Sevgilim Sebep Yokken Ayrıldı Benden

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
492
196
103
Bandırma
4,5 senedir tanıdığım bir erkek arkadaşım var.Daha önceden sevgili olduk 1 ay önce ayrıldık aşırı saçma bir sebepten onun hassas noktası olan bir şeyi ben yaparım dedim yapmadım, bana sana güvenilmez dedi daha sonradan arkadaşı aracılığıyla barıştık.2 gün önce yine ayrıldık, bu sefer sebep yok bana bir şey söylemeden önce beni takipten çıktı, daha sonra bana ben yapamıyorum, sorun sende değil bende zorla ilişki yürütüyormuşum gibi geliyor dedi.Sessiz kaldım, geldiğinde hediyeni ve aldıklarını veririm dedi bende onlar senin dedim ama şöyle ki ailesine şey demiş siz hediye alın ben çalışıyorum alamam, yılbaşında geldiğinde veririz demiş bu planı yapan birisi neden bir anda geri çekiliyor anlamış değilim.Daha sonradan beni instagramdan engelledi, numaramı whatsaptan sildi.Yani bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin ama benim canımı çok yakıyor, psikolojimi bozuyor tam her şey yolunda diyorum hop gidiyor, napmalıyım? Yani acaba başkası mı kafasına giriyor yakın erkek arkadaşı var sürekli onunla, öncekinde de onunlaydı.Akıl verin kızlarr

Tak sepeti koluna herkes kendi yoluna canım bu adamla gelecek düşünme bence boşa hayal kırıklığı olur. Baksana bı nedeni söylemek açıklamak bile zor geliyor adam sana değer vermiyor. Hayatında başkası var mı başka birini mi buldu da gitti onu bilemem günahını almak istemem ama genelde erkekler ikinciyi elde etmeden elindekinden kolay kolay vazgecmez.

Başkasını olduğunu düşünmüyorum.Öncekinde de böyle olmuştu, ağzından bir açıklamayı zor alıyorduk sonra barıştık ama bilmiyorum dengesiz baya

Başkasını olduğunu düşünmüyorum.Öncekinde de böyle olmuştu, ağzından bir açıklamayı zor alıyorduk sonra barıştık ama bilmiyorum dengesiz baya
Nesine guvenerek başkası olduğunu düşünmüyorsun. Başka kızla konusmadigina emin misin. Peki madem bu kadar karakterli bir insan neden hiçbir açıklama yapmadan her yerden silip engelliyor? Zorla ilişki yurutuyormusum gibi diyor sevmiyor seni demek ki seninle olmak ona ağır geliyor. Çok eskiden beni seven biri vardı ben istemiyordum ama benim için olup bitiyordu bende zoraki tamam şans vereyim dedim ama inan ki insanın omuzlarında yük oluyordu sanki. Sevmek istiyorsun ama olmayacağını da biliyorsun.

Eğer seviyor olsaydı kimse aklına giremezdi lütfen kendinizi kandırmayın. Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok. Yolunuza bakın ve barışmayı düşünmeyin bir kez ayrılık olunca ikinciye hatta üçüncüye dikiş tutturamazsınız. Kendinizi üzmeyin zaman her şeyin ilacı

Sebep şu veya bu ne fark eder. Adam kısa ve net bu ilşkiyi istemediğini ayrıldığını söylemiş. Başkası mı aklına giriyo gibi düşüncelerle kendinizi kandırmaya çalışmayın. Bazen olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…