Sevgilim neden ilk ilişkiden sonra benden uzak durdu?

mlissaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
9
-1
1
Türkiye
Arkadaşlar merhaba, biz dün sevgilimle ilk kez seviştik ve hoş olmayan şeyler oldu. Kendisi bakir değil, ama eli ayağına dolanıyordu. 6-7 dakika içinde boşaldı ve sonra bana yanaşmadı bile. Çok üzüldüm benden mi hoşlanmadı , iğrendi mi diye düşünüp duruyorum. Sizce sorun ben miyim?
p.s: erken boşalması benim için bir sorun değil olur böyle şeyler . sorun sonra uzak durması, bu beni rahatsız etdi ve kafamı karıştırdı.
p.s : beni çabucak gönderdi neden böyle yaptığını sorduğumde sexden sonra erkeklerde böyle oluyor dedi
ps: şuan aramız iyi davranışlarında bir sorun yok

Bunları erkek arkadaşınıza, açık açık anlatın, bize burda yazdığınız gibi. Kırıldığınızı söyleyin. Erkekler normalde öyle olmaz fakat o da 17 yaşmış ve o da cahil muhtemelen.

p.s : beni çabucak gönderdi neden böyle yaptığını sorduğumde sexden sonra erkeklerde böyle oluyor dedi
Hangi erkeklerde öyle oluyormuş? Hani moddan çıkar, cami açar sigara için uzaklaşır,ne bileyim duşa girer falan öyle uzak durur anlarım ama adam çabucak göndermiş sizi.
Ne saçma bir olay. Ben olsam düz duvara tırmanacak boyutta değilsem asla ikinci kere birlikte olmazdım (düz duvara tırmanacak modda olsaydım da beş dakikada Beşiktaş'li adamı seçmezdim)
Yol ver gitsin.

Ekleme: 17 yaşında misiniz???? Böyle bok gibi erkeklerin seni degersiz hissettirmesine izin verme. Nasıl başlarsa öyle gider

PS ne. Bide sizi nereye gönderdi cabucak evden mi? Ay size böyle hissettirdigi anda keske deseydiniz.askım ne cabuk geldin daha yeni baslamıstık.ozaman dermiydi her erkekte oluyor böyle diye😄 erken gelince utanmıstır konu uzamasın diye cabucak oldu bitti git Hadiye getirmiştir.

Ya çok küçüksün, keske oturup ders calissan bunlari düşünmek yerine. Hayatını geleceğini düşün sınavlarına derslerine odaklan. Daha reşit bile degilsiniz yazık günah degil mi sana. Çok çok erken bunları yaşamak senin yaşında. Gerçekten pisman olursun hamile kaldığını düşün hayatın mahvolur aklını başına topla, 17 yaşındaki ergen sevgilin seni sevmiyor senden faydalanıyor sadece buna izin verme

Ya çok küçüksün, keske oturup ders calissan bunlari düşünmek yerine. Hayatını geleceğini düşün sınavlarına derslerine odaklan. Daha reşit bile degilsiniz yazık günah degil mi sana. Çok çok erken bunları yaşamak senin yaşında. Gerçekten pisman olursun hamile kaldığını düşün hayatın mahvolur aklını başına topla, 17 yaşındaki ergen sevgilin seni sevmiyor senden faydalanıyor sadece buna izin verme
17 mı yası ..yav ben o yasta ilk defa bıyıgımı almstım oda jiletle alıyodum.😄

Hangi erkeklerde öyle oluyormuş? Hani moddan çıkar, cami açar sigara için uzaklaşır,ne bileyim duşa girer falan öyle uzak durur anlarım ama adam çabucak göndermiş sizi.
Ne saçma bir olay. Ben olsam düz duvara tırmanacak boyutta değilsem asla ikinci kere birlikte olmazdım (düz duvara tırmanacak modda olsaydım da beş dakikada Beşiktaş'li adamı seçmezdim)
Yol ver gitsin.

Ekleme: 17 yaşında misiniz???? Böyle bok gibi erkeklerin seni degersiz hissettirmesine izin verme. Nasıl başlarsa öyle gider
Kız adam olsa yine neyse daha tüy bitmemiş bi yerlerinde :D :D

Baya hızlı çıkmışsınız bebeğim ya büyük ihtimal deneyimler kazanmaya çalışıyor ama yapma bunu kendine daha çok erken insanları henüz tanımıyorsun yaşça büyük biriyle tanışırsın duygularınla oynar yaşını hor görür izin verme dikkatli ol üzerler kuzum seni

Bunları erkek arkadaşınıza, açık açık anlatın, bize burda yazdığınız gibi. Kırıldığınızı söyleyin. Erkekler normalde öyle olmaz fakat o da 17 yaşmış ve o da cahil muhtemelen.
kendi söylediğine göre 14-15 yaşlarından beri kız arkadaşlarıyla cinsel birlikteliğe girmiş Bende onun yalancısıyım

17 yaşında ise hukuken bir şeyler yapılması gerekmiyor mu?
Mune Mune
Suç zaten. Maşallah kimse de karşı çıkmamış. Karşıdaki iki kişi de çocuk ve çocuğun cinsel istismarı suçunu ikisi de birbirine karşı işlemiş. Bir üye de şunu yazmamış. Herkes normal karşılamış, sinirden elim ayağım titriyor.

Suç zaten. Maşallah kimse de karşı çıkmamış. Karşıdaki iki kişi de çocuk ve çocuğun cinsel istismarı suçunu ikisi de birbirine karşı işlemiş. Bir üye de şunu yazmamış. Herkes normal karşılamış, sinirden elim ayağım titriyor.

Herkes korun diye akıl vermiş.
Böyle bir durumda korunmak gebelikten değil cinsellikten korunmak olmalı. Elbette yaşları gereği duygusal ilişkileri olacak ama cinsel ilişki değil.

Herkes korun diye akıl vermiş.
Böyle bir durumda korunmak gebelikten değil cinsellikten korunmak olmalı. Elbette yaşları gereği duygusal ilişkileri olacak ama cinsel ilişki değil.
Küçücük çocuk. Denk geldiğimiz devre bak.

Back
X