sevgilim paraların bende kalmasını istiyor !

huhuuu8

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2013
207
1
0
Ankara
****************************************************************************************************************************

Son düzenleme:
Paralar bankada mı duruyor evinizde mi?
Bankada duruyorsa bu kadar korkmayın.
Evde duruyorsa çok iyi bir yere koyarsanız bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Paralar bankada mı duruyor evinizde mi?
Bankada duruyorsa bu kadar korkmayın.
Evde duruyorsa çok iyi bir yere koyarsanız bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

para kutusu yapmıştı biriktirmemiz için getiriyo oraya atıyo daha hiç çıkarmadık içinden

sana güvendiğini gösterir bu :34: ısrar etme kalsın sende, dolabına falan kilitle korkuyosan ama sevgilin sana bu kadar güveniyoken ona vermeye uğraşma hevesi kırılmasın :34:

sana güvendiğini gösterir bu :34: ısrar etme kalsın sende, dolabına falan kilitle korkuyosan ama sevgilin sana bu kadar güveniyoken ona vermeye uğraşma hevesi kırılmasın :34:

bi iki kez söyledim senin param benim param mı var bi şey olursa canın sağolsun falan dedi güvenmesi tabi hoş bi şey ama biraz da vurdumduymazlık gibime geldi

sana güvendiğini gösteriyor o kadar da paraları geri vericem diye üsteleme bırak sende kalsın çok gizli bi yere koyda aman bişey olmasın o kadar para :) son yoruma baktımda bence de denemelisin paraları kaybettiğini bakalım ne tepki göstericek yüreğine inmezse iyi :))

sana güvendiğini gösteriyor o kadar da paraları geri vericem diye üsteleme bırak sende kalsın çok gizli bi yere koyda aman bişey olmasın o kadar para :) son yoruma baktımda bence de denemelisin paraları kaybettiğini bakalım ne tepki göstericek yüreğine inmezse iyi :))

yook yok inmez ona sinir oluyorum ya paraya hiç önem vermez paranın hesabını yapmaz çözemedim arıyorum tepkisini size söylerim canım :)

yook yok inmez ona sinir oluyorum ya paraya hiç önem vermez paranın hesabını yapmaz çözemedim arıyorum tepkisini size söylerim canım :)

niye bu kadar dert ediyosun ki? o da kendini biliyo demek ki para bende olursa harcarım diyodur sana veriyo sakla diye bayada para biriktirmişsiniz ne zaman gidiyosunuz?

niye bu kadar dert ediyosun ki? o da kendini biliyo demek ki para bende olursa harcarım diyodur sana veriyo sakla diye bayada para biriktirmişsiniz ne zaman gidiyosunuz?

söyledim gayet sakin bi tavırla nasıl kaybettin dolapta değil miydi bitanem dedi bilmiyorum yok olmuş dedim hımm neyse canım sıkma canını 3 ay erteleriz dedi şakaaaa dedim gayet sakin bi tavırla esek seni dedi duygularını yolmuşlar bu adamın

söyledim gayet sakin bi tavırla nasıl kaybettin dolapta değil miydi bitanem dedi bilmiyorum yok olmuş dedim hımm neyse canım sıkma canını 3 ay erteleriz dedi şakaaaa dedim gayet sakin bi tavırla esek seni dedi duygularını yolmuşlar bu adamın

sevgilin şaka gibi..
hiç mi sormaz nasıl kayboldu iyi baktın mı evdekilere sordun mu bul o paraları diye ya canın sağolsun denir mi hiç o kadar para biriktirmişiniz ? :19:
gerçektende dediğin kadar var vurdum duymaz vallahi Allah sana sabır versin canım....

Son düzenleme:
Back
X