- Konu Sahibi kediiiiiiiiiiiiiii
A
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 yaşındayım böyle anlatınca bi ergen ilişkisi gibi duruyor farkındayım amaKac yasındasınız?
Haklısın ben de biri böyle bişey yazsa senin verdiğin cevabı verirdim kendime gelince yapamıyorum maalesefAdam dünden razı yahu
Ağlayıp ağlayıp aramak nedir
Lütfen biraz olgunlaş
10 kez arama kimseyi
Kankan dahi olsa bu kadar ısrar etme
Adam engellemiş sen bitti kelimesini duymak istiyorum diyorsun hala
Ilıskı ergen ılıskısı gibi durmuyor ama sızın davranışlarınız ergen gibi25 yaşındayım böyle anlatınca bi ergen ilişkisi gibi duruyor farkındayım ama
Adam zaten ilgisizmişHaklısın ben de biri böyle bişey yazsa senin verdiğin cevabı verirdim kendime gelince yapamıyorum maalesef
Evet bence ikimizde yorulduk zaten ve ikimizde kendi geleceklerimiz için zor dönemlerden geçiyoruz belki de daha fazla yıpratmaya gerek yoktur birbirimiziYorulmuş olabilir, anlattiklatinizdan bunu cikardim ben... Hakli mi tartisilir ama kimi insanlar sadece huzur ariyor ,ask sevgi bir sonraki asama olabiliyor... Biraz zamana birakin aramayın sormayın derim ben ...
Sadece bugüne özel bi durum değildi yalnız sürekli telefon açıldığında doğru düzgün konuşmuyor bile ve ben her dakika benimle ilgilensin modunda biri değilim ama aynı şehirlerde değiliz görüşemiypruz en azından bu kadar ilgi beklemem hakkım diye düşünüyorum benim için de patlama noktası oldu buIlıskı ergen ılıskısı gibi durmuyor ama sızın davranışlarınız ergen gibi
Cocukla ise gitmeden konusmussunuz, hazırlanıyorum demıs e hazırlanıyor ise gidecek Neden aradın der gibi hissettim diyorsunuz. Bu sızın kendı fikriniz yanı. Gercek olmama ihtimali var
Telefonla konusurken siz buna takık oldugunuz ıcın, trıplısınız ama cocuk mevzuyu bılmedıgınden sızın aklınızı okumayamadıgından soguklugunuza anlam vermeye calısmıs olay bidaha aramama gelmıs Yuzune kapamıssın.
Bunların hepsi senin fikrin, cocugun agzından cıkmamis hıcbırı.
Sonra da bitti diye blöf yapmissın, yaptıgın trıplerı Bı yere oturtamadıgından cocuk senle mi ugrascam demıs ve blofunu yememis.
Ayrılmıs senden.
Simdıde ıstedıgı ayrılmakmıs dıyıp hala cocugu sucluyosun.
Sen istiyorsun ki naparsan yap seni pohpohlasın. Ama oyle bir dunya yok malesef.
Evet zaten belki de bunu bildiği için bu kadar rahat davranıyor bu saatten sonra peşinden koşmam zatenKızamıyorum cidden. Ben de böyle şeyler yaşadım. Anlıyorum. Böyle erkeklerden nefret ediyorum. Bırak ya g.tünü kaldırma. Aşırı sinir oldum şuan. Korkma bırak gitsin. Kaybetmekten ne kadar çok korkarsan o kadar kaybedersin. Seven adam davranışı değil bu. Ayyyyy boğmak istedim![]()
Sakın artık arama yazma, sen ustune dustukce elinin altında hissi vereceksin ona. Ve daha da Bı bakmayacak sana.Sadece bugüne özel bi durum değildi yalnız sürekli telefon açıldığında doğru düzgün konuşmuyor bile ve ben her dakika benimle ilgilensin modunda biri değilim ama aynı şehirlerde değiliz görüşemiypruz en azından bu kadar ilgi beklemem hakkım diye düşünüyorum benim için de patlama noktası oldu bu
Sorun zaten o paylaşımı yaşamıyoruz vakitlerimiz uyuşmuyor günlerce konuşamadığımız da oluyor mesajlaştığımız sadece ben bazen sesini duymak istiyorum ama o zaman istemiypmış gibi hissettiğimde de kendime engel olamıyorum gereksiz kafama takıyorum bazen alınganım bunu kabul ediyorum zaten ama onun davranışları da normal gelmiyor artıkÇok bunaltmışsınız onu. Eğer ortada başka neden yoksa ayrılmanızı gerektiren bunalmış çok aranmaktan ve alınganlığınızdan. O "anladım" ve "tamam" mesajları sabır anlamındaydı muhtemelen. Sizde durmamış üstüne gitmişsiniz. Uzaktasınız bence yapmayın böyle. Uzaktaysanız günde bir kere akşamları mesela rahat bir saate haberleşmek / görüntülü konuşmak yeterli bence yoksa konuşacak bir şey de olmuyor günlük koşuşturmanın ve stresin ortasında her an öyle "canım cicim" e uygun olmuyor insanın zamanı da psikolojisi de ortamı da. Uzaktaysanız özellikle trip yapmamak lazım çünkü trip yaptığınız insan uzakta elinden bir şey de gelmez, stresi vardır bir sorunu vardır işi vb dolayısıyla o an canı sıkkındır siz de uzaktayken bilemezsiniz bunu. Şimdi sizi engellediyse bieaz zaman verin. Bakın olmuyor başka bir hattan mesaj atın ya da arayın üzgün olduğunuzu ve o gün moralinizin bozuk olduğunu vs söyleyin. Tabi bunu aranızda ve ilişkinizde başka büyük bir sorun olmadığını varsayarak söylüyorum sizin anlattıklarınızdan.
O zaman bırakın o uygun olduğunda o arasın sizi. Hangi davranışları normal gelmiyor biraz açar mısınız? Yani benim buradan anladığım adam bunalmış, stresli veya kafasında bir sorun varken belki siz trip atmışsınız üst üste gelmiş o da "e be yeter" demiş. Biraz geri çekilin, bırak biraz özlesin. O arasın sizi siz üstüne o kadar düşmeyin. Arada bir küçük bir mesaj ya da hoş bir paylaşım atarsınız seveceği. Yani sizden gelen bir mesaj ona stres, üzüntü suçluluk değil hoş duygular yaşatmalı, stresini almalı, neşe vermeli aşkı anımsatmalı.Sorun zaten o paylaşımı yaşamıyoruz vakitlerimiz uyuşmuyor günlerce konuşamadığımız da oluyor mesajlaştığımız sadece ben bazen sesini duymak istiyorum ama o zaman istemiypmış gibi hissettiğimde de kendime engel olamıyorum gereksiz kafama takıyorum bazen alınganım bunu kabul ediyorum zaten ama onun davranışları da normal gelmiyor artık