Sevgilim mi normal ben mi anormalim?

Sevgilim benim üzerime çok titriyor kızlar bir yandan hoşuma gidiyor diğer yandan normal mi acaba diyorum. İki gün önce çok hastalandım ayağa kalkacak halim yoktu bana doktora git dedi saat başı aradı. O gün gidemedim bugün için giderim dedim ama uyuyakalmışım 12de uyandım bu aramış mesajlar atmış duymadım hiçbirini geri aradım fırçaladı beni kendine bakmıyorsun beni meraklandırıyosun aklım çıktı o saate kadar uyunur mu diye.Ben biraz bozuldum azarlamasına durduk yere kavga ettim çok şımarttım seni dedi. Sizce ben mi suçluyum? Ona kalsa günde 23 saat konuşsak beraber olsak yok demiyor yanıma geliuor nasıl ayrılcam senden diyor. Bende biraz özleyelim istiyorum.
Siz günde kaç saat konuşup mesajlaşıyorsunuz? Yorumlarınızı merak ediyorum
Bence sen onu sevmiyosun onun sana ilgisinden hoslaniyosun ayni seyi bende yasadim
okadar cok ustume dusuyoduki onceleri cok hosuma gidiyodu ona asik oldum saniyodum sonra artik bikkinliga gelmistim
bende aynen biraz ozleyelim uzak kalalim diyodum daha cok sacmaliyodu zorla yaklasiyodu opmek istiyodu beni resmen tiksindirdi kendinden
inan hayatima giren en kotu adamin bile hatirasi var bende ama bundan nefret ediyorum tiksiniyorum aklima geldikce

Bişey diyim mi sakin çok sevmeye ozenme. İnsan çok acı çekiyor en küçük biseyde bile. Bırak o seni çok sevsin. Zaten evlenince normale döner hatta tam tersi ilgisizlesebilir zamanla
Erkek sonuçta hepsi başta ilgili sonra sonra salıyo. Ben zaten aşık değilim onu sevdiğim güvendiğim için yanındayım çok haklısınız

Tümden odunlaşmaz değil mi :)
Şimdilik benimki odun değil hatta hala bana göre daha bi romantik biri de şükür öyle arama mesaj atma durumlarını atlattık :KK53: başım ağrıyor deyince ne baş varmış sende de hep ağrıyor diye zılgıt yiyorum şimdi:KK70: sevgiliyken kalk hadi doktora gidelim hiç bakmıyorsun kendine dur bi masaj yapayım derdi:ıslık:

Bence sen onu sevmiyosun onun sana ilgisinden hoslaniyosun ayni seyi bende yasadim
okadar cok ustume dusuyoduki onceleri cok hosuma gidiyodu ona asik oldum saniyodum sonra artik bikkinliga gelmistim
bende aynen biraz ozleyelim uzak kalalim diyodum daha cok sacmaliyodu zorla yaklasiyodu opmek istiyodu beni resmen tiksindirdi kendinden
inan hayatima giren en kotu adamin bile hatirasi var bende ama bundan nefret ediyorum tiksiniyorum aklima geldikce
Aa o daha kötüymüş ben istemedikçe elimi bile tutmaz hiçbir şeyi zorla yaptırmaya çalışmadı inşallahta olmaz. Tensel olaylarda sıkıntımıznyok ben biraz telefonla konuşmayı yazmayı pek sevmiyorum o konuda anlaşamıyoruz bir türlü

Yok anormal değilsin.
Benim de var böyle bir arkadaşım, sevgilim değil. Ama nedense öyleymiş gibi davranıyor.
23 cevapsız arama gördüm geçen telefonda, iyice dellendim. İstemiyorum kardeşim bu kadar ilgi!
Her yediği şeyin, her aldığı şeyin fotoğrafını çekip atıyor ya! :işsiz:
O nedenle seni anlıyorum, anormal olan o.

Aa o daha kötüymüş ben istemedikçe elimi bile tutmaz hiçbir şeyi zorla yaptırmaya çalışmadı inşallahta olmaz. Tensel olaylarda sıkıntımıznyok ben biraz telefonla konuşmayı yazmayı pek sevmiyorum o konuda anlaşamıyoruz bir türlü
ay hic sorma ya
ilk ay buda bise demezdi kendi halime birakirdi bende beni sevdiginden boyle yapiyo derdim hosuma giderdi
ayyy anlatirken bile igreniyorum
insallah oda sonrasindan buna benzemez canim
ama sana tavsiyem sakin o istiyo diyeymis seviyo diyeymis kendi skma nsl yasamak nsl davranmak istiyosan oyle yap

Belki yaşıtızdır senle de ben okurken dedim şaka olarak " ablam bulunmaz hint kumaşı bulmuş şikayet ediyosun diye " kız bizim 1.5 yıl oldu sor ki hasta olsam 1 kere nasıl oldun der 1 kere doktora git ulaşamazsa 1 kere arar sonra uyuyodur der geçer ne güzel adam senin üstüne titriyor

eşimle 2 tane tartışma konumuz var.
1. si onun mesai saatalerinin işlerinin yoğun olması.
2. si benim telefonu unutmam. yani o arar ben tel nerde haberim bile olmaz. sonra da kavga gürültü. burdan bakınca aman basit denebilir ama ben işten eve gidince yemek bulaşık çocuk derken herşeyi unutuyorum. dün nerdeyse 20 saat tel çantam da durmuş :D

Back
X