sevgilim paraların bende kalmasını istiyor !

sevgilin şaka gibi..
hiç mi sormaz nasıl kayboldu iyi baktın mı evdekilere sordun bul o paraları diye ya canın sağolsun denir mi hiç o kadar para biriktirmişiniz ? :19:
gerçektende dediğin kadar var vurdum duymaz vallahi Allah sana sabır versin canım....

hayır ben koysam koysam 150 tl koymusumdur ki kaybolsa benim içim acır o kadar para ekledi hiç mi üzülmez Allahımmmm kafayı yedirecek hayır geniş biri de değil neden maddi konularda böyle :(

Ya hu karıştırma, duruyorsa dursun (:

Sevgilim birkaç kere param senin hesapta dursun, biriksin demişti, kabul etmedim.

Şimdi getir parayı, ne kadar birikmişimiz var görelim, hepsi birarada olsun diyorum, laf karıştırıyor beyefendi (:

Canım senı cok ıyı anlıyorum benımde sevgılım altın taban yaptıgı zaman 14 tane ceyrek altın yaptı bekar evınde kaldıgı ıcın bana vermıstı aklım cıkıyodu bısey olcak dıye ama hıc dert etmedım kendıme mutlu oldum aksıne :) bu bence guvenı gosterır. Rabbımın ıznıyle hıc bısey olmaz paraya ama tedbırı elden bırakma :):)

hayır ben koysam koysam 150 tl koymusumdur ki kaybolsa benim içim acır o kadar para ekledi hiç mi üzülmez Allahımmmm kafayı yedirecek hayır geniş biri de değil neden maddi konularda böyle :(

sıkma canını sevinmelisin bence paralarını bana veriyor bana güveniyor diye bu devirde nerde öyle erkek :)
vurdum duymazlığınıda takma demek ki para bol yine yaparım kaybolsada diyo boşveer sıkma canını

Back
X