Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paralar bankada mı duruyor evinizde mi?
Bankada duruyorsa bu kadar korkmayın.
Evde duruyorsa çok iyi bir yere koyarsanız bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Almak istese sana guvenmese daha cok dert olurdu deyil mi ? Bence fazla takilma bole seylere.
sana güvendiğini gösterir buısrar etme kalsın sende, dolabına falan kilitle korkuyosan ama sevgilin sana bu kadar güveniyoken ona vermeye uğraşma hevesi kırılmasın
![]()
Demekki sana guveniyor ki sende kalsin diyor .
Paraları kaybettiğini söyle. Sonrasında senin endişen de onun vurdumduymazlığı da geçer emin ol.
sana güvendiğini gösteriyor o kadar da paraları geri vericem diye üsteleme bırak sende kalsın çok gizli bi yere koyda aman bişey olmasın o kadar para :) son yoruma baktımda bence de denemelisin paraları kaybettiğini bakalım ne tepki göstericek yüreğine inmezse iyi :))
Neden bankaya yatırmıyorsunuz ki?
yook yok inmez ona sinir oluyorum ya paraya hiç önem vermez paranın hesabını yapmaz çözemedim arıyorum tepkisini size söylerim canım :)
niye bu kadar dert ediyosun ki? o da kendini biliyo demek ki para bende olursa harcarım diyodur sana veriyo sakla diye bayada para biriktirmişsiniz ne zaman gidiyosunuz?
niye bu kadar dert ediyosun ki? o da kendini biliyo demek ki para bende olursa harcarım diyodur sana veriyo sakla diye bayada para biriktirmişsiniz ne zaman gidiyosunuz?
söyledim gayet sakin bi tavırla nasıl kaybettin dolapta değil miydi bitanem dedi bilmiyorum yok olmuş dedim hımm neyse canım sıkma canını 3 ay erteleriz dedi şakaaaa dedim gayet sakin bi tavırla esek seni dedi duygularını yolmuşlar bu adamın