sevgilim suçu olmadığı halde hapiste kötüyüm bana yardım edin lütfen...

Excuseme

uhuuu beybi
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
434
7
46
Bursa
sevgilimin arkadaşı bundan 6 yıl önce bir olay işliyor, çoçuğu hapise koyuyorlar sırf sevgilim olay yerinde diye yargılanıyor...kamera görüntüsü, tanık falan var bunların hepsi dosyada zaten önceden bir sicil kaydı da yok karıncayı bile incitemez, kavga bile etmez bugün hastalandığı için kardeşiyle hastaneye gitti evlerine 2 tane sivil polis gelmiş çalıştığı yerden olduklarını söylemişler annesi de hastanede olduğunu söylemiş...Bunlar hemen hastaneye gidiyorlar sevgilimi alıp adliyeye sevk ediyorlar orada tutuklanıyor...20 gün önce karar çıkmış hapiste yatan çoçuğun ailesi son temyiz hakkını kullanmış ama sevgilimin gerçekten bir suçu yok olsa yatsın cezasını çeksin diyeceğim ama yok işte. hapisteki çoçuk olayı kendisinin işlediğini söylemiş ama apar topar götürdüler yine de ve ben çok kötüyüm.

son temyiz hakkı diyorlar bu kesin karar olur mu tekrar mahkemeye çıkamaz mı özellikle avukat hanımlardan rica ediyorum suçsuz yere yatacak mı

Allah rızası için hem ben, hem ailesi çok kötüyüz lütfen dualarınızı eksik etmeyin buna çok ihtiyacım var:2:

öncelikle çok geçmiş olsun, peki konu ne, yani işlenen suç? hapiste yatan çocuk son temyiz hakkını kullanmış olabilir ama bu sizin erkek arkadaşınızın temyiz hakkını engellemez diye düşünüyorum, ayrıca sebep belirtmeden hapise atmazlar, sebep olarak ne belirtilmiş ki ? Bildiğim kadarıyla hukukta ispatlanmayan olay suça girmez, belki de konuyu tam bilmiyorsunuzdur =(

Ayy canım benim çok üzüldüm çok dua edicem inşallah hayırlısıyla çıkar , benim elimden başka bir şey gelmiyor.

çok sağolun omuz atma meselesinden kavga çıkıyor bu çoçuk sevgilimin arkadaşına bıçak çekiyor, hapisteki çoçuk da ondan önce davranıp çoçuğu bıçaklıyor.. sevgilimin olaylarla hiç bir ilgisi yok hemen polise gidip durumu anlatıyor dosyada hepsi var zaten çoçuk mahkeme de itiraf ediyor bıçakladığını 6 yıl önce tutuklanıyor sevgilim de yanında diye yargılanmaya başlıyor 20 gün önce karar çıkıyor bugünde tutukluyorlar anlamadığım nokta sicili temiz, madem suçlu neden bu kadar bekliyorlar 6 yıl sonra nasıl ispatlayacağız, ne yapacağız bilmiyoruz son temyizi kullanmış dediler bu kesin karar diye korkuyoruz şimdi ne olur dua edin:2:

Ayy canım benim çok üzüldüm çok dua edicem inşallah hayırlısıyla çıkar , benim elimden başka bir şey gelmiyor.

çok sağolun Allah razı olsun iyi midir oralar da, aç mıdır, nasıldır şuan bilmiyoruz yeni olduğu için bir de hastaydı ilaçlarını bile istememişler kıyamam ya aklım onda sürekli ağlıyorum elimden bir şey gelmiyor şuanda

Son düzenleme:
lütfen bana yardım edin herkes okuyup geçiyor konumun ilgi çekmesi için illa aldatma, ihanet fake mi olması gerekiyor anlamıyorum gerçekten çok kötüyüm bir iki laf etmeniz bu kadar mı zor buraya sığınıyorum herkes okuyup geçiyor kötüyüm işte çok kötüyüm.

çok geçmi$ olsun
av deilim ve yazdigin konudada hiç bi bilgim yok maalesef ..
online sa bi av arkada$ima sorayim istersen
ama cevabi yarin gelir online deilse
olurmu?

üzülme canım zaten suçsuzsa eninde sonunda çıkar. Seni anlaya biliyorum sevdiğin insan sonuçta ama sabret ve bol bol dua et derim.

üzülme canım zaten suçsuzsa eninde sonunda çıkar. Seni anlaya biliyorum sevdiğin insan sonuçta ama sabret ve bol bol dua et derim.

bol bol dua ediyorum ağlamaktan gözlerim şişti o oralar da açtır diye yemek bile yiyemiyorum en son hastaydı ilaçlarını bile almadılar kötümü iyimi hiç bir şey bilmiyorum çok çaresizim

çok teşekkür ederim gerçekten Allah sizden razı olsun dualarınızı kabul etsin inşallah sizden haber bekliyorum.

daha bi$ey yapaamdimki
baro nun avukatini alamiyormu sevgilin
içerdeki çocuk ben yaptim dediyse seninki yardim etti suçuyla mi içerdeki
biçaklanan ki$i ölmü$mü ..:44:

Son düzenleme:
Omuz attı diye birbirine laf atıp hemen bıçaklar çekilip , öbürü daha hızlı davranıp nası bıçaklamış yahu o.o

Sanırım öncesinde de takıklarmış birbirlerine..Belki de bu yüzden kasıtlı olduğu düşünülüyodur..Tamamen şahsi düşüncem , hiçte anlamam hukuktan..Ama hakim ya da savcı da ben gibi düşünüyosa belki planlı olduğunu ve sevgilinizinde yardım ettiğini düşünmüş olabilirler..
Hiç sorgu morgu olmadan içeri nasıl almışlar yahu..? Yani ne bileyim..Umarım sevgiliniz masumsa hakkı yenmez..Allah yardımcınız olsun ,bol sabır versin..

daha bi$ey yapaamdimki
baro nun avukatini alamiyormu sevgilin
içerdeki çocuk ben yaptim dediyse seninki yardim etti suçuyla mi içerdeki
biçaklanan ki$i ölmü$mü ..:44:

olsun arkadaşınızla konuşacak olmanız bile ümitlendirdi beni sevgilimin ailesi iyi bir avukat ayarlayacak adam ölmüş sevgilim o sırada yanındaymış hemen polise gidip olanları anlatmış arkadaşı tutuklanmış, adam mahkeme de yaptığını da itiraf etmiş ama ailesi son temyiz hakkını kullanmış benim sevgilimi de çamur atmaya çalışıyorlar tanıklar, kamera görüntüleri, zanlının mahkemede itirafı her şey sevgilimin masum olduğunu kanıtlıyor ama aradan 6 yıl geçtikten sonra mahkeme sonuçlanıyor 20 gün önce tutuklama emri çıkıyor bugün de sevgilimi ceza evine götürüyorlar herhangi bir sicili de yok ne yapacağımızı bilmiyoruz suçu da yok ki.

çamuru kim atacakki
olen ki$inin yakinlarimi
hukukdan anlamam ama tutuklanacak bi$eyde gorunmuyorki ortada ..
neyse Sabah ola hayrola
uzulme artik sende, suçsuz oldugu halde içerde kalmaz herhalde (in$allah )
$imdi bi yat uyu, yarin onun yaninda guçlu olmalisin
çikasada çikmasada senin destegine çok ihtuyaci vardir eminim ..

arkadaşı kendini korumak için hemen bıçaklamış ama kamera görüntülerinde de gözüküyor suçsuz olduğu bir anda oldu sevgilim de ne yapacağını bilememiş hemen götürmüşler haklı ve inşallah hakkı yenmez:2: amin çok sağolun

Facebook dan yazsam ozel mesaj olur demi , ondan ba$kasi gorebilirmi
face kullanmasini bilmiyorumda :s

hayır öldüren çoçuğun yakınları.sevgilim gidip polise haber veriyor, olanları anlatıyor adamı da mahkemeye çıkartıyorlar suçunu kabul ediyor ama adamın ailesi bu olayın üzerinde duruyor amin çok sağolun şuan görmem imkansız 1. derece yakını olmadığım için özel izin çıkartmam gerekiyor onu halledeceğim ama yanında olduğumu bilmesi gerekiyor mektup yazacağım yarın götüreceğim inşallah insafa gelirler de mektubumu ulaştırırlar o çok güçlü bizim de güçlü olmamız gerekiyor ama ara ara ağlama krizi geliyor Allah'ıma sığınıyorum inşallah dualarımı kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…