sevgilim ne demek istedi yardim kizlar..

Gunes1556

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
244
149
103
31
Kizlar 2 yillik bir iliskim var sevgilimle ayni siniftayiz Üniveriste 3. Siniftayiz haliyle hergün birlikteyiz Evlerimizde yakın olduğu için okulada birlikte gidip geliyoruz. Durum böyle olunca dışarı cikip bisey yapmak istemiyoruz nasilsa hergün görüyoruz birbirimizi diye ama ben degisik bişeyler yapmak istiyorum diyemiyorum da bugün kuzeni sevgili bir çiftle arkadaş olun demis oda gelip bana soyledi oktay kendinize arkadaş bulun diyor ne dersin falan diye. Ne yani sıkılıyor mu benden benimle bisey yapmak kötü mü geliyor ona

E be güzelim kendin diyorsun " arada beraber değişik şeyler de yapalım istiyorum, söyleyemiyorum" diye...
Belki o da söyleyemiyordur?
Belki senin farklı ortamlarda bulunmak istediğini anlamıştır?
Niye hemen benden sıkıldı mı benden bunaldı mı...
Aaradığın fırsat işte, evet çok güzel olur de, ortam değiştirin biraz.

Kotu niyet yok bence.
Sıkılmıs olsaydi sana sormadan arkadas bulurdu .
Kuzeni ya da kendisi senin farkli br sey yapmak istedigini anlamis olabilir.
Veya sevgilinde senin gibi dusunup soylemiyor olabilir. :)

Şahsen ben ara sıra yalnız kalmak isterim .
Sürekli dip dibe mıç mıç da olmaz ki.
Sevgilin de böyle düşünüyor olabilir.

kötü niyet görmedim ama ben açıkça sıkıldım az görüşelim derdim :) gerçekten sürekli birlikte olmak sıkıcı olabiliyor

Çift arkadaş iyidir ama evlilikte
Bekarken zor
Ayrılıolar başka sevgilisi oluo ee görüşsen bi türlü görüşmesen bitürlü

biraz sakin olsanız ikiniz de ?
neden hergün birliktesiniz ?
biraz arkadaşlarınızla da takılabilirsiniz..
illa bir çiftle arkadaş olmanıza gerek yok..

Bir süre sonra bayar tabi ki de..
Arkadaş çevreniz olsun, onlarla birlikte bir şeyler yapın bir hafta sonu da..

Simdi sana ayni yoldan gecmis biri olarak yorum yapicam. Hata yapiyosunuz surekli birlikte olmaniz rezalet bi'sey. Okul bitince dumur olacaksiniz. Okul disinda herkes arkadaslariyla takilsin hatta okulda bile dipdibe olmayin ozlemin olmadigi iliski patliyo biyerde. Ayrica bence de sevgilin icten ice bunalmis surekli ayni seyleri yapmaktan biraz arkadas ortamina girin cocuk hakli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…