Sevgilim tinder kullanmış ?

Eger geriye dönüp tekrar onla olursan mutlaka ama mutlaka yine aldatılacaksın buna adım kadar eminim. Kararlı ol Arkana bakma en iyisini yapmışsın. Geleceğe bak artık dünyadaki tek adam o değil ayrıca seni aldatan ve yalan söyleyen bir adamla çok güzel herkesin kıskanacığı bir ilişkin asla olmaz cok daha iyi ilişkiler yaşayabilirsn

Sakın affetme bir kez yapan tekrar yapar. Zamanla alışacaksın, başka şeylere yönel kafanı dağıtmaya çalış. Affedersen hiçbir şey eskisi gibi olmayacak zaten, ona karşı güvensizliğin hep seni üzecek, ona karşı hep şüpheci yaklaşacaksın. Emin ol şimdikinden daha çok üzüleceksin, ne yazık ki ben böyle tecrübe ettim.

Şu an musaitim, gel sevişelim uygulaması. Türkiye'de de gayet yaygın bir uygulama Berlincim
Konu sahibi, en iyisini yapmışsın. İnan bana geçecek bu günlerin de. Sakın kanma, beter olsun pislik
Oha ya bende swarm gibi bir site saniyordum. Benim öküz exim de kullaniyormus bu siteyi arastirmustim ama anlamamistim. Allah belasını versin ya o kadar düşmüş.

He yani mobil uygulama diğerleri gibi ama amacı yatak buluşması diyim.Beğendiğini kaydırıyon ondan sonra oda sana... ne yazıyom ben yaaa :)
Anladim canim benim eximinde kullandigini öğrenmiştim hatta indirip baktim ama swatm gibi bir uygulama sandim. Şu an konu sahibi gibi şoktayim. Ne zamandır var bu site. O kadar dusmus cok moralim bozuldu.

Çok iyi yapmissin.bulsun heyecanlarini simdi

Aman aman bırak gitsin sakin affetme. Dewami gelir bunun.
Seni gercekten cok sevseydi boyle bir heyecani aramazdi.
Demek ki, gozunde buyttugun kadar sevmemis.

Ole ortamlar da,
Heyecan diye baslar kizin birine kapilip gider, sen daha cok yikilirsin.
Bende amaaan heyecan, ole iki konusurum beee ne olcak, diyodum :)
Swarmdan tanistim ve evlendim. O kadaR diyim yani.

Son düzenleme:
Ardına bile bakma, bitir derim.. Tinderda arayışına devam etsin, ne amaçla ne sebeple olursa olsun bunun adı aldatmak..

Aboo bu tinder’ e biraz önce Google’dan baktım biliyorum ben bu uygulamayı ..
Geçen senemiydi neydi 6 yaşındaki kızım oyun zannedip tabletine indirmiş..
Mutfaktaydım bnde beni çağırdı anne oyum yükledim adresimi istiyor dedi dünya fotosu faln çıktı !!
Herhal dedim global bir oyun bu
Sonra yaşadığımız yeri yaşımızı sordu bnde 10 yaş dedim..
Sonracıma bi arama yaptı ekran bakıyoruz bizde kızımla ekrana ne gelecek acaba diye ..

dınnngg “ die bi ses geldi
Anaaaa bi baktım 2 tane 12 13 yaşında bebe bize sırtarıyor ..
Lan dedim noluyoz altımda baya kısa şort neyim var yaz günü ..
Hemennn tableti koltuğa ters çevirdim nasıl kapatacam bilmiyorum..
Kızım olayın şokuyla ağlamaya başladı
Babamaaa söyleme anneeeeegg diye
Artık oyun yüklerken Bn yüklüyorum bakıyorum iyice araştırıyorm o ders oldu bana.

Böyle konuları okuyunca aklıma hep dizide Hürrem'in Mihrimah'a söylediği cümle geliyor: Sadakat her şeyden daha mühimdir. Aşktan da...

Yani "kıskanılacak aşkımız vardı" vs önemli olan bu değil. Sadakat yoksa aşk da arkadaşlık da dostluk da hikaye. Bir defa aldatan yine aldatır. Aynı hayal kırıklığını bir daha yaşatmasına neden izin veresiniz ki?

Sevgilisinin tinder kullandığını öğrenince adamı samuray kılıcıyla öldürmeye çalışan kadın geldi aklıma.

Ayrılmakla doğru olanı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…