sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

dilaragusel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
183
22
Kizlar merhaba,
Benim bir ozgecan vakasi olmadan yardiminiza ihtiyacim var. Biri ile tanistim kariyeri meslegi super makine muh cocuk.
2 defa gorustuk. konu hep opmek ama sinemada yakinlastik biraz neyse.
Ben hep dua ederim hic erkek ark. Olmadi cunku ve yanlis yapmayim diye. Cocukla tanisali 1 hafta oldu bana mesajla ilk gece yapicaklarini yazio ve bunlarin bir kismini yasariz dedi. Acik ol dedim diyo bize gidicez ben senin o bolgeni operim yalarim. Sende benim. Kustum defalarca ozur diledi yalvardi. Ama hep konu buraya geliyo.
Demistiki barisayim diye karim ol ama az once de diyo ki kardesinle tanistir dedim. Olmaz daha 4 ay var.
İkinci yalani 1 seneye evlenirim dedi, simdi az once yani 2 seneye benim olacak bisi operim diyo.

Sorun su: kuzenim onun sefiydi ve cok efendi tani dedi. İs hayati ama bu. Ozel hayatini tani gor dedi bilmiyo.

Ya ben neden salaklastim inanin gucluyum. Ama hep bir umut duzelir mi diye...

De kan beynime sicradi suan cook yalnizim .kime bu kadar detayli anlatim .kardesiyle tanistirirsam onun fantazilerini yapar miymisim bunu soruyo..

Benim kafam niye karisik biliyor musunuz? Birlikte yasayan insanlar evleniyo ve belki diyom ben bilmiom ya hani cocuk da cok atesli yapisi bu. Evlenmeden once bisiler yasamak isteyen erkek cok da. Madem karim ol, ailenle tanistir dedin be adam peki eminsen niye kardesinle bir kahve icmemi cok gordun????

Ne olur kizlar baba yardim edim kafam cok jarisikkk...

AMA SUNA EMİNİM KARDESİYLE TANİSTİRMAYİ COK GORUYOR YA PEKİ NEDEN BENLE YUKARDA ANLATTİGİM SEKİLDE BİR YAKİNLİK İSTİYOR. HEMDE SADECE BİR HAFTALİK BİE TANİSMADA:KK43:(((

O KADAR BERBAT HİSSEDİYORUM.Kİ TARİFİ MUMKUN DEGİL. PESİMDEN KOSAN İLK ERKEK HEM YAKİSİKLİ HEM KARİYERİ VAR. AKREP BURCU BU ARADA.
GİDEMİYORUM KACAMİYORUM ONDAN. BENİ ESİR ALİYOR....

Ne olur kizlar baba yardim edim kafam cok jarisikkk...

AMA SUNA EMİNİM KARDESİYLE TANİSTİRMAYİ COK GORUYOR YA PEKİ NEDEN BENLE YUKARDA ANLATTİGİM SEKİLDE BİR YAKİNLİK İSTİYOR. HEMDE SADECE BİR HAFTALİK BİE TANİSMADA:KK43:(((

O KADAR BERBAT HİSSEDİYORUM.Kİ TARİFİ MUMKUN DEGİL. PESİMDEN KOSAN İLK ERKEK HEM YAKİSİKLİ HEM KARİYERİ VAR. AKREP BURCU BU ARADA.
GİDEMİYORUM KACAMİYORUM ONDAN. BENİ ESİR ALİYOR....

Kariyeri var, yakışıklı ama SAPIK.

Kaç kaç kaç..

Öööfffff ne bu arkadaşım ya daha 1 hafta da. Ağırlığını koy, meslek şu bu kariyer bunlar önemli ama bana pek parlak gelmedi. Şahsen bana 1 hafta da bu lafları etse biri arkama bakmadan kaçardım

BENDE KACARİM TERSLERİM DE. YA BENİ OTOBUSUM GELENE KADAR BEKLEDİ...
BU SOGKLARDA HEMDE...
KAFAM KARİSİK CUNKU İLK

kafanı karıstıran soruna cevap vereyım oncelıkle, evlenmeden ben 5 yıl esımle bırlıkte yasadım, kımseden de saklamadan ama bu ona ya da bana karsı tarafın ıstemedıgı bır seyı yapma ya da dıle getırme hakkını vermıyordu?
sevgılınızın tarzını hıc ama hıc begenmedım, farkında mısın, sureklı tacız edılıyorsun, psikolojık tecavuz bu da, sen ıstemeden zorla onune sunuluyor ve korkutucudur bu ınsanlar, bugun,yarın da şantajla devam eder...
uzak durmanı gercekten tavsıye ederım, cunku ısteklerınız ve beklentılerınız cok farklı.... duzelmesını bekleme, sadece duzelmıs gıbı rol yapar, sana guven verdıgı ve ılk yalnız kaldıgı fırsatta da zorlamaya baslar, aman deyım bu kişi asla sıze gore degıl....
bu forumda da kımseyı boyle uyarmadım, uzak dur, bıtır dıye...

kafanı karıstıran soruna cevap vereyım oncelıkle, evlenmeden ben 5 yıl esımle bırlıkte yasadım, kımseden de saklamadan ama bu ona ya da bana karsı tarafın ıstemedıgı bır seyı yapma ya da dıle getırme hakkını vermıyordu?
sevgılınızın tarzını hıc ama hıc begenmedım, farkında mısın, sureklı tacız edılıyorsun, psikolojık tecavuz bu da, sen ıstemeden zorla onune sunuluyor ve korkutucudur bu ınsanlar, bugun,yarın da şantajla devam eder...
uzak durmanı gercekten tavsıye ederım, cunku ısteklerınız ve beklentılerınız cok farklı.... duzelmesını bekleme, sadece duzelmıs gıbı rol yapar, sana guven verdıgı ve ılk yalnız kaldıgı fırsatta da zorlamaya baslar, aman deyım bu kişi asla sıze gore degıl....
bu forumda da kımseyı boyle uyarmadım, uzak dur, bıtır dıye...

Sizin cevabiniz benim icin o kadar degerli ki. Hep merak ediyordum birlikte yasayip evlenen evlenmeyen ciftler de ilk bu konusmalari yapiyor mu diye.
Cevabimi aldim.
Aramiyor sormuyor. Ararsa gunde 1 defa 3 dk konusur ama gece evlenince fantazileri yapio...
Bu anlattigim wn azi daha neler neler.

Ben onu cinsellik duskunu bir akrep erkegi olarak jabul ettim. Akli orada degismicek.

Ama su kardesle tanisma olayi beni ondan sogutan. Ciddi olan tanistirir.
Ya sizce neden tanistirmiyir. Aile icinde baska sevgilisi mi var.

Ben kolay lokmayim tanistirsa belki baska seyler yapardim. Ne olucak ama yapmamasi garip. Baska biri var gibi....

Bu ne arabesk bir tutum böyle. Kaç yaşınızdasınız. 12?
Bir dolu normal kafayı sıyırmamış erkek varken, bir tane sapık ilgi gösterdi diye ona takılıp kalınır mı.
Şu söylediklerinizin birini biri bana söylemiş olsa bir daha yüzümü göremezdi.
Biraz gururunuz olsun.
Evlenmeden ilişki yaşamak bence sorun değil, sorun bu adamın tavrı. Biriyle evlenicem diye ilişki yaşanmaz. İnsan sevdiğiyle birlikte olur. Böyle şeyler planlanmaz.
Resmen kandırıcak evlenme vaadiyle bu adam sizi. Sizde buna izin veriyorsunuz. Ayrıca ne bu samimiyet, bir haftada mı sizinle evlenmeye karar vermiş. Bence o sizi götürmeye karar vermiş.
Arkanıza bakmadan kaçın derim.

"hiç sevgilim olmadı yanlış bişeyler yapmayayım diye" diyon ya hani.
Sevgilin olup da yanlış bişeyler yapmamaya ne dersin?
Okuyan genç kızlarımıza yazdım bunu biraz da. Bu şekilde ancak vajinismus kariyerinizi geliştirirsiniz çünkü.
Bunu geçelim.

Konu sahibi, adama diyecek lafım yok, sıradan, akıllı, kurnaz erkek.
Sorun o sıfatların tam terslerinin sende olması, sen anla artık.

"hiç sevgilim olmadı yanlış bişeyler yapmayayım diye" diyon ya hani.
Sevgilin olup da yanlış bişeyler yapmamaya ne dersin?
Okuyan genç kızlarımıza yazdım bunu biraz da. Bu şekilde ancak vajinismus kariyerinizi geliştirirsiniz çünkü.
Bunu geçelim.

Konu sahibi, adama diyecek lafım yok, sıradan, akıllı, kurnaz erkek.
Sorun o sıfatların tam terslerinin sende olması, sen anla artık.

Ne sifati anlamadim cidden yazar misiniz.

X