- 9 Aralık 2020
- 563
- 310
- 23
- 34
- Konu Sahibi Asosyalkiz
Benim bi büyüğüm erkekler bebek dogunca kucaklarina aldiklarinda baba olduklarini anlar o duyguyu hisseder anneler rahmine dusunce duyguları baslar bebege karsi derdi gerçektende hakliydi cevremde hep böyle gordum bence esinizi pskologa götürmeye ikna edin belki kurtulabilir bu durumdanEşim PC oyun bağımlısı. Sevgiliyken yanında değilim diye oynuyordur dedim çok durmadım üstünde nişanlıyken evlenince oynamam demişti şimdi yapacak bişey yok diye oynuyorum demişti evlendik bir kaç gün sonra başladı bir daha da bırakmadı. Bazen tartıştım isyan ettim her defasında dikkat edecem diyip yine aynı şekilde devam etti. İlk bir buçuk sene bende oda çalışıyorduk uğraşmaya laf anlatmaya halim kalmıyordu nöbetten çıkar oturur PC başına gözleri kan çanağına dönerdi. Şu an 5 aylık hamileyim işe gitmeyi bıraktım hamileliğimden beri evdeyim sürekli. eşim nöbete gidip geliyor saat kaç olursa olsun gelince daha elini yüzünü yıkamadan bilgisayar başına oturuyor şu son zamanlarda sofraya bile getiriyor bilgisayarı ağzımı açtım mı işe gidiyorum dışarı çıktığım içkim kumarım kahvehane gibi alışkınlıklarım yok bir tek oyun can sıkıntımı alıyor diyor. Arada dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla o daha çok mutlu ediyor beni ama gelince yine devam oyuna. Dozunda oynasa bişey demicem bazen bir soruyu 5 defa tekrarladığım oluyor o kadar ilgisiz bana karşı. Tek başıma yatmaya gidiyorum o ne zaman geliyor bilmiyorum. Geçen gün bebeğim tekme attı gel hisset dedim hissetti ama tepki sıfır yine gitti bilgisayar başına başka bir sıkıntımız yok sadece oyun sıkıntımız var ama bazen düşününce hiçte küçümsenmeyecek bir sıkıntı diyorum. Kendimi çok yalnız hissediyorum konuşacak kimse yok evde bebeğimin her heyecanını tek başıma yaşıyorum ne yapacam bende bilmiyorum nasıl vazgeçirecem onu hiç bilmiyorum. Gece gece bunu taktım kafaya tutamadım kendimi ağladım bebeğim doğunca da böyle olur diye öyle korkuyorum ki![]()