Sevgilim numarasını değiştirmek istemiyor

Ergen konusu sandım okuyunca fake gibi hissettim.
Konu gerçekse, hemen evlen, 5-3 çocuk yap, bu muazzam adamı kaybetme, başka kadınlarla olmamış ama sen yapabilirsin, diğer kadınları bu adamdan koru.

Sizle boşandıginda 3. Kez boşanmış olacak. Zorlamanın alemi yok. Adam kendini saklamıyor. Yol verin gitsin

Siz saf mısınuz? Ciddi soruyorum. Zeki biri olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Sen de değiştirmek zorunda değildin sevecekse kabul edecekse böyle edecek .sen degistigin için aynı şeyi ondan bekliyorsun ama onu öyle tanıdın zorunda değil değişmezde .seni bir süre kandırır oyalar falan. Ayrılın

Abimiz hızlı çıkmış.bayılıyorum böyle insanlara.

Kaçan hâlleri buysa artık.maşllah abimize.

Abimiz hızlı çıkmış.bayılıyorum böyle insanlara.
Yorumu okudum ve bunu yazsa yazsa ferhans yazar dedim ve baktım ki sen :) Çok kendine has birisin.:) kadin da büyük olasılıkla hayat kadını tarzında bir işte adamda zaten belli .kadın kendini kurtarmak.icin.siginmis ama o sığınak yarın onu o iş adamlarına verir .

Adam taksici tabi ki numarasını değiştiremez.

Ayrılmak istiyorsan ayrılacaksın, adam bir şeyden taviz vermezken sen neden bütün hayatını değiştirdin, hiç akıllı kadın işi değil bu yaptığın. Çok güzel manipüle edilmişsin. Ay neresinden tutsam elimde kaldı. Hem eskortlara taksicilik yapan hem iddia oynayan bir adamla birlikteliğe devam etmek için motivasyonu ne olabilir ki insanın. Adamı kötü yoldan alıp evinin erkeği çocuklarının babası yapıp gurur mu duyacaksın. Senaryo gibi ya, her türlü pislik çıkar bu adamın içinden.

Hamama götürüp 40 tas su dökmeden bu arınma işlemi tamamlanamaz

Adamda ne hastalık ararsan vardır dalga geçmek için açtınız konuyu galiba
Arkadaş gencecik delikanlılar evlenecek insan bulamıyor böyle iğrenç adamlar elli kere evlenecek kadın buluyor çok ilginç

Sabah sabah ne okudum ben. Çok mu boşluktasınız böyle bir adamla ciddi düşünülür mü? Neyinden etkilendiniz adamda yok yok bir saniye bile durmayın adam kendini de saklamıyor gerçi sakın evlenince düzelir kafasında olmayın yol yakınken salın ipini gitsin.

Markete diye çıkıp karakola gidecek polis eşliğinde eşyalarınızı toplayıp çıkacaksınız. Kimse sizi durduramaz

Son düzenleme:
:Numarayı değişir
Değişmezse de sakın bırakma bu adamı bir daha böyle bulamazsın
Nasıl güzel işi çevresi hayatı geçmişi
İmrenilecek şekilde
çok mutlu olursunuz kaçırma evlen

Siz siz olmaktan çıkmışsiniz,
Adam kendisi için baştan insan yaratmış ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…