Sevgilim oyun bağımlısı

bütün kızlar toplanmıs:1: erkek arkadasın cocuk ruhlu sanırım. hatun kıymeti anlamadıgına göre ondan koca olurmu tartısılır! belkide oyunu bahane edip senle ilgilenmek istemiyor.erkekler enteresan canlılardır.1 tanede bende var:37: sahsen ben olsam adam benle ilgilenmiyorsa sen onla ilgilen cekil basımdan vs... diyorsa sende kız arkadaslarınla dısarıya cık gez eglen sende onu ihmal et bakalım ne olcak?:4:

ne sonucu? Ortada herşey kaşla göz arasında sinir krizini geçirdi adama tokadı bastı. Adamda "madem krizdesin tokatıda yerim" dedi içten içe.. Sonra konu sahibimiz bizi bilgilendirdi...

Bence biz konu sahibini bırakıp sevgilisine öneride bulunalım biraz. Oyun oynuyo diye gider ayak tokadı yedi çocuk :ssz: ne sinirmiş arkadaş.

bence biz konu sahibini bırakıp sevgilisine öneride bulunalım biraz. Oyun oynuyo diye gider ayak tokadı yedi çocuk :ssz: Ne sinirmiş arkadaş.

:1: Aslında herkesin bir sürü derdi var, bunu veya benzeri sorunları bircok kadın yasıyor.olmuyorsa bırak gitsinn canım ya..

Bence biz konu sahibini bırakıp sevgilisine öneride bulunalım biraz. Oyun oynuyo diye gider ayak tokadı yedi çocuk :ssz: ne sinirmiş arkadaş.

Dimi ama ne günahı vardı garibin kendi halinde oyununa bakıyordu.. Tokadı yedi ve dışarı çıktı havalarda soğudu yazık..

pardon da konusahibi pek bi tuhaf herkes kendince yardım etmeye çalışarak bir şeyler yazmak istemiş o ise herkese saldırmış resmen. kimse anneniz veya babanız değil burada size yardım etmeye çalışmışlar nazınızı çekmek zorunda değiller.
konuya gelince eğer erkek arkadaşınıza da böyleyseniz çocuk haklı. sizin değil onun adına üzüldüm.
biliyorum bana da sataşıcaksınız ama umra değil siz böyle negatif olduğunuz sürece karşı tarafınızda kim olursa olsun çok tepki görürsünüz.:kkk::23::24::68::113:saygılar :131:

"Aaaahhh yeter artıkkk!!!.. Kk kadınlarının da dolduruşuyla sana bu tokadı münasip gördüm... Şırrraaakkkk:57::57::57::57:"

:9::9:

O değilde konu sahibi bi sakin olsan da öneri veren arkadaşlara kulak versen olmaz mı?
Sana oyunu sil dedik, sende oyna dedik, film izlemeyi teklif et dedik ama sen hep yanlış anladın.:20:
Acaba sevgilin senin bu huyundan dolayı kendini oyunlara vermiş olabilir mi?:26:
Olamaz mı? Olabilir. :40:

konuyu okuyunca gene kaynana damarım tuttu.:27:konu sahibinin zavallı sevgilisi:50:birde tokat yemiş:50:

allah oğullarımı böyle kızlardan korusun inşaallah:ssz:

bu nasıl ya, durumu anlayana kadar 5 sayfa geçti, sonra da dayanamayıp sonuna kadar okudum. topik sahibi arkadaşım sen nasıl bi ruh hali içindesin ya, bi sakin olmayı denesene. tokat atmak da ne demek, şaşırdın mı sen? bi dön bak tavırlarına, uçmuşsun resmen. ne kullandın anlamadım.

Back
X