• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim mesleğimi aşağıladı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendisi memur, bozulduğumu anlayınca bende öyleyim bilmem ne dedi ama yok beni hiç ikna etmedi... gururum çok kırıldı

Bozulacaginiza en basit ve direkt akla gelecek cumle "sen kendini ne sanıyorsun" diyip bir alaya alsaydiniz ya. Saygi sinirini çoktan aşmiş kendisi zaten.
Memur olmayi abarttikça abarttilar.

Dimi, nasıl kırgınım sana anlatamam.. Siz bana bu kadar para verdiniz, bu paranın karşılığı da budur diyebileceğim bir meslek değil ki. Oraya yatan her hastaya kendi annem, babam, kardeşim gözüyle bakıyorum. Amelelik sözü beni çok kırdı
Canla uğraşmak iş olarak görülemez zaten.
Bu özveri ister, herkesin harcı değil.
İş olarak gören de biz hastalar tarafından algılanıyor, ayrılıyor.

Devlette sağlık sektörü belli, şu aşamada eğer çalışan olsa idim ben de özeli tercih ederdim.
Siz hastanenin amelesiyseniz, devlet memuru da bu ülkenin ve her yurttaşın amelesi.
Bu düz mantığı kuramayacak adamla ne işiniz var yahu...

İsini severek yapan insanin nerde çalıştığı cok onemli degil bence. Bende senelerce ozelde çalıştım hicte aa neden ozeldeyim diye aglamadim. Tabiki bizde isteriz memur olmak ama amele gibi kpss calismak bana gore degil 🤪🤪🤪

Kendisi devlet memuru normal memur. İnanın çok üzgünüm kafamı çok karıştırdı bu durum. Beni aşağılaması büyük sorun. Nasıl bir konuşma yapmalı neler söylemeliyim sizce
Kolluk kuvveti mi? Veya Vergi Dairesinde memur mu vs. Normal memura ne iş yapıyor onu merak ettim?

Herkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Kendi kendi isinin patronumuymus birilerinden emir aldigin surece istersen ceo ol ne farkeder yani.. ayrica kendi ayaklarinin ustunde durman emek vermen amele yapmaz seni bu isterse insaat iscisi olsun seninle gurur duymasi lazimken amele diyor.. isin ne ameleyle deseydin git kendine prenses bul seni alirsa tabi diye de ekle

Kendisi devlet memuru normal memur. İnanın çok üzgünüm kafamı çok karıştırdı bu durum. Beni aşağılaması büyük sorun. Nasıl bir konuşma yapmalı neler söylemeliyim sizce
Ben sana fazlayım de çekemiyorum artık seni diyebilirsin . Normalde erkekler tersini derde bı kerede bir kadın desin ya şu sözü 😂

Dimi, nasıl kırgınım sana anlatamam.. Siz bana bu kadar para verdiniz, bu paranın karşılığı da budur diyebileceğim bir meslek değil ki. Oraya yatan her hastaya kendi annem, babam, kardeşim gözüyle bakıyorum. Amelelik sözü beni çok kırdı

Yani özel hastanede çalışınca hemşire olmuyor musun?? Sağlık çalışanı dünyanın her yerinde, her türlü kurumda sağlık çalışanı inanın. Ben 3 ayrı kıtada yaşadım, hepsinde hastane özel olsun devlet olsun aynı yani.

Bunu da geçtim bu adam eşşek olsa açar TV izler sağlık çalışanları tükenmiş durumda. Terk et bu saygısız hırboyu. Virüslenip hemşirelere ilaç diye yalvaracak duruma düşer umarım.

Yani özel hastanede çalışınca hemşire olmuyor musun?? Sağlık çalışanı dünyanın her yerinde, her türlü kurumda sağlık çalışanı inanın. Ben 3 ayrı kıtada yaşadım, hepsinde hastane özel olsun devlet olsun aynı yani.

Bunu da geçtim bu adam eşşek olsa açar TV izler sağlık çalışanları tükenmiş durumda. Terk et bu saygısız hırboyu. Virüslenip hemşirelere ilaç diye yalvaracak duruma düşer umarım.
Yaa burda bırı bana atanda öğretmen ol dedi özelde çalışıyorum dememe rağmen bu zihniyetlerden çevremizde burda çok fazla var 😒

Sen de holding CEOsu sun ya milleti beğenmiyorsun ezik diyip terk ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X