• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim neden ilk ilişkiden sonra benden uzak durdu?

mlissaaa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
9
-1
1
Türkiye
Arkadaşlar merhaba, biz dün sevgilimle ilk kez seviştik ve hoş olmayan şeyler oldu. Kendisi bakir değil, ama eli ayağına dolanıyordu. 6-7 dakika içinde boşaldı ve sonra bana yanaşmadı bile. Çok üzüldüm benden mi hoşlanmadı , iğrendi mi diye düşünüp duruyorum. Sizce sorun ben miyim?
p.s: erken boşalması benim için bir sorun değil olur böyle şeyler . sorun sonra uzak durması, bu beni rahatsız etdi ve kafamı karıştırdı.
p.s : beni çabucak gönderdi neden böyle yaptığını sorduğumde sexden sonra erkeklerde böyle oluyor dedi
ps: şuan aramız iyi davranışlarında bir sorun yok

Sen şu cinsellik bölümünde nasıl korunman gerektiğini soran çocuk musun?
17 yaş hem bedenen hem ruhen seks için yeterli bi yaş olmadığı gibi, saftirik erkek arkadaşının övünerek sana anlattığı 15 yaş hikayesi suç. Üstelik bir de yalan söylüyor her erkek böyle diye.

Arkadaşlar merhaba, biz dün sevgilimle ilk kez seviştik ve hoş olmayan şeyler oldu. Kendisi bakir değil, ama eli ayağına dolanıyordu. 6-7 dakika içinde boşaldı ve sonra bana yanaşmadı bile. Çok üzüldüm benden mi hoşlanmadı , iğrendi mi diye düşünüp duruyorum. Sizce sorun ben miyim?
p.s: erken boşalması benim için bir sorun değil olur böyle şeyler . sorun sonra uzak durması, bu beni rahatsız etdi ve kafamı karıştırdı.
p.s : beni çabucak gönderdi neden böyle yaptığını sorduğumde sexden sonra erkeklerde böyle oluyor dedi

Suç zaten. Maşallah kimse de karşı çıkmamış. Karşıdaki iki kişi de çocuk ve çocuğun cinsel istismarı suçunu ikisi de birbirine karşı işlemiş. Bir üye de şunu yazmamış. Herkes normal karşılamış, sinirden elim ayağım titriyor.

Sen şu cinsellik bölümünde nasıl korunman gerektiğini soran çocuk musun?
17 yaş hem bedenen hem ruhen seks için yeterli bi yaş olmadığı gibi, saftirik erkek arkadaşının övünerek sana anlattığı 15 yaş hikayesi suç. Üstelik bir de yalan söylüyor her erkek böyle diye.
hayır

Neden sexden sonra uzak durması gerekiyormuş ki erkeklerde çok sacma kaç senelik birliktesiniz üstelik ilk olmuş daha yakın davranabilirdi çok garip geldi bana

Yargilamak asla istemem ancak yaşınız çok ama çok küçük.Her şey yaşında guzel değil mi? hayata bu kadar erken atılmak neden? Küçücük yaşlarda her şeyi yaşayıp tüketmek neden? Çocuk yastasiniz daha yetişkin birer birey bile değilsiniz.Kaldi ki yakın davransa ne olacak ilişki sonrası.Evlenecek misiniz?

Back
X