Sevgilim neden böyle?

bak 3 sene olmuş
birden bu hale bürünmşse sence birşey yokmudur bu işin içinde
3 yıl için bak bakalım
açık açık çek restini
tek hatasında bitir
ve bu bitiş senin aklında son şans olsun
düzelirse ne ala
düzelmezsede
artık sonuc senin eline kalmışş...

aynı benim sevgilim süprizzzzz ayrıldık bıraktım onu,kızdığında herşeyi söler çook kırar iftira bile atar tokatta attı zaten bu tür insanlar evlenince dayak da atar benimkide 2 yılda ömrümü yedi nasıl hayat geçer aklım almadı evlilik konusundada bakktım kararsız borçlarıda çok bıraktım seni düşünmeyeni hiç sende düşünme bi benimki değilmiş ne insanlar varya

ya küfür varsa zatenn herşey bitmiştir hadi kıskançlık falan bi şekilde idare edilirde ama küfür aslaaa şimdi böyleyse ilerde ne olur bilmyrmmm bi an önce kararını ver ve ona göre kendine bir çizgi belirleee tatlım okkk

ben bu küfür olayını çokta abartılı bulmuyorum. bende çok mıy my canım cicim konuşan biri değilim, erkek arkadaşımda öyle. ara sıra espirisine küfür ederiz, kızınca ağzımızdanda çıkar bazen. ama birbirimize çok saygılıyız. bizim saygı anlayışımız başka çünkü. bu, günlük hayatta da böyle omamızdan kaynaklanıyor olabilir tabii. sonuçta sizin aranızdaki muhabbeti bilemiyorum.

bence sevgilinin çok büyük bir derdi var. seninle ilgili çözemediği ve sanada söyleyemediği büyük sorunları olduğunu düşünüyorum.

umarım kararının arkasında durursun cnm..ilerde neler göreceğini düşünerek onla şimdiden uzaklaşman en iisi hayırlısı olsun..gamyoncuiremsu

Katılmıyorum.Mıy mıy konuşmamak küfür etmeyi gerektirmez.Bende mıy mıy!! canım cicim demem ama saygımıda hep korurum.Bir kızın ağzına zaten hiç yakıştırmam.Konuyu açan arkadaşa sevgilisi hakaret edip küfür ediyormuş sevimli mi sizce sizin anlattığınız gibi??Ayrıca sorunu varsa herkesin sorunu var.Evlenince maddi manevi sorumlulukları artıp,sorunlar çoğalınca eve gelip kıza hakaret edicek yine,önemli olan bu zamanlarda saygıyı koruyup birlikte yaşamayı becerebilmek.İnsan kötü dönem yaşar bağırır sinirlenir ama bunu karşısındakini aşağılayarak yapmamalı.Birbirlerine küfür edip yüz göz olup hiçbirşey olmamış gibi davranan insanlar yok değil ama bu insanın karakteriyle ilgili,hakareti küfürü yutabiliyorsa saygıyı yitirmek önemli değilse kendi kararları.

beni azarlıycak bende onunla duracagım ......
o beni 1 azarlasın.. ininden başlar dibine kadar azarlarım onuuuu....
azzz sinir oldum erkekelr yüz alınca birşey sanıyorlar kendilerini.. bırak yaaa
ne kadar yüz vermezsen okladr değerli olursun... unutmaa...

ben muhabbetime, samimiyetime, adamına göre küfür ederim. yeri gelirse mıy mıy da konuşurum. kasmam kendimi. benim arkadaşlarımda eder. ama bu illa birbirimize hakaret tarzında olmaz. lafın gelişi ederiz, güleriz. normal konuşmamız, günlük konuşmamız bu şekilde. onun için küfür dendiğinde ilk aklıma gelen hakaret etmiştir, saygısızlık etmiştir olmuyor. bizim için saygı karaktere duyulandır. bana yanlış yapmaması, yerine göre davranması, kararlarıma gösterdiği tutumlar vs. dir. onun için sana küfür etiyse ayrıl hemen ondan bu büyük bir saygısızlıktır demem.

aşağılama bambaşka birşey. ben ikisinin arasındaki muhabeti bilemem ama... diye yapmıştım yorumumu zaten farkındaysanız. buna ek olarakta kendi ilişkimi örnek göstererek argo ve saygı arasında bambaşka bir bakış açısı getirdirm. elbette ki erkek arkadaşını ve normalde aralarındaki konuşmaların argoyla nasıl bambaşka bir boyuta geldiğini kendi benden daha iyi bilir arkadaşımız. ama ben hemen pes etmemesi, hemen üzülmemesi, bu insanla bir ömür geçmez diye yıkılmaması için bu bakış açısından baktım.

benim yorumum bu yönde.

ahh canım benim bu iş inan bana hiç ummadığın bir anda şiddete bile gider.kaç uzaklaş hatta bitir derim ben.gidersen bin pişman gelecek.ama bunlar asla bitmeyecek.bundan o kadar eminimkiii!!!!!!!!!!1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…