- Konu Sahibi depresifduygu
-
18 yaşında olduğu halde deli gibi LoL oynuyor ve tüm parasını o oyuna yatırıyor. Yetmezmiş gibi benden yol parasıda istiyor. Ben bunun önüne nasıl geçicem? Oyunlara para yatırmasını nasıl engelliycem. 1 senelik ilişkimizde hiç cimri olmadığı kadar cimri oldu , eli sıkı artık gittiğimiz yerlerde hesapları bile ben ödemeye başladım bunun önüne nasıl geçicem yardımcı olun
Abartmış, ben de bir zamankar KO ve WOW falan oynayıp para yatırmıştım ama deli gibi değil...
Bağımlı olanın bırakması çok zor oluyor belirteyim...
18 yaşındayım 19 a gireceğim gelecek aycanım senin yaşın kaçtı?
Bana "WoW bağımlısı mısın?" diye sorsalar ben de değilim derim canım.Ben bağımlısı değilim diye azarlıyor beni
Az önce tartıştık sinirimden ağladım eve geldimde , ailesinin yemekhane parası diye verdiği parayı oyuna yatırmış dün 50 lirası vardı bugun cebinde 25 lirası var naptın dedim söylemiyor bilmiyorum sanki sanane dedi azarladı beniOha diyorum. İlk okumaya başladığımda sana laflar hazırlamıştım aslında (oyun severim) fakat sonuna doğru olayın vehametini gördüm.
Adam yemeyip içmeyip oyuna para gömüyor, aç kalıncada sana geliyor ha.. Valla kendi tecrübemden yola çıkarak sana diyebilirim ki bu raddeye gelmiş adamı oyundan vazgeçirmek biraz zor. Bence kuruş para verme. Ben de oyuna para veriyorum, vermiyorum değil ama herşeyin de sınırı var.
Napacağım hiç bilmiyorum yardımcı olun banaBana "WoW bağımlısı mısın?" diye sorsalar ben de değilim derim canım.
Tatlım niye kendini üzüyorsun ki?Az önce tartıştık sinirimden ağladım eve geldimde , ailesinin yemekhane parası diye verdiği parayı oyuna yatırmış dün 50 lirası vardı bugun cebinde 25 lirası var naptın dedim söylemiyor bilmiyorum sanki sanane dedi azarladı beni
Evet öğrenciyim. Benimle görüşmek bile istemiyor ya biyerlere gitmek istemiyor parası olmadığı içinTatlım niye kendini üzüyorsun ki?
Bırak kendi başını yesin, o aç kalmayı, parasız kalmayı dert etmiyor veya sana güveniyor bu konuda, sen neden dertleniyorsun?
Yatırsın cebindeki son kuruşa kadar yatırsın, o sanal alemin kralı olsun. Sonra gerçek aleme döndüğünde görür hanyayı konyayı.
Bak yemin ederim 12 yaşımdan beri bilgisayar oyunu oynuyorum, hobin ne deseler oyun derim. Araba parası yatırmışımdır oyunlara. Ama asla kendimden başkasına zararım olmadı, öyle bir dünya yok, yemek parasını oyuna yatırıp sana yüklenmesi hoş değil.
Bu konuda yardımcı olma ona, para verme, yemek ısmarlama. Sen de öğrencisin anladığım kadarıyla.
Ekstra bir paran varsa o zaman yaparsın oyuna para yatırma işini.
Ben üzülmesini geçtim uzun zamandır para biriktiriyordum Iphone 5 alacağım , telefon alacağımı söyledim afra tafraya girdikomşumuzun oğlu geldi aklıma o da oyun bağımlısıydı hangi oyun bilmem.öğrenciydi üniv. okuyordu ailesi ona her ay para gönderiyordu çocuğa para yetiştiremiyorlardı.okula gidiyo diye biliyolardı meğer çocuk tüm gün evde oyun oynuyomuş okula uğramaz olmuş sevgilisi vardı, terketmiş (terketme nedenini oyun bağımlılığına bağlıyorum) kısacası hayatı mahvolmuştu çok borca girmişti.
kendi geleceğini, sevgilisiyle olan hayallerini, ailesinin tüm iyi niyetini bitirmişti.
sevgilisini de tanıyordum bu olayın üzerinden yaklaşık iki yıl geçti ilişkilerini hiç bir zaman toparlayamadılar çok yıprandı kız.
haddime değil belki ama çok yakın çevremden gözlemlediğim kadarıyla sana tavsiye, böyle devam ederse ileride seni daha fazla üzecek gibi hissediyorum.
Biliyorum okul arkadaşlarıyla yarışıyor hesabını kassın diye adamlara para veriyorLol oynayan bir insanım. Oyunda parayla hiçbir şey almak zorunlu değil. Parasız da rahatça oynanabiliyor yani. Tamamen kendi isteğiyle almış. Para vermeyin. Bakalım ne yapacak?
Oldu canım. Elo boost yapıyormuş bir de. Beyinsiz bir adamla nasıl hala birlikte olabiliyorsun anlamadım. Sana ondan hayır gelmez.Biliyorum okul arkadaşlarıyla yarışıyor hesabını kassın diye adamlara para veriyor
18 yaşında olduğu halde deli gibi LoL oynuyor ve tüm parasını o oyuna yatırıyor. Yetmezmiş gibi benden yol parasıda istiyor. Ben bunun önüne nasıl geçicem? Oyunlara para yatırmasını nasıl engelliycem. 1 senelik ilişkimizde hiç cimri olmadığı kadar cimri oldu , eli sıkı artık gittiğimiz yerlerde hesapları bile ben ödemeye başladım bunun önüne nasıl geçicem yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?