[/B]
a.s. saol canım yorumun için.. haklısın.. bu aralar daha ilgili daha yakın davranıyorum.. beni ne kadar seviyosun diye sordum geçen gün.. deli gibi kıskanacak kadar seviyorum nedense seni artık çok kıskanıyorum ama seni üzmicem haklısın sana haksızlık ettim sana güveniyorum dedi =))
canım buna tam olarak güvensizlik değilde,kaybetme korkusu içine işlemiş diyelim.. ona nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama eğer dediğin gibi ilginden hoşnut değilse,benimle eskisi gibi konuşmuyor ilgilenmiyor benden vazgeçer mi acaba? kursa da gidiyor,başkasından hoşlanır mı? vs. diye senden değil aslında sevginden şüphe etmeye başlamış gibi..
Kıskançlık,kaybetme korkusuyla birleşince ve bunu ifade edemeyeceği için buna güvensizlik kılıfını uydurmuş bence.
Onu ne kadar çok sevdiğini ve ondan vazgeçmeyeceğini göster ona. Bu çocuk seni çok seviyor emin ol.. belki yıpratan bir durum ama seven bir insanın ve vazgeçmeyi,kaybetmeyi göze alamayan birinin yakarışları bunlar.. sana değilde kendinde güvensizlik oluşmuş çocuğun,oda senin davranışlarından kaynaklı sanırım... eskiden böyle bişe yoktu diyosun,acaba ne değişti bi düşün tatlım..
Sana güvenmediğini düşünme alttan al,ona anlat durumu... bu çok hassas bir konu,güven bir kere sarsıldımı bidaha toparlanmaz!
a.s. saol canım yorumun için.. haklısın.. bu aralar daha ilgili daha yakın davranıyorum.. beni ne kadar seviyosun diye sordum geçen gün.. deli gibi kıskanacak kadar seviyorum nedense seni artık çok kıskanıyorum ama seni üzmicem haklısın sana haksızlık ettim sana güveniyorum dedi =))