Sevgilim sinirlenince kendini kontrol edemiyor

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
2 yıldır beraber olduğum bir sevgilim var. ama çok büyük bir sorunum var sinirlenince kendini kontrol edemiyor. aslında çok iyidir her konuda yanımdadır. ama bu siniri beni öldürüyor. bugün ben biraz kızdım tavır yaptım. resmen yolun ortasında kolumdan tutup sürükledi beni montumun düğmesi koptu ellerim kızardı o kadar kötü oldum ki elim ayağım titredi. ne yapacağımı bilemiyrm şimdi böyle yapan ilerde ne yapmaz diye düşünmekten alamıyorum kendimi

Sinirlenmek farklı birşeydir, sevgilinizin yaptığı farklı birşeydir. Şiddet eğilimi hissediyor musun sevgilinde? İlişkiler hep güllük gülistanlık yürümüyor arada kavga edeceğiniz, tartışacağınız, birbirinizi parçalayacak hadde geleceğiniz zamanlarınız olacak (ilerisini düşünüyorsan), bence sevgilinin bu halini bir gözden geçir canım. Onunla konuşmayı dene çok yıprandığından falan bahset yoksa böyle böyle tepene çıkar sonra arkasından dayak gelir..

evet konuştum hatta ayrıldım beni çok üzüyorsun böyle davranarak dedim. aradan bir kaç ay geçti geldi konuştuk ağladı hatta bir daha seni üzmeyeceğim dedi ama bugün yine aynı duyguyu yaşadım o kadar korktum ki ondan bana vurmasından. ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum

kesinlikle uzak durmalısın, gözyaşına da sakın aldanma :) şu anda sevgilisin ama ileriyi düşüneceksen korkularınla yaşayamayacağını sakın unutma.

göre göre hayatını zehir etme bence.:26:

Evlilik çok çok ciddi bir olay. Bugün sokakta senin kolundan sürükleyen biri yarın evde en ufak bir şeyden mesela "bu çorba niye soğuk" deyip çorbayı kafana geçirebilir. Erkekler her zaman gözyaşlarının ardına saklanır istisnalar kaideyi bozmaz. 2 yıllık bir ilişkin olabilir ama evlendikten sonra ayırılık çok zor olur. Bence iyi düşünüp karar almalısın kimse vazgeçilmez değil. Eğer kafanda soru işaretleri varsa hiçç düşünme, çünkü 7 sinde neyse 70inde odur insan hele de erkekler...

Hakkında en hayırlısı neyse onu nasip etsin Rabbim...

haklısınız kızlar ama bu çok sık yaptığı bir davranış değil ayda yılda bir oluyor ama olduğu zamanda bağrış çağrış ne ararsan var. ben çok kaprisliyimdir beni çok alttan aldığıda oluyor ama bazen artık bıkıyor mu nedir. nasıl ki ben kaprisli davranışımı bırakamıyrsam o da bu davranışını bırakamıcak diye düşünüyorum.

Bu derece sinirliyse ev halini düşünemiyorum .. Tehlikeli gibi duruyor

Bence bu normal değil.Sinirini madem kontrol edemiyor seni kolundan tutup sürüklüyor ileride yine bir kavganızda çat die vuradabilir size.

Kızlar bence bu çok önemli bir sorun, ya bırakırsınız, ya da öyle bir hale getirirsinizki sizi kaybetme korkusu, yada size zarar gelme korkusu salarsınız içine.. Umarım bırakır bu alışkanlığını, zor ama..
Önemli bir konu bu, hepimiz yuva kurmayı uzun beraberlik yaşamayı düşünürüz karşımızdaki insanla, ama biz ona çemkiririz veya o sinirlenince kendini kontrol edemez gibi durumlar görülür ilişkilerde. HAlbuki hepimiz ileride çoluk çocuk sahibi olucaz, onların bu durumu yaşamasını istemeyiz, dahası kendimize saygımızdan bunları yaşamamalıyız, dolayısıyla hanımlar sinirlenince kontrolsüz davranan erkek zayıf erkektir, birşekilde düzeltmek, düzelmiyorsa toplumdan dışlamak gerekir bence ki kendini düzeltsin..

Son düzenleme:
İlk 2-3 sene benimki de böyleydi, sokakta elini kaldırıp vurmamak için titrediğini hatırlarım..
Kafasına vura vura, trip ata ata,arada bırakarak, hatta birkaç kez ağlayarak vazgeçirdim sonunda..
Son 6 yıldır düzeldi, Artık sinirlenince konuşmayı öğrendi..
:)

bende zaten her olayda diyorum bu şekilde tartışılmaz benim kendime olan saygım azalıyo inan diyorum. böyle gidicekse bi yere gitmez yol yakınken dönelim diyorum o zmn düzeliyo :44:

bilemiyorum ki canım nolcak böyle böyle senin adına çok sevindim ama inş hep mutlu olursunuz

arkana bakmadan kaç bence.hele ki evlenirsen dünyayı sana dar eder emin olabilirsin.böyle tipler ilerde daha da çıtayı yükseltip dövmeye sövmeye kalkar,çok yakınımda örnekleri var.tek söyleyeceğim bu kişi asla değişmez keza daha da sinirli daha da kontrolsüz bir insan olup çıkar..yol yakınken valla dön yani

Canım aynı şeyleri ben yaşadım hiçbir farkı yok çok sinirliydi bende çok kaprisliym ama yolda kolumdan çekerdi sinir olurdum kaç kez konuştuk ağladım ama yok en sonunda bu şekilde davranırsan herşeyi gözden geçireceğim dedim seni seviyorum ama böyle bi yuva kuramam dedim şimdi çok şükür düzeldi ama çok uğraştım canım sabır gerektiriyo bu işler

Yarın çocuğunuz olduğunda onu da bu şekilde hırpalayıp ellerini kızarttığını düşün birlikte olduğun kişinin. Kötü hissetmiyorsan devam et. Huylu huyundan vazgeçmez.

Benim eşim de çok sinirli ama siz daha yolun başındasınız evlenmemişsiniz..Sinirli bi kocayla kesinlikle yaşanmıyor her an tetikteyim bana vuracak diye..Sürekli ya eşya kırıyor ya bana vuruyor yada kalbimi kırıyor..İnanın sevgi ve saygı kalmıyor sonra..

Huylu huyundan vazgeçseydi sadece değişmiş gibi yapar,Şu an seizi kaybetmekten korktuğu için kendini biraz frenler sinirlensede belli etmemeye devam eder vs vs..

Bi şekilde ilişkiyi götürür evlenince ise herşey değişir kaybetme korkusu gider o kaba saba erkek gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…