- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Ahahha ic sesimkız hava 50 derece evde atlet giymeyelim de kazak mi giyelim, döpiyes mi? ilahi escada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahahha ic sesimkız hava 50 derece evde atlet giymeyelim de kazak mi giyelim, döpiyes mi? ilahi escada
saten babydolller , cashmir and silk ten gecelikler, gucci terlikler...filan herhalde ama onlarla da olmaz ki bütün gün,her gün kuru temizlemeye mi yolliycan.. şort atlet yazin üniformamdir valla evde sokakta yazlıkta hiç farketmez, biz bütün site kıroyuz o zamanAhahha ic sesimyorumu okuyunca bende aynisini dusundum.yani ne giyiyolar ki evde sort atlet disinda diye dusunuyodum.baska ne var ki
On numara yorum diyorum ve arttırıyorum kesin pavyonda birine vuruldu ne alaka pavyon yoksa çok oturdu kalktı herhaldeYeni birini bulmuş. Kendi ayrilmis olmamak icin sana kotu davraniyor. Bu sekilde sen ayrilacaksin. O terkedilmis adam olacak. Insanlar ona aciyacak. Yeni sevgili bulmasını da garipsemeyecek.