönmen daha iyi bence.
ilişkiniz ilerleyince daha neler ister allah bilir:delphin:

1 haftada da kimse kimseye deli gibi aşık olmaz...

yol yakınken dönmen daha iyi bence.
ilişkiniz ilerleyince daha neler ister allah bilir:delphin:

1 haftada da kimse kimseye deli gibi aşık olmaz...

ya bişey diycem ama gerçekten bilmiyorum herkesçe beğenilirim ve dudaklarımın hep çok güzel olduğunu söylerler ama bu zamana kadar sevgilim olmadı ilk ve o çok tatlı niyeti bozukmu değilmi karar vermeye çalışıyorum sürekli değişik halleri var ve kova burcunun özelliğinin bu olduğu söyleniyor ayy kafayı yicem

Back
X