Sevgilim sanal olarak beni aldattı ve ayrıldık

YaseminBursa

İnsta : Mutlu Aile Dizayn
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
106
7
96
Bursa
5 yıldır birlikteydik ta ki ben onun bilgisayarında yazışmalarını görene kadar

Evli bir bayana kur yaparken yakaladım onu,şarkılar filan göndermiş,yazışmışlar kadınla.Kadın çok laubali eşinden ayrılmayı istiyor unun icin kendine yeni erkek aramaya çıkmış yazışmalara bakılırsa.

Sevgilim ona şarkılar filan göndermiş kadın buna aşkım filan demiş ama sevgilim aşkımlı canımlı cicimli konuşmamış

Sordum neden böyle birşey yaptın diye,gönül eğlendirme amaçlı dedi ,böyle kadınlar eğlenceliktir takma dedi ama gururuma yediremedim ayrıldım

Çok üzgünüm çok :(

Evli bir bayana kur yaparken yakaladım onu,şarkılar filan göndermiş,yazışmışlar kadınla.Kadın çok laubali eşinden ayrılmayı istiyor unun icin kendine yeni erkek aramaya çıkmış yazışmalara bakılırsa.

Sevgilim ona şarkılar filan göndermiş kadın buna aşkım filan demiş ama sevgilim aşkımlı canımlı cicimli konuşmamış

Sordum neden böyle birşey yaptın diye,gönül eğlendirme amaçlı dedi ,böyle kadınlar eğlenceliktir takma dedi ama gururuma yediremedim ayrıldım

Aaa lafa bak 'böyle kadınlar eğlencelik takma' o zaman kendisi de eğlencelik canım bence sen de takma.
Üstelik evli bi bayanla ve kendini haklı göruyor
Mahcup olma gibi bi durum da yok ohh...
Tamam 5 yıllık sevgilin acı çekersin belki ama böyle bişeyi de unutabilir misin ki
Hatta bi daha güvenebilir misin bence sakın böyle birini affetmeye kalkma başta acı çekersin ama iğrençliğini basitliğini düşündükçe soğursun.

eğlencelikmiş, gördü eğlenceyi işte. sakın affetme
ayrıca böyle bir zihniyetten bir şeyde bekleme

Ayrılmakla en doğrusunu yapmışsın.Sana harcıyacağı vakiti başkalarıyla gönül eğlendirmeye tercih ediyorsa ileride evlendiğinizde çok daha büyük problemlerle karşılaşırsın.

içinde "gönül eğlendirme" kavramı olan kalplerden uzak durmak lazım.
gönül eğlence mekanı değildir.

en doğrusunu yapmışsın, çok uzun bi ilişki yıllarını vermişsin ama sakın geri dönme, emin ol on katını yapar dönersen...en fazla 1 sene aklından çıkmaz...ama sonrası eminim huzur...iyi bilirim..
eminim daha iyisini bulursun, hakettiğin gibi birini..hiç üzülme..

Terbiyesize bak
Bu erkekler kendini ne sanıyor ya
Eğlencelik ve evlenmelik diye karpuz seçer gibi ayırıyorlar
Bir de pişkin pişkin merak etme sen hala evlenmeliksin onlarla oynaşırım demeye getirmiş :120:

Yaptıgı hatalar yenilir yutulur cinsten değil ayrıldık ama unutamıyorum da onu hep içim içimi yiyor bir şans dahamı versem diye :(

5 yılını harcamış olabilirsin ama evlenirsen bir ömür geçireceksin. 5 yılına yazık olmuş ama ömrünü bu insanla çürütme. hazır ayrılmışsın, fikrinden dönme. senin için en sağlıklısı o adamdan uzak durmak.

geçmiş olsun cnm ya 5 yıl uzun bi süre yazık etmiş ilişkinize ya değer miydi gönül eğlendirmelikmiş sennle geçirceği vakti kadınla geçirmiş hiç mi aklına gelmemişsn hiçmi içi acımamış nasıl yüzüne bakar ya bide özür dileyip pişmanm die yalvarcağına normalmiş gibi konuşuo ayrılmakla iyi yapmışın canm gerçekten zor bi durum ya Allah sabır versin cnm çabucak unuttursun

Böyle adamlara ikinci şansı verdiginiz sürece aynı şeyi devamlı yaşarsnız abi adam seni aldatmış bide dalga geçer gibi eğleniyorum takma demiş yok yaa şaka gibi resmen sende çok üzgünüm ikinci şans versemmi diyosun ?? erkeklerden çok kadınlara şaşırıyorum ben artık

Back
X