- 18 Ekim 2015
- 330
- 211
- 23
Merhabalar.. Foruma yeni üye oldum ve birçok kişi gibi benim de ufak da olsa bir derdim var. Üniversite öğrencisiyim, sevgilim de öyle, güzel giden bir yillik bir ilişkimiz var Allah bozmasin ortak noktalarımiz var. Ama şimdilerde de kafama takılan bir şey. Belki size çok ufak gelecek ama... Erkek arkadaşımın "caliskanlik" takıntısı olduğunu düşünmeye başladım. Çalışkan biri. Ne güzel işte diyeceksiniz ben de öyle diyordum ama su sıralar takıntı haline getirdiğini düşünmeye başladım 20-21 yaşında bir üniversite öğrencisi aksam 5ten - 6dan sonra dışarıda kalınca huzursuz oluyor Ve asıl beni "bu normal mi acaba?" Diye düşünürten olay bu aksam yaşandı.Bugün bir kafede bulusalim dedi bulustuk ve bana arada "yoğunluktan fazla konusamiyoruz bu aralar" dedi.. cidden de oyle eskisine gore daha az bulusuyoruz ve aksamlari ders calistigi icin (tabi ben de itiraf edeyim onun kadar caliskan degilim ama ben de calisiyorum aksamlari tabi ki) mesajlasmiyoruz ben onunla ilgili mesaj attim görüldü ama cevap vermedi sonra da yazdım bi 10 dakika kadar daha çevrimiçi kalmasına rağmen mesajımi acmadi yaklaşık 45 dakikadır da cevap vermiyor...
Son düzenleme: