• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim mesleğimi aşağıladı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar kutsal bir mesleğin varki, hangi sektörde olduğunun ne önemi var. Ama erkek arkadaşın bunu bile aşağı görüyorsa kendi içsel problerinin olduğunu gösteriyor. Hoş amelede olabilirsin, mesele emek gösterip hayatını kazanmak değil mi?
Bugün Ankara/Keçiören’de yaşanan talihsiz olay içinde çok üzgünüm. Allah herkese anlayıp, dinleyip mesele neyse konuşarak çözmeyi nasip etsin.

Amelelik kötü birseymi ki amele demek işçi demek bunun anlamını bilmeden aşağılayıcı bir tanım gibi kullanan sevgilinize ne desem bilemedim ben devlet memuruyum bende devletin amelesiyim

Amele biri ile ne işi varmış madem kraliyet mensubu paşa hazretleri sanırım kendisi, onun o beynini delerim valla...

Boşan sana saygisi olmayan insanın evlenince sevgiside kalmaz ..zaten sen kendine saygı duyuyorsan bitirirsin

Mesleğinin ne olduğunun gram önemi yok dediği şey çok yanlış umarım hatasını anlar ve af diler ve bir daha bu tip ince konularda saygısızlık etmez

E yalan değil ki, asgari ücretten hallice para verip amele gibi çalıştırıyorlar özel sektördeki sağlık çalışanlarını bunu sizin daha iyi bilmeniz ve hak vermeniz lazım. Adam sizin mesleğinizi değil ki özel sağlık sektörünü asagilamis, gayet de haklı bir şekilde. Şuan ülkemizde devlet memuru olmayan kim amele değil ki

Yahu doktorlar pandemide hemşire lazım hemşire lazım diye kendini yırtıyor adamın dediği lafa bak. Ameleymiş... 🤦‍♀️

Vallahi sevgilinizi hiç beğenmedim, kusuruma bakmayın. Yarın bir hasta yakını size yumruk atsa haketmişsindir diye saçma sapan zırva laflar söyler.

Yaşamda size hakettiğiniz değeri veren hatta sizi değerli hissettirenlerle olun. Yaşam kurtarmak için bu kadar uğraşırken evde oturup garip komplekslerle uğraşmayın.

Şimdi hemen ayrılın demiyorum, ters teper.
Sadece sağlam bir not düşün ve ilerisi için çok ama çok iyi düşünün. Sokaktaki vatandaş mı daha iyi davranıyor yoksa o mu?

Saygı olmadan sevgi ateşe tutulmuş kelebek gibi yanar gider.

Herkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Bence kırılmamalısım ayrılmalısın.Hoşt köpek dicemde köpeciklere hakaret olur.Omu sevgili.Sevgılı fln deıl o narşist .Bak allah ne guzel gostermıs .Kaç kurtar kendını.

SGK da düz memur.... ve?
Hayır başkasına amele diyecek statü nereden geliyor merak ettim. 🤦‍♀️

Kusura bakmayın da toplumun garip sıralama ölçütlerini bile baz alsak siz statü olarak onun gerisinde falan değilsiniz, kendinizi geliştirirseniz maaşını geçme şansınız çok yüksek. 😊

E yalan değil ki, asgari ücretten hallice para verip amele gibi çalıştırıyorlar özel sektördeki sağlık çalışanlarını bunu sizin daha iyi bilmeniz ve hak vermeniz lazım. Adam sizin mesleğinizi değil ki özel sağlık sektörünü asagilamis, gayet de haklı bir şekilde. Şuan ülkemizde devlet memuru olmayan kim amele değil ki
Şuan memurlar amele degil ama saglıkçılar özellikle devlettekiler amele gerçekten. Devlet haklarını vermiyor, canla başla çalışıyor saglıkçılarımız nöbette kalanı evine gidemeyeni, zar zor geçineni...

Konu sahibi için fazla vaktini harcama o şahsa diyorum.. Eski zamanlarda kalmış. Eskiden iyiydi hoştu memurluk ama atı alan Üsküdarı geçti. 5 bin 6 bin maaşlar devede kulak şu zamanda. Üslubunu bilememiş kırmış sizi..

Memurluğun bu kadar abartıldığı başka bir ülke var mı acaba? Altı üstü 4000lira maaş için bunca tantana niye kopuyor? Sevgilinin dediğine ben bile bozuldum , tüm zihniyetini ortaya dökmüş.
(Memurum 😂😂😂)

Gecen sene Turkiye'ye geldigimde kendi evime PTT ile kargo gondermem gerekiyordu bavula sigmayan esyalarim oldugu icin. PTT'deki yaslica memur teyze yurtdisinda doktora yapip ayni zamanda bir ilac sirketinde calistigimi ogrenince 'Olsun kizim, Turkiye'ye dondugunde KPSS'ye girersin. Hem annen baban da sevinir' demisti. Memur olmadigim icin kariyerim kabul edilmiyor sanirim, bilmiyorum :)))

Amele de olabilirdiniz yada ev temizliğine de gidebilirdiniz. Konu meslek değil. Sizin üstün çaba sarf ederek ve severek çalıştığınız mesleğinizi küçümsemiş. Saygısızlık etmiş.
Ne demek sen kendini onlarla bir mi tutuyorsun. Mesleğinizin kabul görmesi için devlette çalışmak şart mı? Bu şekilde konuşmak kimsenin haddi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X