- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi kediiiiiiiiiiiiiii
-
Benimle birşeyini paylaşmıyor konuşursak da sanki benim zorumla gibi veya ben paranoyaklık yapıyorum. Ben bir şey paylaşmak istwdiğimde de geçiştiriyor gibi hissediyorum boş olduğu zamanlarda da vaktini netflixte geçiriyor genelde. Ben bir sorun olduğunda da konuşmak istiyorum o yok saymak istiyor olumsuz bişeye katlanamıyor ben de konuşmadıkça kafamda büyütüyorum. Huzur neşe güzel şeyler ama bende olmayınca karşımdakine de vermem imkansızlalıyorO zaman bırakın o uygun olduğunda o arasın sizi. Hangi davranışları normal gelmiyor biraz açar mısınız? Yani benim buradan anladığım adam bunalmış, stresli veya kafasında bir sorun varken belki siz trip atmışsınız üst üste gelmiş o da "e be yeter" demiş. Biraz geri çekilin, bırak biraz özlesin. O arasın sizi siz üstüne o kadar düşmeyin. Arada bir küçük bir mesaj ya da hoş bir paylaşım atarsınız seveceği. Yani sizden gelen bir mesaj ona stres, üzüntü suçluluk değil hoş duygular yaşatmalı, stresini almalı, neşe vermeli aşkı anımsatmalı.
Çok doğru söylüyorsunuz "bende olmayınca başkasına veremem" sizde olsun. Herşeyden önce kendiniz için olsun kendiniz için, kendi yaşamınızda huzur bulacak, neşelenecek güzel şeyler yaratın bunu kim olursa olsun başka bir insana bağlamayın, kendiniz için bir şeyler yapın sadece kendinizi mutlu edecek. Kendi hobileriniz kendi sevdiğiniz şeyler olsun hayatınızda. Onun paylaşmamasına gelirsek biz kadınlar özellikle konuşarak rahatlarız, iç dökmek deriz buna ve iyi gelir gerçekten de ama bazı erkekler böyle değil, bazıları kendi problemlerini konuşmaktan özellikle hoşlanmaz. yok saymayı tercih edebilirler. Siz paylaşmak için konuştuğunuzda hemen somuta çalışır akılları, somut bir çözüm bulmak isteseler de sizin sadece konuşma ve içinizi dokme ihtiyacınızı anlamazlar. Belki o da böyledir bilmiyorum.Benimle birşeyini paylaşmıyor konuşursak da sanki benim zorumla gibi veya ben paranoyaklık yapıyorum. Ben bir şey paylaşmak istwdiğimde de geçiştiriyor gibi hissediyorum boş olduğu zamanlarda da vaktini netflixte geçiriyor genelde. Ben bir sorun olduğunda da konuşmak istiyorum o yok saymak istiyor olumsuz bişeye katlanamıyor ben de konuşmadıkça kafamda büyütüyorum. Huzur neşe güzel şeyler ama bende olmayınca karşımdakine de vermem imkansızlalıyor
Seni istemediği o kadar belli ki bekle bir kaç ay sonra döner sen peşini bırakırsan tabi o zaman da böyle birini affedersen o da senin kararınMerhaba arkadaşlar 2.5 yılı geçen bi ilişkim var 1 senedir farklı şehirlerdeyiz uzaklık elbette sıkıntı ama bir şekilde atlatıyorduk. Ben biraz çabuk parlayan biriyim bahadır özellikle birkaç gündür telefonla konuşmuyoruz mesajlaşıyoruz birbirimizden haberimiz var ama açtığında da benle doğru düzgün konuşmuyor. Dün öğlen aradım işe gitmeden napıyosun aşkım dedim hazırlanıyorum dedi neden aradın der gibi sonra tamam sonra konuluruz o zaman dedim kapattım gün içinde normal mesajlaştık akşam müsait misin arıcam yazmış gördüm aradım ben bi dk geçmeden sessizlik oldu konuşmıcan mı dedi ben de sinirlendim sen konuluyorsun da ben mi konuşmuyorum diye tamam işim var şimdi sonra konuşuruz dedi kapatmak için ben de cevap vermeden yüzüne kapattım sonra evde başka bi şeyi bahane edip ağlamaya başladım buna mesaj attım beni önemsemiyprsun diye anladım dedi biraz daha zaman geçti konuşma benle bundan sonra dedim ağlıyordum tamam dedi sadece tamam demesi çok zoruma gitti ben de yokum bundan sonra dedim yolun açık olsun dedi ben kaç saat ağlamaya devam ettim yine yazdım dayanamayıp ben seninle konuşmaya çalışıyorum falan diye o da çocuk oyuncağına çevirdin madem yoksun hayatımda diyorsun kendine iyi bak yazma bana dedi ben de cevap vermedim whatsapptan engellemiş beni bugün uyanınca tam 10 kere aradım konuşmak istedim ağzından duyayım en azından diye açmadı geri de dönmedi akşam oldu. Sizce zaten ayrılığı mı bekliyormuş yoksa ben kestirip attığım için sinirlendi mi çok bunaldım
Çok haklısınız normalde de çok konuşkan biri değil zaten telefonla konuşmak onu sıkıyor özellikle bir derdini anlatmak yüz yüzeyken bile çekinerek söylerdi ama bundan sonra devam edecek bir ilişki değil sanırım ne olursa olsun yine konuşmadı kolaya kaçtı kolayca vazgeçti ki aramızdaki güven de bitti saygıda tek yapmam gereken bunları kabullenmek zor olsa daÇok doğru söylüyorsunuz "bende olmayınca başkasına veremem" sizde olsun. Herşeyden önce kendiniz için olsun kendiniz için, kendi yaşamınızda huzur bulacak, neşelenecek güzel şeyler yaratın bunu kim olursa olsun başka bir insana bağlamayın, kendiniz için bir şeyler yapın sadece kendinizi mutlu edecek. Kendi hobileriniz kendi sevdiğiniz şeyler olsun hayatınızda. Onun paylaşmamasına gelirsek bir kadınlar özellikle konuşarak rahatlarız, iç dökmek deriz buna ve iyi gelir gerçekten de ama bazı erkekler böyle değil, bazıları kendi problemlerini konuşmaktan özellikle hoşlanmaz. yok saymayı tercih edebilirler. Siz paylaşmak için konuştuğunuzda hemen somuta çalışır akılları, somut bir çözüm bulmak isteseler de sizin sadece konuşma ve içinizi dokme ihtiyacınızı anlamazlar. Belki o da böyledir bilmiyorum.
Üstüne düşüp bunaltmışsın. Madem üzüleceksin neden ayrılık kararı verdin ki. Üstüne düşme geri çek kendini düşünsün üzülsün o seni arasın. Çırpındıkça daha fena yapacaksın ilişkini bilgin olsunMerhaba arkadaşlar 2.5 yılı geçen bi ilişkim var 1 senedir farklı şehirlerdeyiz uzaklık elbette sıkıntı ama bir şekilde atlatıyorduk. Ben biraz çabuk parlayan biriyim bahadır özellikle birkaç gündür telefonla konuşmuyoruz mesajlaşıyoruz birbirimizden haberimiz var ama açtığında da benle doğru düzgün konuşmuyor. Dün öğlen aradım işe gitmeden napıyosun aşkım dedim hazırlanıyorum dedi neden aradın der gibi sonra tamam sonra konuluruz o zaman dedim kapattım gün içinde normal mesajlaştık akşam müsait misin arıcam yazmış gördüm aradım ben bi dk geçmeden sessizlik oldu konuşmıcan mı dedi ben de sinirlendim sen konuluyorsun da ben mi konuşmuyorum diye tamam işim var şimdi sonra konuşuruz dedi kapatmak için ben de cevap vermeden yüzüne kapattım sonra evde başka bi şeyi bahane edip ağlamaya başladım buna mesaj attım beni önemsemiyprsun diye anladım dedi biraz daha zaman geçti konuşma benle bundan sonra dedim ağlıyordum tamam dedi sadece tamam demesi çok zoruma gitti ben de yokum bundan sonra dedim yolun açık olsun dedi ben kaç saat ağlamaya devam ettim yine yazdım dayanamayıp ben seninle konuşmaya çalışıyorum falan diye o da çocuk oyuncağına çevirdin madem yoksun hayatımda diyorsun kendine iyi bak yazma bana dedi ben de cevap vermedim whatsapptan engellemiş beni bugün uyanınca tam 10 kere aradım konuşmak istedim ağzından duyayım en azından diye açmadı geri de dönmedi akşam oldu. Sizce zaten ayrılığı mı bekliyormuş yoksa ben kestirip attığım için sinirlendi mi çok bunaldım
Blöf yapmadım ben sadece sinirliydim ve o tamamı gördüğümde pek kendimde değildim utanacak bişey yaptığımı düşünmüyorum ömür boyu utanacağım bişey yokSen blöf yapmissin adam rest cekmis. Hadi blofu yaptin bari ardinda dur kendini kucucuk dusurmussun. Ben olsam omur boyu bu utanci unutamam.
Size çok özendim.Harikasınız.şimdi çok alakasız gelebilir, profil fotonuza bakıyorum da kedileri seviyorsunuz anlaşılan. Kediniz yoksa bir kedi alın evinize. Negativinizi alır aşırı pozitif enerji verir size, Kediler harika yaratıklar. Valla ben de insanlardan pek hayır görmedim, dertleşmekten falan vallahi kedime anlatıyorum artık herşeyi. Deli deyin, karşıma alıp konuşuyorum onunla, mırk mırk bişeyler diyor anlamıyom ne diyo ama iyi geliyor. Bir kere de anlattıklarımı sonra başıma kakmadı, bana koz olarak kullanmadı, gidip arkamdan başkalarına anlatmadı. Bir kere de çok konuşuyorsun deyip bana trip yapmadı.
Kedim var evde 10 yasındaşimdi çok alakasız gelebilir, profil fotonuza bakıyorum da kedileri seviyorsunuz anlaşılan. Kediniz yoksa bir kedi alın evinize. Negativinizi alır aşırı pozitif enerji verir size, Kediler harika yaratıklar. Valla ben de insanlardan pek hayır görmedim, dertleşmekten falan vallahi kedime anlatıyorum artık herşeyi. Deli deyin, karşıma alıp konuşuyorum onunla, mırk mırk bişeyler diyor anlamıyom ne diyo ama iyi geliyor. Bir kere de anlattıklarımı sonra başıma kakmadı, bana koz olarak kullanmadı, gidip arkamdan başkalarına anlatmadı. Bir kere de çok konuşuyorsun deyip bana trip yapmadı.
Zaten sıkılmış sende çok zorlamissin. Asla yazma arama sorma. Şu an eski sevgili artikMerhaba arkadaşlar 2.5 yılı geçen bi ilişkim var 1 senedir farklı şehirlerdeyiz uzaklık elbette sıkıntı ama bir şekilde atlatıyorduk. Ben biraz çabuk parlayan biriyim bahadır özellikle birkaç gündür telefonla konuşmuyoruz mesajlaşıyoruz birbirimizden haberimiz var ama açtığında da benle doğru düzgün konuşmuyor. Dün öğlen aradım işe gitmeden napıyosun aşkım dedim hazırlanıyorum dedi neden aradın der gibi sonra tamam sonra konuluruz o zaman dedim kapattım gün içinde normal mesajlaştık akşam müsait misin arıcam yazmış gördüm aradım ben bi dk geçmeden sessizlik oldu konuşmıcan mı dedi ben de sinirlendim sen konuluyorsun da ben mi konuşmuyorum diye tamam işim var şimdi sonra konuşuruz dedi kapatmak için ben de cevap vermeden yüzüne kapattım sonra evde başka bi şeyi bahane edip ağlamaya başladım buna mesaj attım beni önemsemiyprsun diye anladım dedi biraz daha zaman geçti konuşma benle bundan sonra dedim ağlıyordum tamam dedi sadece tamam demesi çok zoruma gitti ben de yokum bundan sonra dedim yolun açık olsun dedi ben kaç saat ağlamaya devam ettim yine yazdım dayanamayıp ben seninle konuşmaya çalışıyorum falan diye o da çocuk oyuncağına çevirdin madem yoksun hayatımda diyorsun kendine iyi bak yazma bana dedi ben de cevap vermedim whatsapptan engellemiş beni bugün uyanınca tam 10 kere aradım konuşmak istedim ağzından duyayım en azından diye açmadı geri de dönmedi akşam oldu. Sizce zaten ayrılığı mı bekliyormuş yoksa ben kestirip attığım için sinirlendi mi çok bunaldım
Adam zaten ayrılmak için bahane arıyomuş. Üstüne düşmeyin.Merhaba arkadaşlar 2.5 yılı geçen bi ilişkim var 1 senedir farklı şehirlerdeyiz uzaklık elbette sıkıntı ama bir şekilde atlatıyorduk. Ben biraz çabuk parlayan biriyim bahadır özellikle birkaç gündür telefonla konuşmuyoruz mesajlaşıyoruz birbirimizden haberimiz var ama açtığında da benle doğru düzgün konuşmuyor. Dün öğlen aradım işe gitmeden napıyosun aşkım dedim hazırlanıyorum dedi neden aradın der gibi sonra tamam sonra konuluruz o zaman dedim kapattım gün içinde normal mesajlaştık akşam müsait misin arıcam yazmış gördüm aradım ben bi dk geçmeden sessizlik oldu konuşmıcan mı dedi ben de sinirlendim sen konuluyorsun da ben mi konuşmuyorum diye tamam işim var şimdi sonra konuşuruz dedi kapatmak için ben de cevap vermeden yüzüne kapattım sonra evde başka bi şeyi bahane edip ağlamaya başladım buna mesaj attım beni önemsemiyprsun diye anladım dedi biraz daha zaman geçti konuşma benle bundan sonra dedim ağlıyordum tamam dedi sadece tamam demesi çok zoruma gitti ben de yokum bundan sonra dedim yolun açık olsun dedi ben kaç saat ağlamaya devam ettim yine yazdım dayanamayıp ben seninle konuşmaya çalışıyorum falan diye o da çocuk oyuncağına çevirdin madem yoksun hayatımda diyorsun kendine iyi bak yazma bana dedi ben de cevap vermedim whatsapptan engellemiş beni bugün uyanınca tam 10 kere aradım konuşmak istedim ağzından duyayım en azından diye açmadı geri de dönmedi akşam oldu. Sizce zaten ayrılığı mı bekliyormuş yoksa ben kestirip attığım için sinirlendi mi çok bunaldım
Çalışıyorum ben de ayrı bi sosyal hayatımda var onun haricinde uzak bi ilişkiyi yürütmek için daha fazla emek gerekiyorAdamları bezdirip bezdirip sonra ağlaşıyoruz kadın milleti olarak:)
Biraz sal özlesin seni, ikinizde sakinleşin. Sen calısmıyorsun sanırm, bütün enerjini adama harcamışsın
Erkekler bizim gibi değil, bizim kadar ince düşünemiyorlar sevgilerini istediğimiz gibi gösteremiorlar. Ve maalesef ilişkilerde de evliliklerde de kadın bi tık daha sorumluluk sahibi oluyor. Bunları kabullenmelisin ilk önce.Çalışıyorum ben de ayrı bi sosyal hayatımda var onun haricinde uzak bi ilişkiyi yürütmek için daha fazla emek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?