Sevgilim tinder kullanmış ?

Erkegin karakter(sizlig)i tinder kullanip kullanmamasiyla belli olur.

All hayatim kendine tinder hesabi ac diye zarf atin. Verecegi cevaba gore yol verin ya da iliskinize devam edin.

herkesin kıskanacağı ilişki buysa biz almayalım..bayılıyorsunuz dram yaratmaya...
tinder sevişmelik partner bulma uygulamasıdır.kızla yatıp kalkmış bile olabilir scrrenshot alındığına göre bayağı peşine düşülen bir hatun.yani görüyorsunuz duygularınız tek taraflı aldatılmışsınız.aklınız varsa geri dönmezsiniz.

Haklısınız ama bunu yapan çok kişi vardır erkeklerden,önemli olan bi daha yapmaması,geçmişe fazla takılmamak lazım,yoksa kimse birini bulamaz.

Bi de iliskimiz cok iyiydi diye anlatilan iliskiler biraz irdelendiginde hic de anlatildigi gibi iyi olmadigi goruluyor. Cunku bir ilskinin iyi olmasi icin inanin ilk madde sadakatin olmasi. O olmadan iyilik, birlikte keyifli vakit gecirmek anlamina geliyor bana gore. Sadakatin olmasi da iyi bir iliskinin garantisi degil ama sadakat olmadan iliski olmaz ki ???

Tinder kullandığım dönem bir hafta konuştuğum adam “Ben artık yazamayacağım vicdanım el vermiyor, benim sevgilim var ama seni düşünür oldum sürekli” demişti. O süreçte de neler neler söylemişti bana ben şüphelendiğim için ciddiye almamıştım ama sizin sevgilinizde böyle bir şey yapmış olabilir. Mideniz alacak mı?
Hiç biriyle dahi yazışmamış olsa bile böyle bir heyecana bugün gerek duyan yarın daha fazlasını yapar.

Ya bir dur bir sakinles bisey kaybetmemissinki. Kolay değildir ama acele etmeyin zamana yay. Sanal bisey olarak düşün.

Demek ki güzel bir ilişkiniz yokmuş herkesin kıskanacagi eğer öyle olsaydı başkaları ile konuşmazdı dimi.

Konunuzu bir erkek arkadaşıma daha okudum ( özür dilerim ),çünkü tinder hakkında ne düşünüyor diye merak etmiştim,saniyesinde ''aldatılmış'' dedi ki kendisi yabancı ve ülkesinde tinder sanırım bizdeki kadar kötü ünlenmiş bile değil.
Bırakın gitsin.

Tabii ki bir daha suratına bakmayacaksın deli misin?
Şimdiden gerçek yüzünü gördüğün için şükret.
Evlenince de heyecan arasın diye mi affedeceksin onu, kendini kandırma onun da seni kandırmasına izin verme. Timsah gözyaşlarına da aldanma erkekler kolay yalan söyleyebiliyorlar.

Herkesin kıskanacağı bi ilişkiniz olsaydı tinder minder olmazdı bebeğim. Sadede gelecek olursak ayrılarak doğru kararı vermişsin.

Tinder ilişki için yapılmış ve kullanılan bir uygulama
sevgilinize ilşkide yardımcı olmamışsın başka yollara düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…