4,5 senedir tanıdığım bir erkek arkadaşım var.Daha önceden sevgili olduk 1 ay önce ayrıldık aşırı saçma bir sebepten onun hassas noktası olan bir şeyi ben yaparım dedim yapmadım, bana sana güvenilmez dedi daha sonradan arkadaşı aracılığıyla barıştık.2 gün önce yine ayrıldık, bu sefer sebep yok bana bir şey söylemeden önce beni takipten çıktı, daha sonra bana ben yapamıyorum, sorun sende değil bende zorla ilişki yürütüyormuşum gibi geliyor dedi.Sessiz kaldım, geldiğinde hediyeni ve aldıklarını veririm dedi bende onlar senin dedim ama şöyle ki ailesine şey demiş siz hediye alın ben çalışıyorum alamam, yılbaşında geldiğinde veririz demiş bu planı yapan birisi neden bir anda geri çekiliyor anlamış değilim.Daha sonradan beni instagramdan engelledi, numaramı whatsaptan sildi.Yani bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin ama benim canımı çok yakıyor, psikolojimi bozuyor tam her şey yolunda diyorum hop gidiyor, napmalıyım? Yani acaba başkası mı kafasına giriyor yakın erkek arkadaşı var sürekli onunla, öncekinde de onunlaydı.Akıl verin kızlarr