Sevgilim neden böyle?

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
97
0
86
37
Çanakkale
selam kızlar.

sorunum erkek arkadaşımla ilgili.başlarda herşey çok güzeldi.herşey çok iyi gidiyordu.
fakat sonralarda bana kötü davranmaya azarlamaya başladı.
beni gerçekten sevdiğini bliyorum.benim için herşeyi yapabilceğinide biliyorum
son zamanalrda küfür etmeye,iğnelemeye başladı.ki ben bunları haketcek hiç birşey yapmadım.hoş hiç bir şey bana kötü davranmasını gerektirmez.
söz vermişti bidaha beni üzmeyeceğine dair.ama 1 gün sonra gene aynısı yaptı. en ufak birşeyde bana hakaret etti kalbimi kırdı.
artık dayanamıcağmı anlıyorum.kndimi onsuzluğa alıştırmaya çalışıyorum.
3 yıldır birlikteyiz.en başlarda evlilik bile düşünüyordum ama artık hayallerimi yıkıyor.ona güvenmek istiyorum ama her sefernde aynısı yapıyor.

nolur birşeyler söyleyin kızlar.ne yapmalıyım?
inannın sağlıklı düşünemiyorum bile.
şimdiden sağolun ...

sanirim kendisine pek bi guveniyo beyfendi arsizligi da ele almis ona garanti olmadiginizi isterseniz bugun arkanizi donup gideceginizi hissettirim boylelerine boyle gerek!

küfürde ne demek. bir ilişkide en önemli şeylerden biri saygıdır. saygı bitti mi o beraberlikten hayır gelmez...söz verip yine yapıyorsa ,bence bu ilişkiyi bir düşünün derim. böyle devam ederse,bu beraberlik asla yürümez....

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşımın ve gördüğüm olayların deneyimiyle sana tek bir söz söyleyeceğim güzelim.
1- İçki içen erkekten,
2- Yalan söyleyen erkekten
3- Kime olursa olsun küfür eden erkekten
Uzak dur ve hemen kaç. Bu üç erkek tipinden değil adam olmak afedersin salatalık (kibarını söylemek zorundayım) bile olmaz.

kufur ediyor,azarliyor,kotu davraniyor hemde daha sevgiliyken gelecegi hayal edebiliyormusun?sozle yetemedigi yerde siddete basvurursa ne olucak bence iyi dusun yol yakinkan tabi ayril demek bize dusmez ama hayata bir kez geliniyor onuda kotu giden bir evlilikle omur curuterek harap edilmez sevgilerimle

gerçekten sizlerle aynı düşünceler içindeyim.
artık onun haytında olmadığımı göstericem. ;onsuzda yapabilirm.
o olmadanda vardım onsuzda yürüyebilirm.

anlıcak hatalarını ama çok geç olucak.
belki karşısına başkaları çıkıcak ama o hiç değişmicek ve başkaları benim ona katlandığım gibi katlanmıcak işte o zaman sızlıcak ama ozamanda ben olmucam .
haksızmıyım kızlar?

İşte bu kadar. Helal olsun sana. İnan ki güzelim yol yakınken dönmek en güzeli. İleride dahada zorlanırdır.
Bırak ne halt ederse etsin, içi sızlamaz böyle insanların.
Sen kendine bak ve hayatını böyleleriyle zehir etme. Aldığın karara inan çok sevindim.

çok sağol canm.aldığım kararın arkasında durabilirm inş.
inş. ine bi şekilde kendini affettirmeye çaıştığında ona kanmam,
gururumu herşeyin üstünde tutmalıyım.
bana esiri gibi davransanına izin vermemeliyim.
umarım çok kısa sürede atlatırım.

haklısın. doğru karar. sakın geriye bakma...

saygının bittiği yerde sevgide , huzurda olmaz... Sevgi ve huzur istiyorsan önce bu adamı hayatından çıkarman lazım.
Allah herkesin yolunu , bahtını açık etsin.

normalde çok girerim buraya ama çok fazla yorum yapmam ama senin derdini okuyounca çook yakınımın derdine benzettim.
sana ayrıl demek tabiki bize düşmez ama bence çok iyi düşün evlilik ne sevgiliik dönemine benziyo nede nişanlılık çok farklı bi hayat çok farklı bi yaşam şimdi küfür eden sen evlendiğinde sana ne kadar değer verecek?...bi insan değişmez değiştiremezsin değiştim gibi gözükür içinde biriktirir sonra patlar ben buna inanıyorum...
güven duymadığın bi ilişkide ne kadar mutlu olabilirsinki hergün acabalarla ne kadar yaşanılır yada...
bence bir kere daha değil defalarca düşün canım hergün üzülmektense bikaç gün üzülmek daha iyi die düşünüyorum evlenince herşey çok farklı oluyo farklı boyutlara taşınıyo
hakkında hayırlısı olur inşallah:Saruboceq:mirmirmirmirfisfisfis

ya anlamadıgım bır sey var sanırım son haddede yazmışsın bunları
3 yııldır beraberız demıssın de arkadaslar da ayrıl uzak dur fln demıs sen bu cocugu tanımıyormusun yanı ıyıce sorguladınmı sevgılını bıdaha yapmıcam dedıgı defalarca mı oldu

"beni gerçekten sevdiğini bliyorum.benim için herşeyi yapabilceğinide biliyorum"
ahh ahh kendimizi ne güzelde avutuyoruz erkeklerin "hayvanlıklarına" karşı..(çok özür dilerim)
sevgi..bu mudur ? canım kendine saygın yokmu ?

Neden insanlar hep nişanlanınca ya da evlenince karşısındakinin değiştiğini söyleyip dururlar sence ?
Çünkü belli bir süre sonra cicim zamanları geçer ve insan aslına döner...
Önceleri senin etrafında dört dönen, sana tam bir beyefendi gibi davranan erkek arkadaşın şimdi sana küfrediyorsa anla ki gerçek yüzünü göstermiştir.
Anneciğin babacığın seni elin erkeği gelsin de küfretsin diye mi el bebek gül bebek büyüttüler ?
Bu ilişkinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.

önceden böyle değildi sonradan değişti diyorsanız eğer
sizi kendinden soğutmak için kötü davranıyor derim
yok her zaman böyleydi ben yeni yeni görmeye başladım derseniz eğer
yol yakınken dönün derim
her iki durumda sizin aleyhinize çünkü...

Ben karsi tarafi degil seni suclu görürüm.
Nedenmi?
Cünkü ilk küfür ettiginde tepki verseydin yada senin yaninda küfür edilmeyecegini ona ta bastan benimsetseydin simdi bunlari söyleyen sen olmayacaktin.
Ben 2 bucuk senedir evliyim ve esim,de küfür eden biri degildir,bastan benim neyi sevdigimi yada neyi sevmedigimi bilir,onun kafasina en bastan soktum bunlari ben.
Keske en basindan sevgilinin agzindan kötü bir laf ciktiginda ciddi bir sekilde uyarsaydin,Simdi ne yapsanda bos degismez,dili alismis ve biliyorki her kavgadan sonra sevgilisi ona geri dönüyor.
Sevgili olmakla evlilik arasinda dünya kadar fark var,huylarda degisiyor,yapilarda degisiyor.
Seviyorsan ona bu tarz seyleri senin yaninda yapmamasini ya ögreteceksin yada cikip gideceksin...Ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan gidersin misali..

ilişkiniz ya yüz göz olmuş yada artık bitirme vakti gelmiş çatırdıyor...

sana bu denli kötü davranma hakkını neden kendinde buluyor?

senden çok üstün olduğu güçlü olduğu durumlar mı yaratmış ki kafasında...

bence çek restini açık açık konuş.. sebeplerini sırala...

bana hakaret ederek beni küçümsüyor basit görüyorsun önemli olsam böyle davranamazsın de.. bu nedenle yolun açık olsun demelisin.

bazen bitti dediğin yerde başlar hayat..

3 sene oldugu için konduramaz insan zordur
evet açıkca neden beni küçümsüyorsun eziyorsun degersiz miyim o kadar de senin için ne anlam tasıyorum da bu kadar basit görüp küfür ediyorsun bana de
bide ne yapınca küfür ediyo? kzıyo eziyo?
benimki küfür etmez ama lanlı falan konusur

Bence sen kararini verdin bile güzelim...dogru karar verdin buarada...sayginin olmadigi yerde inan hersey olur...

Baslarda tabiki hersey iyi gidecek..köprüyü gecene kadar misali...sonra gercek yüzünü gördün iste...

Salla gitsin hic tinlama...3 senen gitsin ne olcak...zararin neresinden dönersen kardir.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…