- 17 Mayıs 2012
- 1.703
- 30
- 88
benim çevremdeki kızların %90 ı porno izliyor yurttakilerin hepsi izliyordu çok yakın arkadaşlarım izliyor erkek arkadaşım izliyor ki izlemesse bir problem olur gay falan olduğunu düşünürüm 24 saat yanında olamıyacağıma göre biyolojik olarak oda böyle şeyler istediği için izleyecek tabiki..
Ama eminim kızlar erkeklere oranlara daha çok izliyor bunları ama işte söylemiyor kimse.
Kimse kimseyi kandırmasın kadınlar daha çok izler merak eder erkeklerden bu bir gerçektir izlememiş olanlarda ancak ailesi kendisi kapalı olan öyle büyümüş herşeye haram kitapta bu yok şu var diye yaklaşan kesimdir ancak.
Onun dışında izlememiş kız tanımıyorum ben şahsen.
İş lafa gelince bizden namuslusu yok ama gidin bak en fazla cevap yazılan başlıklar konular hangileri bu forumda :)
Ha bu arada bende izliyorum porno merak ediyorsanız...
Çok güzel yazmışsın valla.Ben de öyle çevremde izlemiyorum diyen kişi tanımıyorum.Ayrıca ne zaman cinsellik konuları açılsa hanımlarımız işlerini güçlerini bırakıp konuya üşüşüyorlar ama onlara göre cinsellik ayıp,günah:)