Sevgilim pavyon kızları gibisin dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O lafı dedı ve sız onun odasına gıdıp kapı kıtlesınımı ızledınız. Cıkıp gıtmedıgınız ıcın olabılırmı bu lafa cıkıp gıtmedıysenız demekkı herseyıne susuyorsunuz oda yuz buluyor erkekler ezılen bır kadın bulunca ezmeye calıaırlar sevgılerı yok olur. Gururlu kadınların ıse pesınde kırk takla atarlar. Esım dese o an soylemedıgım laf kalmaz cıkar gıderım. Sız neden bunu yapmayın bunun nedenını arıorsunuzkı ayrıl gıtsın

Cevap vermiyor insan gibi inat ugruna senleydim bunca zaman dedi gitti sonrada bende umrumda değilmiş gibi davrandım telefonla oyun oynamaya devam ettim cünkü egosunu oksamak istemiyorum

O laftan sonra halen onun ileberaber olman zaten egosunu oksuyordur.
Sorgulamanin yerine, niye tekmeyi basmiyorsun? Kendine nasil bunlari yakistiriyorsun?

Hep ayrılmadığınız için bunlar. Erkeklerin bazıları böyle. Beni bırakma diye ağlar zırlar, aradan üç beş gün geçince sanki o yalvaran adam kendi değilmiş gibi davranır. Kaldırın atın çöpe.

2 gündür asırı garip davranıyor sanki büyülenmiş gibi normal değil. Tartısma kavga yok odaya yanıma gelip önce seni görünce cinlerim tepeme cıkıyor deli oluyorum dedi. Sonra ben umursamadım bu seferde pavyon kızlarına benziyorsun sacın oturusun giyimin dedi.. herzamanki gibi evde oturmusum atlet sort saclarım toplu. Bende sinirlendim neden benlesin o zaman bunca zamandır dedim inat ugruna dedi odasına gitti kapıyı kilitledi. Sizce bunun sorunu ne neden böyle oldu biranda? benim için ağlayan bırakma gitme diye 1 hafta önce yalvaran insan hep seven herseyi yapan biri neden böyle değişti?
Niyesini boşver ayrıl hemen adam neler söylemiş 😨

Adam inat uğruna demiş,yani iddiayı mı girdi zamanında,elde etmeye mi calıstı hırs mı yaptı bilinmez.Sevmediği çok açık,değer verip bir tarafını kaldırmayın

Ben pavyon karısına benziyorsam sen ne olmuş oluyorsun deseydin

Yok artık ayrılmak için böyle bahane mi olur terbiyesiz

2 gündür asırı garip davranıyor sanki büyülenmiş gibi normal değil. Tartısma kavga yok odaya yanıma gelip önce seni görünce cinlerim tepeme cıkıyor deli oluyorum dedi. Sonra ben umursamadım bu seferde pavyon kızlarına benziyorsun sacın oturusun giyimin dedi.. herzamanki gibi evde oturmusum atlet sort saclarım toplu. Bende sinirlendim neden benlesin o zaman bunca zamandır dedim inat ugruna dedi odasına gitti kapıyı kilitledi. Sizce bunun sorunu ne neden böyle oldu biranda? benim için ağlayan bırakma gitme diye 1 hafta önce yalvaran insan hep seven herseyi yapan biri neden böyle değişti?
valla ister büyü de ister başka kadın de... sonuçta sana böyle davranan bir insanla 1 dakika daha geçirme!! yani sevgilisiniz, boşanma derdiniz yok,çoluk çocuk yok.. yol ver gitsin.

Acaba siz zamanında ona göre yanlış bişey mi yaptınız , oda affetmiş ama şimdi dank etmiş kafasına gibi geldi bana . Çünkü böyle ani tepkiler size karşı nefret beslemiş gibi. Bastırılmış duygular açıga vurulmuş sanki..

Senin sınırını zorlamaya çalışıyor heralde. Neyin inadina senleymis. Kendini boyle bir insandan kurtarmaya bak daha fazla vaktini harcamadan

İlişkinizi çok hızlı tüketmişsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X