sevgilim terk etti

bilmempapatya

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2019
6
0
1
33
haziran başı yurt dısında 1 haftalıgına trye geldi işleri vardı görüşmedi? sonra hep kavga ettik yanına geleyim sorunları çözelim dedim istemedi,1 ay gene kavga benim kıskanclıklarım onun ilgsizlikleri körükledi, agustosta geleyim dedim günü birlik türlü bahaneler babam gelcek anam gitçek vs vs gene kavga, sonra türkiyeye gelmesine 4 gün kala istemiyorum sana olan sevgim bitti diyip gitti, ne kadar kavga etsekte ben hep görüşüp düzeltme yanlısıydım, kavgalarda bana foto atmaz,2 ay telle konusmadık bunları sorguladım, başkası mı var dedim, namusuma laf attın dedi.

Inanma bulmustur birini.
geçen gün instigram duvarından sözlerle laf dalasına girdik başkası olsa yazabilir mi bilemem,ama dediğiniz gibi 100 kişiden 99 u başkası diyor ben diyince ben kötüyüm.sadece yanına gidip görmek istedim sadece 10 saat görüp 800 km yapıcaktım.

zaten çoktan bitmiş, sadece söylenmemiş.
3 ay oyladı.bir anda ilgisizleşti bunları sorguladım hep,fotograf yüzünden tartıstık hemen yanına geleyim dedim yüzünü göremem suan kızgınım dedi,sonra hep patlak verdik hep bahaneler,internette tanıstık,arkadaş ortamında tanıssak böyle olmazdı vs vs,sen benden önce erkeklerle takılmıssın vs dedi hep kavga çıkardı.sonra 10gün kavga bitirdim etmedim gelince konusalım dedim gelmesine 4-5 gün kala sevmiyorum sogudum dedi.

Bitmis...uzerine dusersen iyice uzaklasir sessiz kalmak en iyisi. Zaten donmezse de ugrsamaya gerek kalmamis demektir..kendin icin en iyisi unutmaya calismak zaman gerisini halleder.

haziran başı yurt dısında 1 haftalıgına trye geldi işleri vardı görüşmedi? sonra hep kavga ettik yanına geleyim sorunları çözelim dedim istemedi,1 ay gene kavga benim kıskanclıklarım onun ilgsizlikleri körükledi, agustosta geleyim dedim günü birlik türlü bahaneler babam gelcek anam gitçek vs vs gene kavga, sonra türkiyeye gelmesine 4 gün kala istemiyorum sana olan sevgim bitti diyip gitti, ne kadar kavga etsekte ben hep görüşüp düzeltme yanlısıydım, kavgalarda bana foto atmaz,2 ay telle konusmadık bunları sorguladım, başkası mı var dedim, namusuma laf attın dedi.
Saygı olmayan bir ilişkinin peşine düşme seven insan böyle davranmaz

Saygı olmayan bir ilişkinin peşine düşme seven insan böyle davranmaz
cok akıllı malesef hep oyuna getirdi gitmem için çaba sarf etti ,şuan vicdanı okadar rahatki kendini kandırıyor ama ,vicdanının rahatlıgıda onun üstüne gittim kıskanç birisiyim bunlarla kendini rahatlatıyor.ama herkesin damarına basarsan kıskanır.

Back
X