Sevgilim sürekli baska kadinlara bakiyor

Konu sahibi kafayı kırmış olmalı bunları nasıl yazıyor pes! Yanında kadın varken başka kadınlara arkaları dönerek bakmalar falan birde diyorki sadakatinden şüphem Yok

Valla 38 yasında bir erkegın o sekılde gozlerının fırıl fırıl olması cok ıtıcı hani ergen olur yeni serpiliyordur da anlarım.

Bence yanındaki size cok ayıp herseyden once.

Ve dedıgınız gıbı hızlı bır hayatı olmussa herseye doymus olması da gerekirdi.

Sadıklığından süphem yok diyorsun ama baska kadınlara hatta dönüp bakıyor diyorsun...Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu??? Kadınlık gururun yok mu senin? Arkasına dönüp te bakıyor sen de yanında sevgilisiyim diye geziyorsun...Ben şahsen kaldıramazdım hele arkasına dönüp bakacak ha, sen bakmaya devam et der çeker giderdim...Zaten evlensen de anında aldatılacağın kesin gibi duruyor

merhaba,

Kadinlarin tesettur giyinmesi gerektigi gibi, erkeklerinde gözunu tesetture sokmasi gereklidir dinimizce...
(her iki tarafta dikkatli olursu bu hususta, bu gibi durumlar olmaz tabi)... Ama nerde...

Hicte evlenince duzelir tip bir problem degil bu bence canim, iyice dusun tasin derim.
En kotusude inkar etmesi bence, tamam evet yaptim bakiyorum inkar etmiyorum, bakmamaya calisicam falanda demiyor...
Yani duzelme potansiyeli pek goremedim ben...

Evlenince daha cok gozune batar... (bu sefer sen onu dahada cok problem yaparsin)...
iyice dusun lutfen, yasinda kucuk degil (cahil denilecek yasta degilsin) ... Kolay gelsin, Allah yardimcin olsun.

yanlıs anlamazsanız ilk evliliğinizi mi yapacaksınız?Evlendiniz mi vaz mı geçtiniz

Canım benim senin yanında 2 kere 3 kere bakan dönüp dönüp bakan sen yokken fırsatını bulunca sadece bakmak ile mi yetinir bilemem cunku herkes bakar gozun carpar bakarsin kiz yada erkek ama donip bakmak nedir

ayrıl alıskan o bitanıdım da öyleydi bize bile bakrdı karısının yanında ALLAHTAN karısı saftı yoksa insan kafa yer

Sevgiliyken böyle ise evlendikten sonra düzelmez düzelmediği gibi işi ileri götürmezse iyi

Evlenince değişmezler huylu huyundan vazgecmez sadık ve seven bir aramda dönüp karılara zaten bakmaz... ben bu erkekleri anlamıyorum... ben olsam ayrılırdım

Sen de onun yanında başkalarına bak, onun gözünün içine soka soka. Bakalım nasıl oluyomuş anlasın..

38 yasinda bir adamin her guzel bayana fildir fildir bakmasi cok sinir bozucu..

Utanmiyor da senden.

Iyi ki birisi ..ne bakiyon kardesim.diye terslemiyor.

Bence adam gibi sinirlendigini belli et.

Boyle devam edersen bitiririm bu iliskiyi..de.

Kendine ceki duzen versin .koca adam insan utanir sapik gibi ne oyle donup bakmalar falan.
Not; evlenince duzelmez

Herkesin ama herkesin 1 kusuru oluyor. Bununki de bu maalesef. Diger sevgililerimde biri sorumsuzdu, biri tembel, diğeri kahveci, v.s. Anlamiyorum.çok şanssizim ben gerçekten.
Ben sizin yerinizde olsam evlendikten sonra yok bu gittimi bir yere baktimi bir yere gidince bakıyor. Yok bunun hayatı ışte diskolardami geçiyor huylu huyundan vaz gecermi be bacım bide bu yasta hic degistiremezsin ben senin yerinde deilim ama olsam bunlari yasayacagima evde kalmayı tercih ederim gerekir se yaşım 40 olsun ama temeli sağlam olsun. Bence sen bile hatta hiçbir kadın bunu bir yere kadar göz yumar oda coooook sabırlı olan biri

Bir erkek etrafındaki kadınlara sizin tabirinizle”açık saçık” dahi olsa defalarca bakıyorsa nasıl oluyor da onu çok çok çok çok iyi olarak tanımlıyorsunuz anlamak zor. Baktığı kadınlar bir başkasının eşi,kardeşi vs sonuçta ?!

Tabiki herkesin kusuru olur.Ama bu tolere edilebilir cinsten kusurlar olursa goz yumulur.Mesela benim esim iskoliktir.Bazilari bundan hoslanmaz ama ben goz yumdum.
Ama disarda baska kadinlara rahatsiz edici sekilde dik dik bakmak baska birsey..bu kimse icin tolere edilebilinicek bir kusur degildir.Hatta bu bir kusurdan ziyade bence ahlaksizlik boyutunda bir davranistir.Hos degil hic..

Ayni dert bende de var size yorum yapamiyacagim ama cevaplari takip edeceğim.Allah dogru karar verdirsin insallah

Arkadaşım tamam terketmek istemiyorsun da, bile bile de lades denilir mi? Adam apaçık gösteriyor kendini işte. Üzülmektense tek olmak daha iyidir.

Şu an olmuyorsa ileride daha iyisi olacağı içindir. Motton bu olsun. Kendine önem ver, bir erkek için niye kendini üzüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…