- 27 Ağustos 2017
- 3.516
- 5.895
- 158
- 30
- Konu Sahibi hayalperestprenses
Özelde çalışan herkes amele sanki. Çok talihsiz bir laf olmuş maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen sene Turkiye'ye geldigimde kendi evime PTT ile kargo gondermem gerekiyordu bavula sigmayan esyalarim oldugu icin. PTT'deki yaslica memur teyze yurtdisinda doktora yapip ayni zamanda bir ilac sirketinde calistigimi ogrenince 'Olsun kizim, Turkiye'ye dondugunde KPSS'ye girersin. Hem annen baban da sevinir' demisti. Memur olmadigim icin kariyerim kabul edilmiyor sanirim, bilmiyorum :)))
Bunads bayıldım benim gözümdede buÖzel sektörde çalışan bir orta düzey yönetici olarak kendisine Ayyy g....m diyorum kısaca. Kendi holding CEOsu mu? Memur olunca başı göğe mi ermiş?
Kendisi uzaya mı çıkıyormuş? Bu zekayla harcanıyor burda, beyin göçü yapması lazım.Herkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Evlerinin Paşası bir tanecik oğulları için hiç uygun bir eş adayı değilsiniz üzgünüm
Teyzeler için memuriyet kutsal, hele bir de yarım gün çalışan öğretmen falan olursan olalalallala
İlk atandığımda okula görücü gelmişti ya bir de kadrolu mu ücretli mi diye soruyorlar asla teyzeler için yeterli değiliz![]()
Çok şükür, yoksa bu kariyerle kesin evde kalırdınNeyse ki evliyim de sirami savmisim o zaman :))
Kirildin mi :)))) oradan kalkıp gitmek icin neyi bekledin merak ediyormHerkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Özel sektör de herkes üretken mi ? konu sahibinin sevgilisinden zihniyet olarak bir farkınız yok. Siz de genelliyorsunuz.kesin orta ile düşük arası bir aileden geliyordur
Memurluk onun için çok büyük bir vasıftır
Üretken değil , niteliksiz biridir.
Ayrıl