sevgilim paranoyak oldu =(

[/B]
canım buna tam olarak güvensizlik değilde,kaybetme korkusu içine işlemiş diyelim.. ona nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama eğer dediğin gibi ilginden hoşnut değilse,benimle eskisi gibi konuşmuyor ilgilenmiyor benden vazgeçer mi acaba? kursa da gidiyor,başkasından hoşlanır mı? vs. diye senden değil aslında sevginden şüphe etmeye başlamış gibi..
Kıskançlık,kaybetme korkusuyla birleşince ve bunu ifade edemeyeceği için buna güvensizlik kılıfını uydurmuş bence.
Onu ne kadar çok sevdiğini ve ondan vazgeçmeyeceğini göster ona. Bu çocuk seni çok seviyor emin ol.. belki yıpratan bir durum ama seven bir insanın ve vazgeçmeyi,kaybetmeyi göze alamayan birinin yakarışları bunlar.. sana değilde kendinde güvensizlik oluşmuş çocuğun,oda senin davranışlarından kaynaklı sanırım... eskiden böyle bişe yoktu diyosun,acaba ne değişti bi düşün tatlım..
Sana güvenmediğini düşünme alttan al,ona anlat durumu... bu çok hassas bir konu,güven bir kere sarsıldımı bidaha toparlanmaz!

a.s. saol canım yorumun için.. haklısın.. bu aralar daha ilgili daha yakın davranıyorum.. beni ne kadar seviyosun diye sordum geçen gün.. deli gibi kıskanacak kadar seviyorum nedense seni artık çok kıskanıyorum ama seni üzmicem haklısın sana haksızlık ettim sana güveniyorum dedi =))

canım seninde içine kurt düşürmek istemem ama kulağında küpe olsun diye söylüyorum.bu tripleri yapan kaç kişi gördüysem sonunda şüphelendiği şeyleri kendilerinin yaptığına tanık oldum.hani insanın zikri neyse fikri odur derler ya işte öyle bişey canım.aman sende aynı şekilde davranıp iyice çıkmaza sokma durumu ama bu söylediğimide bi düşün derim.erkekler çocuk gibi olurlar bi kabahat yaptılarmı üste çıkmak için baskın davranırlar.tabi buda bi seçenek ama dediğin sebeplerdende olabilir

bunu ben de düşünmedim değil canım.. hatta dayanamadım dedim kendisine.. o zaman sen kendin bi haltlar çeviriyosun suçu bana atiyosun ben de yapabilirim diye korkuyosun kişi başkasını kendinden bilirmiş dedim.. daha da sinirlendi.. saçmalama dedi.. ben etrafımdaki kızlardan özellikle de ablamdan bunları görünce korktum dedi..

iyi bari bitek biz değilmişiz bu problemleri yaşayannlaelaelaelaelae
ya canım erkekler kendileri yanlış yapmaya meyilli oldukları için bizleri de öyle zannediyolar o yüzden bu tarz garip sorgulara düşüyorlar bazen. bakgeçen gün msj attım buna bi dizide duyduğum ismi söyledim çocuğumuzun adı bu olsun mu diye. diziyi pür dikkat izliyormuşum da başrol oyuncusu içinmiymiş acabaakaydirigubbakcemile3 dün gece de okula gidince uslu dur yaramazlık yapma falan diyo bana. dedim ne zaman bana tam olarak güveneceksin. aşkım ben aslında güveniyorum ama yine de içimi rahatlatmak istiyorum diyor.. ama ben yolunu buldum artık ben de ona onun gibi davranıyorum. yok bugun iş yerinde kimle konuştun.. yok işte var mı çalıştığın yerde sana bakan bilmem nee alkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen de bide bunu dene bakalım belki o zman tepkilerini biraz azaltır :utangac:

burda biz bizeyiz tatlım ona karışmaz =))) kız kıza dertleşiyoruz burda kendi de diyo gir konuş arkadaslarınla diye.. buraya karısmıyor =)))

:1shok: Haksızlık etme seninki baya anlayışlı bence :hulya: benimki KK'dan da kıskanıyor bazen beni:kedi: kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 hadi netteki arkadaslarina bakmasi normalde özcan denizi istermiydin sorusu komik yaaa

kızlar sevgilim bana hiç güvenmiyor.. sarılmışız dönüyor beni hiç aldattın mı diyor.. haydaa diyorumm.. başlıyor sorguya suale.. ufacık bi yanlısım olmadı.. ablası erkek arkadası varken baska biriyle tlf da konusurken msn de yazısırken görmüş.. neymiş efendim kızlar hiç belli etmezlermiş.. aldatmış olmasam bile seneye atanınca ondan soğurmusum da hayatıma biri girebilirmiş de.. dayanamadım bugün.. kötü hissettim kendimi.. çektim kursa gittim.. çok dargınım ona.. bıktım genellemelerin içine beni sokmasından... haksızlık ediyor bu güzel ilişkimizi mahvediyor.. çok güvensiz bi çocuk.. herkese karsı güvensiz ama bana neden ? yaptiği resmen haksızlık.. yeminler edip ben seni aldatmadım demekten sıkıldm.. neden aldatim diyorum ya neden.. özcan denizin şarkısı çaliyodu döndü özcan denizle birlikte olmak ister miydin diyor.. neymiş eğildiğimde göğüslerim görünmüş.. dershane de de erkeklere görürmüş.. ya orda dikkat ediyorum heralde.. çok mantıklı çok anlayişliydi.. şimdi kendini de beni de üzüyo bunlarla... napacağimi şaşirdim kızlar yaa. bıktım bu güvensizlikten ben ama.... :umursamaz:
seviyor ama güvenmiyor bu da ilginç

aynen benim sevgilimde böyle ilişkimiz bir seneyi geçtiikimizde ayı okulda üni. öğrencisiyiz yani bizim satatü farkımız yok ama arkada ne anlattıysa aynısını benimkidi yapıyor ama bana hiç bi zaman sana güvenmiyorum demedi sen banagüvenmiosun deyncede ne alakası var dio bide beni bi erkekle görsün normelde gidip adamı dağıtması lazım benmki adama değil bana saldırıo artık ayrılma noktasına geldm çok ta seviyorum ama herşey sevgi değil beni sürekli başka erkeklerele yakıştırıo bana olan sevgisindende emin değilim bence ben onu kendime güvendirmek zorunda değilim o bana güvenmek zorunda sizcede öyle değilmi

burcu_01 canım arkadaşım bence senin soğukkanlı olman lazım. Biliyorum çok berbat bir durum. Hem erkek arkadaşın için hem de senin için. Sürekli kendini kanıtlamak zorunda olmak insanı sinir ediyor, isyan edesi geliyo ama şöyle düşün. Benimde çok kötü zamanlarım oldu. Erkek arkadaşının bin beteriydim. Benimde şuanki ilişkimden önce bi ilişkim olmadı. Bu ilişkim başlamadan 6 ay kadar önceydi sanırım bir şekilde herkese karşı güvenimi yitirmiştim. Lise dönemim bu yüzden çok zor geçmişti. Kendimi Annemi korumakla görevlendirdiğim için ( Annemle babam ayrı olduğundan dolayı ) gözü açık olmak zorundaydım, temkinli davranmalıydım. Yolda giderken ister yalnız ister annemle dönüp dönüp arkama bakardım her an saldırıya hazırdım. Çok hastalıklı bir tavır farkındayım. İşte sevgilim hayatıma girince sudan çıkmış balığa döndüm. Hayatımda bi başkasına daha yer açılmıştı ve ben o kişiyi tanımıyordum, huyu suyu nedir bilmiyordum. Çok burnundan getirdim herşeyi. Ve daha yeni yeni azalttım bu güvensizliğimi düşün 3 sene olacak Haziranda ama ben yeni atlattım. Hala arada tekrar ediyorum, zaten konularda görüyorsunuzdur. Yani diyeceğim o ki canım arkadaşım illaki bir ilişki yaşayıp aldatılıpta güvenini yitirmiş olması gerekmiyor. Hayat bu! Neler çıkartıyor insanın önüne. Sev seviyorsan sevgilini, o da seni seviyosa ki adam sana tapıyo resmen Allah bozmasın aranızı canım bu kadarcık şeyleri sorun etme. Ama uyar. Bu yaptığın bana olan saygısızılığından ileri geliyor diye, eminim uyarmışsındırda. Sorunun ne olduğunu anlamaya çalış canım. Ona belli etmeden geçmişte onun neyi etkilediğini öğrenirsen işin kolay olur. Hep mutlu olursunuz inş canım opuyorumnanaktan

offffff seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı dertten yanıyorum. kendisi ilişkimizde sadakatsız taraf oldu eski sevgilisi mesaj atınca kafası karıştı gitti geldi ve ben onu affettim herşeyi silip unutmuş gibi davrandım tüm kaprislerini alttan aldım. bugün bana ne dedi dersiniz sana güvenmeyi istiyorum ama daha tam güvenenmiyorum :'( ağlıycam bunu haketcek ne yaptım diyo çok seviyorum ama güvenemiyorum kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi benden şüpheleniyomuş ya ben..ben onu çok seviyorum o neler diyo...

Back
X