- Konu Sahibi y_yazyagmuru
-
ben bu küfür olayını çokta abartılı bulmuyorum. bende çok mıy my canım cicim konuşan biri değilim, erkek arkadaşımda öyle. ara sıra espirisine küfür ederiz, kızınca ağzımızdanda çıkar bazen. ama birbirimize çok saygılıyız. bizim saygı anlayışımız başka çünkü. bu, günlük hayatta da böyle omamızdan kaynaklanıyor olabilir tabii. sonuçta sizin aranızdaki muhabbeti bilemiyorum.
bence sevgilinin çok büyük bir derdi var. seninle ilgili çözemediği ve sanada söyleyemediği büyük sorunları olduğunu düşünüyorum.
Katılmıyorum.Mıy mıy konuşmamak küfür etmeyi gerektirmez.Bende mıy mıy!! canım cicim demem ama saygımıda hep korurum.Bir kızın ağzına zaten hiç yakıştırmam.Konuyu açan arkadaşa sevgilisi hakaret edip küfür ediyormuş sevimli mi sizce sizin anlattığınız gibi??Ayrıca sorunu varsa herkesin sorunu var.Evlenince maddi manevi sorumlulukları artıp,sorunlar çoğalınca eve gelip kıza hakaret edicek yine,önemli olan bu zamanlarda saygıyı koruyup birlikte yaşamayı becerebilmek.İnsan kötü dönem yaşar bağırır sinirlenir ama bunu karşısındakini aşağılayarak yapmamalı.Birbirlerine küfür edip yüz göz olup hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlar yok değil ama bu insanın karakteriyle ilgili,hakareti küfürü yutabiliyorsa saygıyı yitirmek önemli değilse kendi kararları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?