• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim mesleğimi aşağıladı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlık çalışanları kötü imiş... He he.... Millet çok iyi kanatsız melek.... Yapmayın yahu... Binlerce insana sırayı kaideyi görgüyü bilmeyenler de var arada... Hizmet vermek kolay.. Mı... Oturduğu yerden konuşuyor sevdiğim dediği niz insan.... Siz sevgili amele dikkat edinde kendini pek geliştirmemiş oturduğu yerden bu mesleğe sahip olmayı çok kolay sanan empati yoksunu arkadaşınız yarın hayat yolunda başka konularda böyle net sınırlar çizip sizi sıkmasın..... Niye alındınızki amele lafına.... Etraf ukala dümbeleği dolu şarkısı bile var hatta..... Ağzı olan konuşuyor beyni olan düşüneceğine...... Hem bu pandemi döneminde hayatını kaybeden binlerce sağlık çalışanı adına hemde sağlık çalışanları bu kasar şiddet magduru iken.... Bu cümleleri esefle kınıyorum.... Herhalde önden sıra alamamış beyefendi geliyor diye yerlere eğilmemiş falan olmalılar...... Bi şeyi yap ondan sonra konuş demiş atalarımız.... Bazı şeyler farkındalık herkese nasip olmuyor🙏

Gecen sene Turkiye'ye geldigimde kendi evime PTT ile kargo gondermem gerekiyordu bavula sigmayan esyalarim oldugu icin. PTT'deki yaslica memur teyze yurtdisinda doktora yapip ayni zamanda bir ilac sirketinde calistigimi ogrenince 'Olsun kizim, Turkiye'ye dondugunde KPSS'ye girersin. Hem annen baban da sevinir' demisti. Memur olmadigim icin kariyerim kabul edilmiyor sanirim, bilmiyorum :)))
:KK70::KK70::KK70:
Evlerinin Paşası bir tanecik oğulları için hiç uygun bir eş adayı değilsiniz üzgünüm:KK70:
Teyzeler için memuriyet kutsal, hele bir de yarım gün çalışan öğretmen falan olursan olalalallala:KK70:
İlk atandığımda okula görücü gelmişti ya bir de kadrolu mu ücretli mi diye soruyorlar asla teyzeler için yeterli değiliz:confused:

Her sektörde iyisi kötüsü var her insanda iyilik kötülük var ne dar pencereden bakış.... Bende oturduğum yerden her sektörü eleştirebilirim... Okuyan bilen benim ya... Bizim milletin ne okumadan doktorluğu biter ne öğretmenliği biter... Hepimiz herşeyi en iyi biliriz zaten.... Bazen ben kendime bile kızarım derim kendimede sen önce haddini bil 🙏

Para derdinde gibi kokular aldım sanki bu ilişki için iyi düşünün meslekle başlayan eleştiri ayak turnağınıza sürdüğünüz ojenin ederi ile biter der susarım..... Aynı pencereden bakmak anlaşmak için şart 🙏

ne kadar kaba biri ya!
siz de açık açık diyin bana hödüklük yaptın falan diyin. anca bu tarz konuşmadan anlar belli ki.
soğuk davrandığınızı bile anlamamıştır muhtemelen
emekçilik ne zaman amelelik oldu . kaldı ki amelelik de bir emektir. hem de nasıl bir emek.

Herkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Kendisi uzaya mı çıkıyormuş? Bu zekayla harcanıyor burda, beyin göçü yapması lazım.

:KK70::KK70::KK70:
Evlerinin Paşası bir tanecik oğulları için hiç uygun bir eş adayı değilsiniz üzgünüm:KK70:
Teyzeler için memuriyet kutsal, hele bir de yarım gün çalışan öğretmen falan olursan olalalallala:KK70:
İlk atandığımda okula görücü gelmişti ya bir de kadrolu mu ücretli mi diye soruyorlar asla teyzeler için yeterli değiliz:confused:

Neyse ki evliyim de sirami savmisim o zaman :))

Herkese iyi geceler dilerim.. Ben hemşirelik bölümü mezunuyum, bir dönem özel bir hastanede hemşirelik yaptım (özel hastanede hemşirelik yapmak devletten çok daha zordur).. bugün sevgilim ile konuşurken hastane konusu açıldı. Devlet hastanelerindeki sağlıkçıların hepsinin değil ama bazılarının insana gerçekten kötü davrandığını söyledi. Hak verdim, bazı meslektaşlarım yılların verdiği psikoloji ile mi desem bilemiyorum bu şekilde davrandıkları oluyor. Ama onları da anlaması gerektiğini benim de bir sağlıkçı olduğumu söyledim ve bana “ seni ne katıyorsun, sen özel de çalışan bir amelesin” dedi. Gururum çok kırıldı, bozulduğumu anladı fakat dediği hiçbir şey tatmin etmedi beni. Soğuk davranıyorum, sizce nasıl davranmalıyım? Gerçekten bu durum beni çok ama çok kırdı...
Kirildin mi :)))) oradan kalkıp gitmek icin neyi bekledin merak ediyorm

Mesleğinizi değil sizi aşağılamış.

Üslubunu bilmiyor içindeki saygısızca fikrini size söylemiş.

Bu da hayattaki diğer insanlara nasıl tepeden baktığının göstergesi...

Kendini tepede gören kibirli biriyle yaşamınızı sürdürmek size mutlu edecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X