Kızacaksın ama neler yaşadık, atlattık demişsin. Sor bakalım şurada ayrılmış olan kaç kişi var onlar ilişkilerini nasıl anlatacaklar :) Herkes emek veriyor, dolu dolu geçiriyor ama bitti mi bitiyor işte ve fedakarlıklar kalıyor geriye bazısından pişman ola ola. Ben eski erkek arkadaşımla tanıştığımda 17.yaşım yeni bitiyordu ayrılırken de 19.yaşa aylar kalmıştı. Seninle aynı dönemdeydim diyelim. Ayrılma düşüncesini bırak, kavgayı da geç, didişmiyorduk bile o derece güzeldi. Annesi ve teyzesiyle tanıştım. Bu sana sözüm deyip yüzük almıştı bize 1.yılımız dolduğunda... Ne kadar harika ilerliyor değil mi, hep yanımda olacağına inanmayıp, güvenmemem için hiç bir sebep yoktu. Üniversite seçimleri geldiğinde benim puanım İstanbul'u tutmuyordu anca iki yıllık. Ancak Ankara vs 4 yıllık ikinci öğretimler tutuyordu ki ben üniversite, eğitim aşkıyla tutuşuyordum. Sevgili "benim sevgilim beni bırakıp uzakları yazmaz, üzmez beni" buna benzer tatlı dille işledi beni ve ben 1,5saatlik uzaklıkta bir şehri yazdım bir yüksekokulu, 4 yıllık bir sürü okul tutarken, bu kadar okumak isterken. Sonra okulların açılmasına çok az bi'zaman kala kendinin bir sene daha hazırlanacağını, o dershanede ben üniversitede ki başka şehirde (1,5saatlik?!) olmayacağını, olamayacağını, yıpranacağımızı söyleyerek yüzük takıp, ailesiyle tanıştırdıktan 15 gün sonra güzel geçen günümüzün sonunda bitirdi. Sonra ne mi oldu o bir sene sonra tıpa gitti, ben iki yıllıkta kaldım. He sonrasın ne mi oldu azmettim 4 yıllığa geçiş yaptım örgün eğitim olarak kontenjanı 3-5 olduğu halde kazandım. Yani çoook seviyoruzlara aldanma. Sen onu seviyorsun diye onu göze alamıyorsun ama o üzülmesin diye de aileni üzmeyi ciddi ciddi düşünüyorsun.
Sakın yanlış ama yargılamıyorum o an öyle geliyor ve anlattım ya yaşadım aynısını ve uzunca bir zaman toparlanamadım. Ama ilişkimi bilen ailem her zaman yanımdaydı, destekleriyle. Artık evli insanlara bile kenarda birikimin olsun yarını kimse bilmez derler, bu kadınlar niye altına meraklı sanıyorsun. Onlar evliyken bunları düşünürken sen nasıl emin olasın gitmeyeceğinden. Bırak kıskanırsa kıskansın. Emin ol ortam falan hikaye beni ilk yıl kimse tanımıyordu bile okulda. Ortama girmezsen ortam faktörü uçar gider zaten. Böyle ciddi bir şeyde arkadaşın bencillik yapıyorsa ki bu sevgi, kıskanma vs değil bencilliktir direk onsuz kaldığında hangisinden pişman olacağını düşünüyorsan onu seç. Ama çok seviyor(duk)uz'lu konuları da okumadan geçme.
Merhabalar..sizn düşncelernze ihtyacım var.. Ben lse sondaym seneye ünversteye gitcem fakat şöyle bi sorun var.sevgilim ünversteye gtmemi istemyo ktü oluyo orda ortam oluyo gbi şeyler sylyo.bugn sabahtan beri tartşyoruz ve bi yolunu bulamadk.kararm değşmez dyo..ben ise gtmek istyorum elmde bi mesleğm olmasını istyorum ayrıca ailemn emeklerni hçe sayamam..şmdi napmam gerek ben sevglmi çok sevyorum ve ondan ayrılmak istemyorum o da beni çok sevyo beni üzmekte istemyo ama bunuda kabul edemyo..nasıl konşmalym nasıl ikna etmelym ? Bde şu anda askerde..
Teşekkür ederim..bazı kişiler yargılamış buna şaşırdım.sadece bi soru sordum hepsi bu.belki beni cahil olarak görmüşsünüzdür ama bunun cahillikle bi alakası yok çünkü kalbe söz geçmyo o lise mezunu diye ben asla yargılamam önemli olan sadece okul değil güçlü olup kendini geliştreblmek.istemyo çünkü kıskanyo ve korkuyo değişceğmi düşünüyo.ben zaten ünverstye gitmekten vazgeçmyorum onu ikna etmek istyorum onsuz olamyorum..yıl felan değil 11 ay oldu daha bu size basit çocukca gelebilir ama biz o kadar çok şey yaşadık ki o 11 ayda..hep bişeylerle savaştık nolursa olsun güçlü kaldık..beraber ağladık ayrılmayı düşündük olmadı yapamadık çünkü çok seviyoruz birbirmizi ve ikimzde kaybetmekten çok korkuyoruz..18 yaşında olabilirm çocuk dyebilrsniz ama ben olgunum yaşadıklarım olgunlaştırdı beni..
anlattıklarınız söyledklernz karşısında kendme kızdım aslında.dün öyle yazdığm içnde braz pişman oldum..haklısınız kaç yıl evli kalıp ayrılanlar bile var.onun içn mesleksz kalmam doğru değil bi de şu anda askerde ya geldğnde bırakıp giderse..fazla güveniyorum sanırım..ben asla vazgeçmycem üniversiteden.bunu kabul etmezse de yapabilceğm bşey kalmıyo artık..ailemin o kadar emeğnin karşılğını vermeliym bu ilişkiden dolayı onlarıda çok üzdüm...teşekkür ederim yardımınız için :)
anlattıklarınız söyledklernz karşısında kendme kızdım aslında.dün öyle yazdığm içnde braz pişman oldum..haklısınız kaç yıl evli kalıp ayrılanlar bile var.onun içn mesleksz kalmam doğru değil bi de şu anda askerde ya geldğnde bırakıp giderse..fazla güveniyorum sanırım..ben asla vazgeçmycem üniversiteden.bunu kabul etmezse de yapabilceğm bşey kalmıyo artık..ailemin o kadar emeğnin karşılğını vermeliym bu ilişkiden dolayı onlarıda çok üzdüm...teşekkür ederim yardımınız için :)
Hepinze teşekkür ederim.sevgilm kabul etti sanırım zaten ya kabul edicek ya da gidicek ünversteden vazgeçemem onun içn..tekrar teşekkür ederm bazılarınz kızdı belki ama bu yaşlarda byle olablyo elmde değil sevyorum ve kaybetmek istemyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?