Bunu huy edinmiş. Ve büyük tepki vermemişsin yüzsüzleşmiş. Yapılması gereken belli.
Ne olursa olsun kızcağını da bilse yalan söylememeliAslında çok büyük tepkiler gösterdim iş ayrılığa kadar dayanmıştı. Zaten korkudan yani kavga etmeyelim aman aramız kötü olmasın diye korkusundan yalana gidiyor ben sürekli yalancı dedikçe sanki işler daha kötüye gitti daha fazlalaştı nasıl bir yol izlemeliyim? Düşünüyorum da acaba hiç dile getirmesem mi eskiden söylediği yalanları unutturmalı mıyım? Ben sürekli sen şunu yaptın sen bunu yaptın diyerek gün yüzünde tutuyorum. Tek istediğim yalansız bir hayat.
Ne olursa olsun kızcağını da bilse yalan söylememeli
Zaten sürekli yalan söylüyorsa zıtlıklar var demektir
Ayrılmak en mantıklısı
Ayrılırsın olur biter
Bence profesyonel yardım alması gerekiyor. Böyle hastalıklar var. Uzaktan bir tanıdığımında eşi eşya çalıyordu. Değeri önemli değil basit bir kalemi bile çalıyordu. Çünkü hastalık boyutu böyledir. Düzeltemedi boşandılar. Sizin yaşadığınız da benzer bir durum. Yalan dahada kötü. İçinizde ona karşı hep şüphe olucak. İnanın şüpheyle yaşamak dünyanın en kötü hislerinden biri. Hep kafanızda milyonlarca acaba olacak. Bununla yaşamayı göze alıp yıpranmayacağınıza inanıyorsanız ve karşı tarafta düzelmek istiyorsa zor da olsa birlikte aşabilirsiniz.
Bence bir ilişki terapistine görünmeniz en doğrusu.
bitirmek kolay ben bu yolu seçmek istemiyorum çünkü çok seviyorum bitirsem çoktan biterdi ama yapamadım işte.ben yalan huyunun kim terapi alırsa alsın değişeceğini düşünmüyorum.
2 sene dediğin nedir ki. kaç yıllık evlilikler bitiyor.
Kavga etmeyelim diye yalan söylüyorsa demekki kızacağınız şeyler yapıyor. Mantıklı düşünmek gerek;polyannacılığın lüzumu yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?