sevgilim onunla birlesmeden yatmami istiyor

Yedi yıldır bir akreple birlikteyim. Cinsel duyguları cok güçlüdür. Ancak kendilerine hakim olmayi bilirler.
bence uzaklasin. Bir kac haftalik gorusme icin fazlasiyla erken.....
aman diyeyim. Yillardir yanlisa dusmekten korkup biri ile olmamissiniz. Simdi yapmayin kendinize bu kotulugu..

şu konuda bile o rahmetli kızın adını kullanmayın yeter gerçekten. bunu anlatmak için bu adı vermeye gerek varmı. sabah sabah inanılmaz sinirlendim. isster fake ol ister değil bu çok çok ayıp vede zalimce

ben mi uykuluyum konu sahibi mi yazamamis anlamadi...
ilk bir hafta da bunu konusan adamdan ne bekliyon acaba
konu fake ise ozgecani kullandiysaniz insafiniz yok derim..

buyrun..
toplum olarak neden bu kadar acımasız olduk anlamıyorum

Igrenc sapık. Uzak dur gorunusu iyi olabilir ama ici pek iyi degil gibi. Hemen ayril hemen. Kimse kimseye bir haftada operim yalarim vs demez. Normal bir insan yani

İnsanların arasında gerçek bir sevgi güven dolu bir ilişki varsa emek varsa evlenmeden birlikte olmayı kötü bulmuyorum
olabilir herkesin kendi seçimi derim geçerim ..
Ama bu adam sapık gibi yeni tanıştığı birine yok oranı buramı yala gibi mesajlar atıyorsa,
telefonda bu muhabbetlere giriyorsa o kişi de kesinlikle iyi niyet aramam ..
Senle ciddi olan bir kişi sana böyle yaklaşmaz emin ol ..
Zaten olacaksa da böyle olmamalı bazı şeyler, planlı gibi ..
Bu kişi seni tartıyor bence ne diyeceksin diye ..
Sen de belli sert kesin tepkiler vermiyorsun ki devam ediyor ..
Bence bu iş düzelmez, adam olamamış mühendis olsa ne yazar ..

Kardeşiyle tanışınca niyetinin ve sana yaklaşımının evlilik odaklı olduğunun garantisi var mı? Annesiyle dahi tanışsan..

Niyeti bozuk olan adam birini getirir al sana kardeşim der.

Kaldı ki bu “kardeşimle tanışırsan istediklerimi yapar mısın? Noktasına getirmiş. Yani tanıştıracak da sen tamam dersen.

Anlattıklarından henüz bunu yaşamaya uygun ve hazır değilsin. O zaman yolunu çiz. Yoksa bu seninle birlikte olmayınca bir süre sonra sıkılacak ve başka arayışlara girecek.

şunu tekrar alıntılayım. görmeyen olmasın diye

Konu uydurmaysa hiç komik değil; gerçekse söyleyebileceğim tek şey var: Sapık olma olasılığı yüksek birinin isteklerini, sırf iyi kariyerli koca yakalamış olmak için gerçekleştirmeyin. Kendinizi geliştirip farklı insanlarla tanışın. Gerekirse o kariyeri kendiniz yapın. Dünyada milyarlarca erkek var, başka şansınız yokmuş gibi davranmayın.

Pardon da yaş kaç..ergen gibi yaziyosunuzda..sizinle gundüz tel.konuşmayan adamin gece fantezilerine nasil izin verrisiniz.Bildiginiz sizi yataga atma peşinde
1haftalik 3 haftalik farketmez askinizdan deli bile olsa samimi bile olsa indan sevdigine kondurupta söylemez o yalamalar falan ..
Akilli ol akıllı...
Bide yazmissin kardesiyle tanistitsa neler yaparim diye..niye kardesi neyin garantisi
Adam fake kardes getirse valla ucurur sizi
Ailesiyr tanismak hicbizaman garantu olamaz..
Ne yani sizi terkettiginde anasina sarilip oglunuz beni mendil gibi kullandi atti mi diycen
YA NE YORUYOSUN MİLLETİ SAPIK ULEN ADAM SAPIK....

Adamın icinden sapık cıkmış

Uzaklaş arkadaşım, sol seritten devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…