Sevgilim neyin kafasini yasiyor

Bisorunumvarrr

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
51
51
18
27
Ben bugun uye oldum.bi kac saat once sevgilimin annesi ile ilgili durumumu anlattim.ama suanki konum sevgilim.iki gun once ben ailemle tatildeydim.maalesef gittigimiz yer biraz ıssızdı tel cekmiyordu bi tek dayimin tel cekiyordu.ben olabildigince sevgilime ulasmaya calistim. Son gece dayimin telinden sesini duymak icin aradim.biraz konustuk sonra kapatmam gerektigini soyledim.kapatma iste konusalim falan diye uzatti.dayima geri vermem gerekiyordu o da bozuldu bana sana ihtiyacim var dedi ama bunu hep diyor o yuzden ciddiye almadim zaten 10 dk falan konusmustuk.neyse sonra kapattik teli ben dayimdan onu engelledim vunku biliyorum arardi ki aramista. Bana mesaj atti mesaj bile zor geliyordu telime. Iste kotu gunumde yanimda yoksun iyi gunumde de yanimda olma diye. Cevao veremedim normal olarak. Ertesi gun oldu.deniz tarafinda azicik tel cekiyor diye oraya gittim kumdan ayaklarim yana yana onu aramaya calistim ama olmadi. Sonra dayimdan aradim.obur konumda annesiyle ilgili anlattigim konusma gecti.sonra beni o aradi meger benim telimi engellemis ben dayimdan onu engelledim diye baya bana sey dedi istedigim zamanda yanimda yoksun dedi gittigi yere kadar gitsin dedi bende kizdim teli yuzune kapattim. Sonra mesajla benden ayrildi bende onu engelledim cok uzuldum. Ertesi gun oldu instagramim donuktu o istemiyordu ben kisitlanmayi sevmem ama yeter ki olay yapmasin diye kabul ettim. Simdi kizinca actim bi de normal bi elbiseli resim koydum.butun gun beni aramadi.sadece merak edip aradim.disardaydi kardrsi ve iki cocukluk arkadasiyla disari cikmis(biri kiz) birlikte biyumusler ismen biliyorum kizi ben tabi bozuldum ben uzulurken o geziyordu. Bana dedo ki ben ayrildim ama acik kapi biraktim sen kizicami bile bilr acik resimler attin bunu sindiremiyorum dedi. Yuzune kapattim beni bi kere falan aradi sonra acmayinca gece 2 de arafi acmadim. Bi de bana iyiki dun gitmisim kafam dagildi dedi. Sabah tekrar aradi kuzenime falan mesaj atmis ulasamiyorum diye.sabah seni cok seviyorum ama onu yapmicaktin yani amacim barismak falan degil sadece bari hatasini anlasin oyle gitsin. Hem seviyorum diyor hemde benden vazgeciyor ve ben sadece kendi resmimi attim diye suclu oluyorum.

Sevgilin de sen de neyin kafasını yaşıyorsunuz esas? Kapat dedi diye hemen kapatmak neden birde kısıtlanmaktan hoşlanmam demişsin. Ne derse yapmayın şu adamların sonrasında böyle patlak veriyor işte.. yaşlarınız kaç çok merak ettim çünkü bu anlattıklarınız baya çocukça ayrılmak için.

Sevgilin de sen de neyin kafasını yaşıyorsunuz esas? Kapat dedi diye hemen kapatmak neden birde kısıtlanmaktan hoşlanmam demişsin. Ne derse yapmayın şu adamların sonrasında böyle patlak veriyor işte.. yaşlarınız kaç çok merak ettim çünkü bu anlattıklarınız baya çocukça ayrılmak için.
Cok kiskanc cunku onu sevdigim icin tartismaktan cok sıkıldım.sussun diye yapmistim evet cocukca farkindayim.yorumunuz icin tesekuurler bu arada ben 20 o 21

Cok kiskanc cunku onu sevdigim icin tartismaktan cok sıkıldım.sussun diye yapmistim evet cocukca farkindayim.yorumunuz icin tesekuurler bu arada ben 20 o 21
Bana kalırsa daha çok ayrılır barışırsınız çon gençsiniz çünkü olgunlaşmaya ihtiyacınız var ikinizin de..

Back
X