• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim madde kullandigini soyledi

Yasayan bilen , madde bagimlisi bir erkegi hayatina almis bir kadin olarak soyluyorum
S*ktirsin gitsin:))
Vallahi...sana bir yarari olmadigi gibi tonlarca da zarari olur
O iki gunun hatrina aylarini yillarini ziyan etme
Hem her askin ilk gunleri cicim aylari tatlidir. Daha unideki ilk yillarin,merak etme karsina daha daha iyileri cikacaktir

Öncelikle doğru bir karar vermişsiniz. Madde bağımlılığı tedavisi en zor olan bağımlılıklardan birisidir. Kişi bıraktım demekle bırakamaz, hayatında yaşadığı en ufak bir stres onu maddeye sürükler. Çünkü madde geçici zevk verdiği için o anki stresinden kurtulma yolu olarak görür. Ayrılmazsanız çok uğraşır ve çok yıpranırsınız. "Bir kereden bir şey olmaz" ısrarlarıyla deneyebilir, kullanıcı olabilirsiniz, böyle vakalara rastladım.

Kısacası onunla iletişiminizi kesin ve yolunuza bakın. Daha 18 yaşındasınız, eminim kafanıza ve hayat tarzınıza uygun bir erkek karşınıza çıkacaktır.

Canım hazır ayrılmışken aklından çıkartmaya çalış. Madde bağımlılığı çok zor.
Bırakacağım desede,sözler verse de ,yeminler etsede bırakılmıyor. Kendi ne kadar istesede en ufak birşeyde yeniden başlıyorlar. Eşimden biliyorum. Yıllar öncesinden ot içiyormuş. Sonra bırakmış ama şuanda en ufak bi sorunda yeniden içiyor. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.

bir işi yapıp yapmama arasında kalıyorsanız o işi yapmayın derler. ayrılmak en dogru karar. sen değerlisin teksin önemlisin akıllısın.seni koruyacak senden baska kimse yok oralarda.ilk heyecanlar beğenilme duygusu terch edilme üstünlüğü ağlayan yalvaran adam seni sakın yanlış karar almaya yönlerdirmesin. mümkünse hattını değiştir .iletişime geçmesin seninle.

Sana bir daha yapmam gibi bir söz vereceği yerde kalkmış sağım solum belli olmaz hoop yeniden pis işlere dalarım demiş açık açık. Hiç bulaşma uzak dur, adam olmaya niyeti olmayanı adam edemezsin.

Insan asik olunca zaten mantığıyla kalbi bir olmaz ve genellikle kalbimizii dinler yalnis yola gideriz bence hiç uzatma çünkü senin hayatın bak bir ay içinde unutmuşsun hayatını darmadağın edecek belki bunun garantisi yok olabildiğince yoluna bak Anne babana su zamana kadar gelmişsin bundan sonrada hayırlısıyla güzel kısmetlerin olur insallah

ardına bile bakmadan kaç.

bak kardeşim olacak yaştasın, inan şu an çok zor geliyor, ama geriye baktığında ne kadar doğru yapmışım diyeceksin.

inan karşına senin hayatını çok kolaylaştıran sana mutluluk veren birileri çıkacak daha çok küçüksün böyle dertler için.

gençsin, gezip tozma, ders çalışma kariyer planlama, arkadaşlarınla eğlenme mutlu olma zamanların, mafyayla falan işi olan adamın etrafında yeri yok.

uyuşturucu kullananlar ileride psikotik sıkıntılar yaşamaya başlıyorlar, şu an iyi olsa bile bikaç seneye sana dünyayı dar edecek.

kaç güzel kardeşim kaç. sil engelle her yerden bir daha ulaşamasın sana.

ardına bile bakmadan kaç.

bak kardeşim olacak yaştasın, inan şu an çok zor geliyor, ama geriye baktığında ne kadar doğru yapmışım diyeceksin.

inan karşına senin hayatını çok kolaylaştıran sana mutluluk veren birileri çıkacak daha çok küçüksün böyle dertler için.

gençsin, gezip tozma, ders çalışma kariyer planlama, arkadaşlarınla eğlenme mutlu olma zamanların, mafyayla falan işi olan adamın etrafında yeri yok.

uyuşturucu kullananlar ileride psikotik sıkıntılar yaşamaya başlıyorlar, şu an iyi olsa bile bikaç seneye sana dünyayı dar edecek.

kaç güzel kardeşim kaç. sil engelle her yerden bir daha ulaşamasın sana.

Bu mesaji ss aldım üzüldükçe ya da aklım ona gittikçe açıp okuyacağım.
Çok teşekkür ederim.
Allah birbirini taşıyabilecek insanlara birbirini nasip etsin inşallah, ne ben onun derdini taşıyabilirdim. Ne o bana istediğim hayatı verebilirdi gerçekten.

Öpüyorum sizi kocaman:KK22:

Iliski derinlesmeden ayrildigin iyi olmus.Ya da ayrilmadiysan bir an once ayril.Yasin genc.Onune kimler cikar.bu yaslar cok tehlikeli.insan geri donulmez hatalar yapabilir.O yizden derslerine odaklan ask mesk iliskilerine degil.

Bu mesaji ss aldım üzüldükçe ya da aklım ona gittikçe açıp okuyacağım.
Çok teşekkür ederim.
Allah birbirini taşıyabilecek insanlara birbirini nasip etsin inşallah, ne ben onun derdini taşıyabilirdim. Ne o bana istediğim hayatı verebilirdi gerçekten.

Öpüyorum sizi kocaman:KK22:

inan bana bunlar tecrübe içeriyor yazdıklarım..

doğru kişiyle sorun kalmıyor olsa bile çözülüyor.

birbirini elbet taşırsın ama bunlar boyunu aşan sorunlar olmamalı. uyuşturucu mafya gibi belalar sevgiliye yüklenebilecek sorunlar değil kendi kendini hiç sokmamalu soktuysa kendi çıkarabilmeli. bunlar seni ilgilendirmez. anası babası değilsin.

derslerine mesleğine odaklan ve etrafında sevgili olmadan önce iyi tanı duygular oluşmadan mantığının süzgecinden geçirmeyi öğren erkekleri yoksa acı çekersin. düzgün olduğuna emin olduktan sonra yakınlaş ve sevgili ol bundan sonra. o zaman seni üzen dengesiz erkeklerle uğraşmamış olursun ve seni üzemezler aksine sen o dengesizleri üzüp uzaklaştırırsın.

hayatında hep mutluluklar olsun canım kendine iyi bak

Sana bir daha yapmam gibi bir söz vereceği yerde kalkmış sağım solum belli olmaz hoop yeniden pis işlere dalarım demiş açık açık. Hiç bulaşma uzak dur, adam olmaya niyeti olmayanı adam edemezsin.

Ay ne guzel cumle, adam olmaya niyeti olmayani adam edemem.
Hatta niyetlisi de geçip direkt adamı beni bulsa, beni hic ugrastirmasa :(

Back
X