- 28 Ekim 2016
- 530
- 359
- 103
- Konu Sahibi Papatya129
Numaranı falan her şeyini değiştir bir an önce bir daha da muhatap olma.Ailesinin de ne olduğu ortada allah korusun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu cocuk 18 yasinda ve neara bukadar adrenalin dolu seyler yasamis bencede doru olani yapmissin belkide yalandir nerden bilebilirsinki dogru olup olmadigini mantikli olani yapmissin pisman olcagin seylere bastan sebebiyet vermemissin vok dogru bir kararOzet gececegim.
18 yasindayim.İstanbula okumaya geldim. Bu sene universite 1.sinifim. Ve liseden bir cocukla ayni uniyi kazandik. Konusmaya basladik. Gecen sene benden hoslandigini ama sinav senesi oldugu icin acilmadigini vs soyledi. 1 ay kadar flort ettik ve sonunda Sevgili olduk. hayatimin en guzel 2 gununu gecirdim onunla.
Sonra beni birakip gitti. Hayatinda cok buyuk sorunlar oldugunu beni uzmek istemedigini soyledi. Seni de cukura cekemem dedi defoldu gitti. Babasinin bunu kucukken terk ettiginden falan bahsetmisti zaten.
Beni her yerden sildi engelledi gormuyordum duymuyordum haberini almiyordum. 1 ay boyunca.
2 gun once gecenin bi vakti telefonum caldi. Butun sorunlari cozdugunu, bana geri dondugunu beni cok sevdigini soyledi ve her seyi anlaticam anlicaksin sonra bana bi cevap ver dedi ve deliler gibi yalvardi.
Dun bulustuk. Bana uyusturucu isine bulastigini soyledi. Bi aralar esrar iciyomus mafyaya borcu varmis 1 ay onunla ugrasmis. Uzun zamandir icmiyorum zaten bagimli degildim falan dedi. Elimi tuttu guzel bir suru sey soyledi. Sarildi. İcim gitti.. sonra daha bir suru sey anlatti. Hayati b*k gibi afedersiniz.
Ya arkadaslar benim annem babam belli. Yasam tarzim belli. İlk iliskim bu benim. Agzima alkol sigara surmem. Bu gelmis bana esrar diyor. Deliricem. Bir de diyor ki butun sorunlari cozdum ama hayatim inisli cikisli ama ilerde sorun cikmaycaginin garantisini veremem,yipranirsin. Lan niye dondun o zaman? Ben unutmusum seni ne guzel. Niye ya niye?
Dun de ayrildiktan sonra telefonda konustuk. Ve bitirdim her seyi. Ama benim kalbim sıkışıyo. Hala acaba diyorum. Acaba duzelir miydi? Acaba mutlu olabilir miydik? Donesim geliyo tutuyorum kendimi.Lütfen beni rahatlatın. Mantığımla düşünmek zorundayım biliyorum. Kendi hayatımı böyle bir erkek için mahvedemem. Anneme, babama yazık bi kere. Beni bunlar için mi okutup büyüttüler.Ama yüreğim durmuyo işte yerinde. Lütfen yardım edin, bir şeyler diyin bana...
Ay ne guzel cumle, adam olmaya niyeti olmayani adam edemem.
Hatta niyetlisi de geçip direkt adamı beni bulsa, beni hic ugrastirmasa![]()
Sakın yaklaşma bile. Doğru söylüyorsa da yalan söylüyorsa da tehlikeli. Uyuşturucu işi emin ol hayatın boyunca bitmiyor. Bir kere bulaştığın zaman hem ömür boyu devam ediyor, hem de çevrendekilere de bulaşıyor. Sen istediğin kadar bana bir şey olmaz de, uyuşturucu işine bulaşmış bir adamla beraber olursan bir sene sonra bakmışsın sen de kullanıyorsun. Uyuşturucu insanın karakterini sıfırlar. Madde almaya parası olmayan adam karısını kızını bile satar emin ol. Yıllarca bağımlılarla çalıştım daha bir tane tersi örnek görmedim. Hayatını mahvetme. Daha 18 yaşındasın. Bugün sıkışan kalbin yarın başkası için patır kütür atar. Hemen engelle her yerden adamı. Seninle iletişime geçmesine de izin verme. Anana babana yazık.Ozet gececegim.
18 yasindayim.İstanbula okumaya geldim. Bu sene universite 1.sinifim. Ve liseden bir cocukla ayni uniyi kazandik. Konusmaya basladik. Gecen sene benden hoslandigini ama sinav senesi oldugu icin acilmadigini vs soyledi. 1 ay kadar flort ettik ve sonunda Sevgili olduk. hayatimin en guzel 2 gununu gecirdim onunla.
Sonra beni birakip gitti. Hayatinda cok buyuk sorunlar oldugunu beni uzmek istemedigini soyledi. Seni de cukura cekemem dedi defoldu gitti. Babasinin bunu kucukken terk ettiginden falan bahsetmisti zaten.
Beni her yerden sildi engelledi gormuyordum duymuyordum haberini almiyordum. 1 ay boyunca.
2 gun once gecenin bi vakti telefonum caldi. Butun sorunlari cozdugunu, bana geri dondugunu beni cok sevdigini soyledi ve her seyi anlaticam anlicaksin sonra bana bi cevap ver dedi ve deliler gibi yalvardi.
Dun bulustuk. Bana uyusturucu isine bulastigini soyledi. Bi aralar esrar iciyomus mafyaya borcu varmis 1 ay onunla ugrasmis. Uzun zamandir icmiyorum zaten bagimli degildim falan dedi. Elimi tuttu guzel bir suru sey soyledi. Sarildi. İcim gitti.. sonra daha bir suru sey anlatti. Hayati b*k gibi afedersiniz.
Ya arkadaslar benim annem babam belli. Yasam tarzim belli. İlk iliskim bu benim. Agzima alkol sigara surmem. Bu gelmis bana esrar diyor. Deliricem. Bir de diyor ki butun sorunlari cozdum ama hayatim inisli cikisli ama ilerde sorun cikmaycaginin garantisini veremem,yipranirsin. Lan niye dondun o zaman? Ben unutmusum seni ne guzel. Niye ya niye?
Dun de ayrildiktan sonra telefonda konustuk. Ve bitirdim her seyi. Ama benim kalbim sıkışıyo. Hala acaba diyorum. Acaba duzelir miydi? Acaba mutlu olabilir miydik? Donesim geliyo tutuyorum kendimi.Lütfen beni rahatlatın. Mantığımla düşünmek zorundayım biliyorum. Kendi hayatımı böyle bir erkek için mahvedemem. Anneme, babama yazık bi kere. Beni bunlar için mi okutup büyüttüler.Ama yüreğim durmuyo işte yerinde. Lütfen yardım edin, bir şeyler diyin bana...
Ya güzelim 18 yaşında gencecik kızsın ailen seni okumaya göndermiş.2 günlük pespayeler için kendinizi harcamayın ya.2 güzel cümle duyoyrsunuz mum gibi eriyorsunuz.Yok düzelir miymiş.Tamircimisin sen.Git okulunu oku ya.Yazık analarınıza babalarınıza.Valla çok kızıyorum bu genç kızların böyle saf aşık olaylarına.Ozet gececegim.
Ya güzelim 18 yaşında gencecik kızsın ailen seni okumaya göndermiş.2 günlük pespayeler için kendinizi harcamayın ya.2 güzel cümle duyoyrsunuz mum gibi eriyorsunuz.Yok düzelir miymiş.Tamircimisin sen.Git okulunu oku ya.Yazık analarınıza babalarınıza.Valla çok kızıyorum bu genç kızların böyle saf aşık olaylarına.
Bugün sıkışan kalbin yarın başkası için patır kütür atar.
Koşarak uzaklaş.....
Asla ama asla geri dönme, aklina dahi getirme. Klavuzu karga olanın burnu foktan kurtulmaz. 7sinde neyse 70inde de o olur. Huylu huyundan vazgećmez bunlar bos yere söylenmemiş.
Eşimin kuzenide aynı durumdaydi. Hırsızlık,dolandırıcılık, uyuşturucu vs hersey var cocukta. Dayisı 3 defa hastaneye yatırdı tedaviye yanıt vermedi. Sonra cezaevine girdi 1 yıl düzeldi sandık. Namaz kıldi oruç tuttu vs. Meğer ordan birisi buna gizli gizli içirmiş. Sakin ama sakin düzelicem demesine inanma.
Böyle kabul et beni der gibi. Sakın ama sakın bulaşmayin derim. Ailenizden uzakta bi başınızasınız. Aileniz sizi ne zorlukla yetiştiriyor okutuyor. Gerçekten hayatinizı çürütmeyin bu insanla. Kendiside söylüyor size hayatım inişli çıkışlı diye. Yani herseye hazırlikli ol diye sana yolunu yapıyor. Ileride birsey olsa ben sana demistim hayatim inisli cikisli diye sende kabul ettin der.İsin garip tarafi duzelicem de demiyor.
İcki sigara hayatimda buyuk bosluklar doldurdu sana soz vermistim birakicam diye o sozu geri aliyorum diyor.
Hayatim inisli cikisli sorunlarim biter mi onu da bilmiyorum ben boyleyim hadi bana bi cevap ver modunda.Manyaga bak.
Böyle kabul et beni der gibi. Sakın ama sakın bulaşmayin derim. Ailenizden uzakta bi başınızasınız. Aileniz sizi ne zorlukla yetiştiriyor okutuyor. Gerçekten hayatinizı çürütmeyin bu insanla. Kendiside söylüyor size hayatım inişli çıkışlı diye. Yani herseye hazırlikli ol diye sana yolunu yapıyor. Ileride birsey olsa ben sana demistim hayatim inisli cikisli diye sende kabul ettin der.
Hem ben olsam böyle bir insanı annemin babamın karşisina seviyorum evlenicem diye cıkarmaya bile utanırdım. Cunku akılları geride kalır.
Her gün eve geleceği zaman acaba içti mi yolda bir yerde düşüp bayıldı mi diye dusuneceksin. Arayacaksin ve sesi iğrenç gelecek, seni anlamıyor olacak kalbin cok hizli atacak, ellerin titreyecek. Nerde olduğunu söyleyecek kadar dahi aklı dengesi başında olmayacak, sokak sokak onu arayacaksin ama ne yaptigini dAhi bilmiyor olacaksin.
Her gece her dakika aynı kabusu yaşayacaksın. Ve acaba bugün öldü mü diye her gün korkuyla haberini bekleyeceksin. Ve biri arayacak onun telefonundan "basınız sagolsun" lafını duyacaksın, ondan sonra bir şey duyamazsin zaten dünyan başına yıkılacak.
İşte evet devam edersen aynı bunları yaşayacaksın. Yaşadım, yaşadık. O yüzden yapma diyorum.
Allah o kişiye de şifa versin, hayirlisiyla o illetten kurtulmayı nasip etsin inşallah.
Uzak dur uzak durrrrrrr. Boyle insanlardan hayir gelmez. Eninde sonunda senide ceker bu pisligin icine. Ya bir yerde olu bulunur. Ya da birileri oldurur. Boyle biriyle asla gelecegin olamaz.Ozet gececegim.
Allah korusun. Okurken bile basimdan asagi kaynar sular dokuldu.
Allah islah etsin, onun icin hep dua edicem insallah kurtulur.
Sizin adiniza da cok uzuldum. Yasadik derken bizzat siz mi yasadiniz yoksa bir yakininiza mi sahit oldunuz anlayamadim? Cok uzuldum cumle bile kuramiyorum suan..