• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim mesleğimi aşağıladı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi tüm iyi niyetimle yorumluyorum
Sevgiliniz aslında burada sistemi eleştirmiş, özel sektörün insana nasıl yüklendiğini çok çalıştırdığını vurgulamak istemiş bunun için de "amele" kelimesini kullanmış ama size karşı bir şey değil bu alınmayın yani

Tabi bu yorumu yazarken çok zorladım kendimi illa içinden bir iyi taraf bulunacaksa sevgilinizin yorumunun bu kadar çıkarabildim ben :KK51:

O zaman ciddi şekilde zevksiz cimadan dünyaya gelmiş olma olasılığı yüksek... 1 kez işim düştü adamlar hayatlarından geçmişler o derece sıkıcı bir kurum. Kendisine teyze ve amcalara başarılı bir kariyer diliyoruz😂😂

Memur olmuş da nolmus sah olmuş padişah olmuş :KK70:
İnsanların bunu istemeyeceğini, kendi tercihleri olarak memuriyet hayatına karşı olabilecekleri akıllara gelmiyor tabii.
İşte bunu düşünen adam da 9 10 kahvaltı, 10 11 sohbet, 12 1 öğle arası, 4 te kapanış hop servis yapan devlet memurudur.
Ülkemizin üstünde kamburdur.

Yaa burda bırı bana atanda öğretmen ol dedi özelde çalışıyorum dememe rağmen bu zihniyetlerden çevremizde burda çok fazla var 😒
Bir yakınım atanamayınca özel bir okulda müdür olmuştu. Eşi sırf atanamadığı için karısından bahsederken ev hanımı diyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek lazım

Özel hastanede hemşirelik yapmak gerçekten zor. Bir hafta özel hastanede yattım hemşireler etrafımda dört döndü, koridorda beni gece yürütürlerdi (kimse yoktu bikaç gün yanımda) bi gece yığıldım kaldım hemşirenin bacağına tutunmuşum o can havliyle, kadının bileğini sıkmaktan kendi elim acımış ama tek kelime etmedi, aksine döndü durdu ben iyi hissedene kadar. valla sevgiliniz sanki ingiltere prensi. Boş yapmasın devam etsin siz gibi sözde amelelere de bir gün muhtaç olur

İnsanların bunu istemeyeceğini, kendi tercihleri olarak memuriyet hayatına karşı olabilecekleri akıllara gelmiyor tabii.
İşte bunu düşünen adam da 9 10 kahvaltı, 10 11 sohbet, 12 1 öğle arası, 4 te kapanış hop servis yapan devlet memurudur.
Ülkemizin üstünde kamburdur.

Yüzde yüz katılıyorum sana cok doğru dedin 😅 kendi cok farklı sanki

Eklentiler

• B7558CC6-3296-4761-8CE2-A4843380EDAB.webp
    B7558CC6-3296-4761-8CE2-A4843380EDAB.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 29
Bir yakınım atanamayınca özel bir okulda müdür olmuştu. Eşi sırf atanamadığı için karısından bahsederken ev hanımı diyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek lazım
Hadsız ya bır şey derdim de neyse mezun olduğunda öğretmensindir ister özelde ol ister ücretli farketmez istersen çalışma yine öğretmensın bu sıfatı mezun olurken okul veriyor mu veriyor insanlar hala boş beleş konuşuyor. Illa devlet olucak sanki ona bakarsan benım babamda kamudan emekli toplu para alırken bile özel sektörde çalışanların yarı parasını aldı ne demeli şimdi 😑 ağzı olan bir tarafıyla konuşuyor başka bir şey değil keza konu sahıbı devlete girmezse emınım o çocuk ayrılır sırf memur kızla evlenmek için net yanı

Kendisi devlet memuru normal memur. İnanın çok üzgünüm kafamı çok karıştırdı bu durum. Beni aşağılaması büyük sorun. Nasıl bir konuşma yapmalı neler söylemeliyim sizce
Gerçekten devlet memuru olunca ne oluyor 😊Öyle bir yazmışsınız ki duyanda kârun sanır kendisini. Devlet memurlugunun üstün ne tarafı var . Hepsi meslek değil mi?

Hadsız ya bır şey derdim de neyse mezun olduğunda öğretmensindir ister özelde ol ister ücretli farketmez istersen çalışma yine öğretmensın bu sıfatı mezun olurken okul veriyor mu veriyor insanlar hala boş beleş konuşuyor. Illa devlet olucak sanki ona bakarsan benım babamda kamudan emekli toplu para alırken bile özel sektörde çalışanların yarı parasını aldı ne demeli şimdi 😑 ağzı olan bir tarafıyla konuşuyor başka bir şey değil keza konu sahıbı devlete girmezse emınım o çocuk ayrılır sırf memur kızla evlenmek için net yanı
Konu sahibi belkide tek bir kelime yüzünden ayrılmayı saçma bulabilir ama çocuğun tek bir kelimesi nasıl bir zihniyete sahip olduğunu gösteriyor. Eğer evlenirlerse her zaman hor görecek, aldığı maaşa kadar eleştirecek. Hiçbir şekilde saygı duymuyor konu sahibine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X