Sevgilim mi normal ben mi anormalim?

Boncuk0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
93
55
3
32
Sevgilim benim üzerime çok titriyor kızlar bir yandan hoşuma gidiyor diğer yandan normal mi acaba diyorum. İki gün önce çok hastalandım ayağa kalkacak halim yoktu bana doktora git dedi saat başı aradı. O gün gidemedim bugün için giderim dedim ama uyuyakalmışım 12de uyandım bu aramış mesajlar atmış duymadım hiçbirini geri aradım fırçaladı beni kendine bakmıyorsun beni meraklandırıyosun aklım çıktı o saate kadar uyunur mu diye.Ben biraz bozuldum azarlamasına durduk yere kavga ettim çok şımarttım seni dedi. Sizce ben mi suçluyum? Ona kalsa günde 23 saat konuşsak beraber olsak yok demiyor yanıma geliuor nasıl ayrılcam senden diyor. Bende biraz özleyelim istiyorum.
Siz günde kaç saat konuşup mesajlaşıyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum

Sizi cok seviyor ama sizin onu çok sevmenize izin vermiyor

senden daha çok seviyor kanaatindeyim, anlattiğina göre.Benimde sevdigim öyleydi bende ona karsilikliydi:KK36:ama severek ayrilmak zorunda kaldik unutamiyoruz birbirimizi:KK42:

Burda bir sürü konu var,sevgiliyken üstüme titreyen adam evlenince değişti ilgisizleşti diye,yani evlenince geçer merak etme ;)

Sevgilim benim üzerime çok titriyor kızlar bir yandan hoşuma gidiyor diğer yandan normal mi acaba diyorum. İki gün önce çok hastalandım ayağa kalkacak halim yoktu bana doktora git dedi saat başı aradı. O gün gidemedim bugün için giderim dedim ama uyuyakalmışım 12de uyandım bu aramış mesajlar atmış duymadım hiçbirini geri aradım fırçaladı beni kendine bakmıyorsun beni meraklandırıyosun aklım çıktı o saate kadar uyunur mu diye.Ben biraz bozuldum azarlamasına durduk yere kavga ettim çok şımarttım seni dedi. Sizce ben mi suçluyum? Ona kalsa günde 23 saat konuşsak beraber olsak yok demiyor yanıma geliuor nasıl ayrılcam senden diyor. Bende biraz özleyelim istiyorum.
Siz günde kaç saat konuşup mesajlaşıyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum

ne kadar suredır berabersınız ?

Çok doğru bir yorum yaptınız onu seviyorum ama özlememe merak etmeme izin vermiyor doğal olarak bende rahat davranıyorum

Bişey diyim mi sakin çok sevmeye ozenme. İnsan çok acı çekiyor en küçük biseyde bile. Bırak o seni çok sevsin. Zaten evlenince normale döner hatta tam tersi ilgisizlesebilir zamanla

Back
X