Sevgilim pavyon kızları gibisin dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu sıralar ilişkinizin ciddiye binme durumu oldu mu? Ne bileyim, tanışma, nişan, düğün tarihi alma falan?

Ahahha ic sesim😂😂😂yorumu okuyunca bende aynisini dusundum.yani ne giyiyolar ki evde sort atlet disinda diye dusunuyodum.baska ne var ki
saten babydolller , cashmir and silk ten gecelikler, gucci terlikler...filan herhalde ama onlarla da olmaz ki bütün gün,her gün kuru temizlemeye mi yolliycan.. şort atlet yazin üniformamdir valla evde sokakta yazlıkta hiç farketmez, biz bütün site kıroyuz o zaman

Bırak git istersen küfür bile et bu nasıl adam.Kadını başka kadın üzerinden aşağılamak çok kötü. Bu arada evde seni pavyon k.larina benzetiyorsa giderken hesabı da öyle ödesin tövbe yarabbi...

Aşağılık kompleksi bu .. kendini senin yanında tipsiz ve yetersiz görüyor olabilir.
Seni aşağı çekmeye çalışıyor budala.

Yeni birini bulmuş. Kendi ayrilmis olmamak icin sana kotu davraniyor. Bu sekilde sen ayrilacaksin. O terkedilmis adam olacak. Insanlar ona aciyacak. Yeni sevgili bulmasını da garipsemeyecek.
On numara yorum diyorum ve arttırıyorum kesin pavyonda birine vuruldu ne alaka pavyon yoksa çok oturdu kalktı herhalde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X