Sevgilim şakayla karışık uygunsuz fotograf istedi ?

Hayır atmam zaten özür diledi defalarca ama bana tuhaf geldi bilemedim
Fotoğraf atarsan dertsiz başına dert açabilirsin. İnsanlara gösterir tehdit eder bilimum şey. Fotoğraf istemesi bana yanlış gelmiyor ama ısrar etmesi çok çirkin bir davranış. Ben göndermemeni öneriyorum

Atma. Olur da ayrılırsanız o foto saatli bombaya dönüşebilir.

Aranızdaki ilişkiye bağlı. Bunları kullanacağını düşünüyorsanız göndermeyin tabi ki. Ama özellikle yabancılarda olan baya da geyiği yapılan send nude diye bir olay var. Çok da anormal bir şey değil yani. Siz yine de huzursuz olacaksanız tabi ki atmayın ama, sevgiliniz illa kötü niyetli diye bir şey yok bence. Fotoğraf atmadınız diye trip atmıyorsa sıkıntı yapmayın.

Atmayın.Bir daha söylersede bunu yanlış bulduğunuzu,kim olursa olsun böyle bir şey yapmayacağınızı söyleyin kararlılığınızı görsün.

spatlamamı istiyosan bi foto atabilirsin boydan dedi
zaten sevişmişsiniz, o zaman yeterince ispatlamıştır bence,sizce de öyle değil mi? :işsiz:

yani ergen bireyler gibi bahane üretmeye çalışmış aklınca, sizden beklediği tepkiyi alamayınca da çevirmiş.

ben olsam yollamam, yani daha 6 aydır birlikte olduğum insana yollamam en azından. neler neler duyuyoruz, işlerine gelmeyince ''nikahlı eşlerinin'' özel görüntülerini sosyal medyaya servis eden adamlar bile var.

eğer asla böyle bir şey çıkmayacağından tamamen eminseniz,belki... bilemiyorum.

ancak şunu da unutmayın ki sanal alemde silindi zannettiğimiz hiçbir şey aslında silinmiyor. bence dertsiz başınıza dert almayın.

hani uzak mesafe ilişkisi yaşıyor olsanız, sevgiliniz de bu dönemde başka şeylerle değil de sizin fotoğraflarınız yoluyla bir şeyler yaşamak istediği için böyle bir talepte bulunuyor olsa,yine ''bir nebze'' tamam da... zaten birlikte olma imkanınız varken,böyle şeylere girişmeyin bence.

kafanız rahat olur.

Nude istemek, atmak falan çok normal ama erkek milletine güvenmiyorum ben.
Daha geçen arkadaşımınkini elli yerden sildirmek için canımız çıktı.

Şimdi bu konuyu sadece kimseye anlatamayacagım için mecburen buraya açıyorum
Sevgilimle daha önceden cocukluk arkadaşı 6 aydır da sevgiliyiz birlikte olduk sayılır bu konuda pişmanlığım yok ben istedim ve oldum neyse
Biz bugun mesajlaşırken şaka yollu atılan bi twit üzerinden geyik yapıyoduk
Twitte erkeklerden hoşlanan birinden bahsediyolardı yani iki kişi arasındaki konuşmadan sevgilim bunu atıp bu ben dedi güldük eğlendik bende inanmam ben biliyorum öyle olmadıgını dedim oda bana ispatlamamı istiyosan bi foto atabilirsin boydan dedi bende şaka yollu ispatlamak istiyosan sen at bana niye kaldı ihale derken baya bi şakalaştık hatta sen at bende atcam söz fln dedim en son ben foto fln istemem ya şaka yapıyorum dedim oda ama ben ciddiyim dedi
Bende bi kaç defa benden öyle bi foto mu istiyosun gerçekten dedim oda evet dedi neden yani ne amaçla dedim oda bi sebebi yok atabilirsin dedi
Bende benim kendi telefonumda bile öyle bir resmin yok telefon bu kimin eline geçeceği belli olmaz dedim
Oda telefonumda duracagını kım söyledi bakıp silerim dedi
Bende fotograf olayına ne gerek var biz zaten bunun fazlasını yaşadık böyle bişeyin çok saçma oldugunu atmayacagını söyledim oda tamam ya atma demedim bişey dedi ve üstüne iki saattir şaka yollu bunu konuşuyosun konuşup konuşup sonra şaka dedin ben şaka diyince üsteledin bende söyledim dedi
Yani yanına yancı arıyo bilmiyorum bidaha üstelemez öyle bişeye izin vermem ama şimdilik tepkisiz kaldım
Sizce bunun için ilişkimi bitirmelimiyim ?
İlişkimiz bunun üstüne kurulu değil bundan eminim el ele bile tutuşmadan saatlerce vakit geçirdiğimiz olur
Ama kendime hakaret gibi algıladım saygısızlık gibi ilk deda böyle bişeyle karşılaştım sizce be yapmalıyım ?
Sende bir acayipsin yahu. Konuyu kakara kikiriye getirip coşturmuşsunuz birbirinizi, oda o anda ceyelana gelip isteyivermiş.

Elbette atmak zorunda değilsin ve bence atmamalısın da ama sanki aranızda hiçbir şey olmamış gibi Kezban triplerine girmene de gerek yoktu.

Terkedecek kavga çıkaracak bir şey yok ki, sanki sevismemizi çekip nette paylasalim demiş gibi tepki vermişsiniz.
Çok doğal bir istekte bulunmuş, siz de hoş karsilamamissiniz ve belirtmissiniz. Adam anında R yapmis, size saygı duymuş, konuyu kapatmış.
Daha memleket meselesi yapacak bir şey yok ki ortada.
Ne yapsın, gariban şansını denemiş. Ya tutarsa?
Bu şarkı benden size gelsin

Ya sakin dur ya da nude at:halay::halay:

Benim öyle resimlerim kaç yıllık kocamda yok aklını yemediysen gönderme tabi. Kimseye güven olmaz şu devirde.

Ayrıca ya birlikte olmuşundur veya olmamışındır, sürtünmeli ilişki mi yoksa 🤭 burda öğrendim bunu da. Biz sürtünerek ilişkiye girdik :KK70: iyi kukunuz alev almamış yangın çıkmamış sürtünürken :KK70:

Back
X