- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Papatya129
En akıllı üye:)))Cok dogru soyluyorsunuz. Onu hayatimda istemiyorum. Onunla bir hayat istemiyorum. Gerekeni de yapmak zorundayim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En akıllı üye:)))Cok dogru soyluyorsunuz. Onu hayatimda istemiyorum. Onunla bir hayat istemiyorum. Gerekeni de yapmak zorundayim.
daha yaşın küçük. elin esrarcıları ile ne işin var.
Valla benim isim yok ablacim. Bunlar buluyo beni ya. Adam akillisi bulmuyo kursun falan mi doktursem ne yapsam var ustumde bir lanet?
Allahim ya boyle bi durumda guldurdunuz beni allah da sizi guldursun :)
Sadece ben değil en az 2-3 kişi daha yazmış. Bunca dövüyor cnm çok sevyor blyrm yazan üyeden sonra buraların Einstein ı sensin valla.
ardına bile bakmadan kaç.
bak kardeşim olacak yaştasın, inan şu an çok zor geliyor, ama geriye baktığında ne kadar doğru yapmışım diyeceksin.
inan karşına senin hayatını çok kolaylaştıran sana mutluluk veren birileri çıkacak daha çok küçüksün böyle dertler için.
gençsin, gezip tozma, ders çalışma kariyer planlama, arkadaşlarınla eğlenme mutlu olma zamanların, mafyayla falan işi olan adamın etrafında yeri yok.
uyuşturucu kullananlar ileride psikotik sıkıntılar yaşamaya başlıyorlar, şu an iyi olsa bile bikaç seneye sana dünyayı dar edecek.
kaç güzel kardeşim kaç. sil engelle her yerden bir daha ulaşamasın sana.
Bu mesaji ss aldım üzüldükçe ya da aklım ona gittikçe açıp okuyacağım.
Çok teşekkür ederim.
Allah birbirini taşıyabilecek insanlara birbirini nasip etsin inşallah, ne ben onun derdini taşıyabilirdim. Ne o bana istediğim hayatı verebilirdi gerçekten.
Öpüyorum sizi kocaman![]()
Sana bir daha yapmam gibi bir söz vereceği yerde kalkmış sağım solum belli olmaz hoop yeniden pis işlere dalarım demiş açık açık. Hiç bulaşma uzak dur, adam olmaya niyeti olmayanı adam edemezsin.